![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Corigente ?!
Last Updated: Nov 11 2022 23:09, Started by
InTech
, Dec 02 2005 18:41
·
0

Posted 03 December 2005 - 05:13

Heh.. eu m-am luat si in faculta de profi.. si tot n-am patit nimic. ![]() eu parca printr-a 7a n-am vorbit cu cel de engleza vreo 3 saptamani. eram olimpicul lui. acum radem cand ne amintim.
Acum depinde si de profi.....si de sex ![]() corect. daca ai cu ce, comentezi. daca nu, te apuci de invatat.
Cum naiba sa ramai corigent? ![]() ![]() on topic: da, am fost si eu olimpic o data la fizica, am colectionat 50%+ absente pentru ca aveam alte 2 olimpiade 'pe bune' pe cap. am fost primul in istoria liceului invitat si la premierea olimpicilor si la prezentarea corigentilor. |
Posted 03 December 2005 - 11:01

eu parca printr-a 7a n-am vorbit cu cel de engleza vreo 3 saptamani. eram olimpicul lui. acum radem cand ne amintim. corect. daca ai cu ce, comentezi. daca nu, te apuci de invatat. in liceu era sa zbor de 2 ori. o data pentru c-am ascuns in wc usa de la cancelarie la un sfarsit de semestru, si inca o data pentru ca am ascuns neoanele dintr-o clasa a3a zi. on topic: da, am fost si eu olimpic o data la fizica, am colectionat 50%+ absente pentru ca aveam alte 2 olimpiade 'pe bune' pe cap. am fost primul in istoria liceului invitat si la premierea olimpicilor si la prezentarea corigentilor. Asa ca ...., nu se stie de unde sare iepurele. Edited by costelinon1, 03 December 2005 - 11:29. |
Posted 03 December 2005 - 11:10

Posted 03 December 2005 - 11:10

ce de viteji pe threadu' asta....numai unu si unu, care mai de care in ale corigentelor....bravos
|
Posted 03 December 2005 - 13:13

niciodata
![]() dar era de cateva ori in liceu, mai ales la chimie unde profa avea boala pe mine ![]() |
Posted 03 December 2005 - 13:25

chimie, ce e aia? cred ca as putea numara pe degete de cate ori ne-a bagat in laboratoru ala...ba ca nu-s substante, ba ca se renoveaza, ba ca nu-i curent.
|
Posted 03 December 2005 - 13:26

la chimie si la biologie n-am avut caiet niciodata.. de fapt si la restul am avut 3 caiete per total.
la biologie chiar voiau sa ma trimita la olimpiada daca imi faceam si caiet. |
Posted 03 December 2005 - 13:28

Posted 03 December 2005 - 13:37

eu niciodata dar colegii au fost corigenti la istorie si biologie
Profa de biologie este tare superba dar periculoasa, dura, rece, aroganta. ![]() Nimeni nu a simpatizat pe dra profa de biologie lasind corigenti si chiar repetenti in a XII-a. ![]() |
|
Posted 03 December 2005 - 13:56

Posted 03 December 2005 - 14:01

ete fas.
de-asta se duce pe p##a invatamantul in romania. pentru ca dobitoacele care isi bat joc de profesori nu pot fi nici macar exmatriculate. tipa aia ar trebui premiata pentru curaj. |
Posted 03 December 2005 - 15:47

ete fas. de-asta se duce pe p##a invatamantul in romania. pentru ca dobitoacele care isi bat joc de profesori nu pot fi nici macar exmatriculate. tipa aia ar trebui premiata pentru curaj. Eu in clasa a IX-a faceam parte dintr-un "colectiv" de 30 de elevi, iar intr-a XII-a cand am terminat mai eram 13 elevi... ceilalti au fost ori exmatriculati ori mutati la alte scoli mai proaste ca sa nu se recurga la exmatriculare... |
Posted 03 December 2005 - 17:05

la chimie si la biologie n-am avut caiet niciodata.. de fapt si la restul am avut 3 caiete per total. la biologie chiar voiau sa ma trimita la olimpiada daca imi faceam si caiet. ![]() ![]() apropo de faza cu "bilologie in a 12-a las-o ca macane" am un prieten care a facut in cerchez si era la profil bio-chimie parca si da, a facut biologie pana in a 12-a |
Posted 03 December 2005 - 18:09

|
Posted 03 December 2005 - 18:16

ma scuzi, nu sunt din bucuresti.
n-am zis ca nu imi placea biologia. doar ca e o materie simpla si destul de liniara, chiar daca interesanta si am prins-o din zbor. |
Posted 03 December 2005 - 21:58

eu parca printr-a 7a n-am vorbit cu cel de engleza vreo 3 saptamani. eram olimpicul lui. acum radem cand ne amintim. In liceu a fost doar proful de istorie ca ma inscrisese la un concurs fara sa fiu de acord si cand i-am zis ca nu vreau sa merg m-a amenintat ca toti din clasa vor ramane pe vara. Am fost, i-am castigat porcaria de concurs desi era manarita, dar dupa aia i-am dormit la absolut toate orele. Quote corect. daca ai cu ce, comentezi. daca nu, te apuci de invatat. Quote am fost primul in istoria liceului invitat si la premierea olimpicilor si la prezentarea corigentilor. ![]() Edited by inana, 03 December 2005 - 21:58. |
Posted 04 December 2005 - 00:52

si eu eram sa raman odata corigent in clasa a 9-a. sa va spun cum a fost:
vb cu niste colegii in timpul orei si ne-a ridicat pe toti 4 in picioare si a venit la noi profa(o baba cam de 45-50 de ani) care ii mirosea gura de la o posta. si nu stiu ce mi-a venit de i-am spus "doamna ati mancat copii morti de va miroase gura asa rau?", bineinteles colegii erau pe jos de ras si profa nervoasa a spus "hai la directoare" de la asta s-a infuriat cel mai tare,nu de la faptul ca vorbisem in timpul orei si m-a dus la directoare. o doamna directoare foarte cumsecade si democratica. si i-a explicat profa directoarei ce s-a intamplat si directoarea a spus "si asta e caz de exmatriculare? si in plus are dreptate" si mi-a spus sa plec adevaru` e ca am tras ceva mai mult ca sa trec la profa respectiva da` a meritat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users