![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sugestie traseu Bucuresti - Gura Haitii (din Vatra Dornei)
Last Updated: Aug 10 2013 19:17, Started by
Rene1984
, Aug 10 2013 10:04
·
0

Posted 10 August 2013 - 10:04

Salutare tuturor.
Care ar fi cea mai rapida si acceptabila ruta pentru a ajunge din Bucuresti in satul Gura Haitii, via Vatra Dornei? Pe Moldova? Prin judetele secuiesti? Prin Tg. Mures-Bistrita (anul trecut cand am fost drumul E 578 era sub orice critica)? Vad ca varianta cea mai scurta ar fi prin Toplita-Bilbor-Panaci, dar nu pare asfaltat si nu stiu care e starea lui reala. Multumesc anticipat de sfaturi. |
Posted 10 August 2013 - 10:14

Moldova ! Buzau,Bacau,Roman,........! Este mult mai bun drumul!
|
Posted 10 August 2013 - 11:20

Prin Roman, Gura Humorului, nici nu te gandi la alt traseu.
Edited by Esperatul, 10 August 2013 - 11:22. |
Posted 10 August 2013 - 18:57

De ce? Ce are daca o iei prin judetele secuiresti? Eu merg saptamana viitoare spre zona aia (Campulung Moldovenesc) si o iau prin Sf. Gheorghe (nu am mai fost niciodata). De E85 sunt satul si drumul e foarte boooring!
|
Posted 10 August 2013 - 19:17

Faci cateva ore in plus, sanse mari sa prinzi aglomeratie. Chiar nu-mi dau seama cum mergi prin Sfantu Gheorghe, prin Gheorghieni? Pai ocolesti mult.
Edited by Esperatul, 10 August 2013 - 19:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users