Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Corigente ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
229 replies to this topic

crisssu245

crisssu245

New Member

• Grup: Members
Ma pot mandrii ca nu am ramas niciodata corgenta. Cea mai mica medie a mea a fost 6 la istorie printr-a 8-a> oricum anu asta am scos 9.83\:d/. M-am pus cu burta pe carte, sau mai bine zis mi-a venit mintea la cap si am incercat sa iau scoala mai in serios:D

Edited by Lucian_M, 01 July 2011 - 02:12.
da, se vede.

funiest

funiest

Member

Am ramas la istorie in clasa a5ea.
Nu am fost la primul test la istorie ( racit ) dupa urmatoarea ora ma scos la ascultat si nu eram asa foarte bine pregatit si am zis asa in gura ( nu tare nici incet ) cand ma intorceam in banca ca merit 5.
De atunci numai in 5 ma tinut!
Si in semestrul al2lea in ultima zi de scoala ( era vineri, era serbare ) era vorba sa ma asculte, dar el nu era in scoala ( am fost la director, secretariat, cancelarie ) si mi'a pus 2 ( cu o zi inainte, pentru vinerea aceea ).
Si fix asa am aflat in ultima zii de scoala ca am ramas corigent. Si nu ma lasat doar pe mine, a lasat o gramada tot asa.
Sa nu mai spun ca ne facea hipopotami, castraveti, rosii la ore.
Au venit si parintii si sa ferit sa vorbeasca cu el.
Evident anul viitor nu a mai venit ( a zis directorul ca a plecat el singur singurel ).
Culmea e ca am avut si teste de 10 ( am luat o lucrare de 10 din clasa si scrisesem la fel ca si ea raspunsurile desi eram in banci complet diferite ) si tot 5 am luat pe lucrarea aia.
Dupa nu am avut probleme la examenu de corigenta, stiiam toata cartea ai de istorie pe dinafara!

daddy

daddy

Senior Member

• Grup: Banned
La halul in care scrii de ce m-as mira de povestea ta? Da' parintii aia ai vostri s-au uitat vreodata in caietele voastre sa vada in ce hal pociti limba romana? Sau si ei sunt la fel de agramati ca si voi?
Sa inteleg ca proful/profa de romana era excelenta de nu va lasa corigenti?! D'aia stii sa scrii si sa te exprimi mai rau ca la clasa intai?!

raulspaniol

raulspaniol

New Member

Ceea ce au zis ca viata de la liceu e mult diferita fata de cea din generala e complet adevarat.In generala am iesit mereu printre primii 5 din clasa si cu destule olimpiade la matematica si fizica pe municipiu.Eh,in clasa a 9-a era sa raman corigent la chimie pentru ca doamna profesoara ne preda materia la nivel de olimpiada pentru"admitere la medicina".

fcd_in_adn

fcd_in_adn

New Member

View Postdaddy, on 25th July 2011, 20:31, said:

La halul in care scrii de ce m-as mira de povestea ta? Da' parintii aia ai vostri s-au uitat vreodata in caietele voastre sa vada in ce hal pociti limba romana? Sau si ei sunt la fel de agramati ca si voi?
Sa inteleg ca proful/profa de romana era excelenta de nu va lasa corigenti?! D'aia stii sa scrii si sa te exprimi mai rau ca la clasa intai?!
Bine punctat  :notangel:

Fade™

Fade™

Junior Member

Unii dintre voi, majoritatea de aici care va dati atat de inteligenti, cel mai probabil sunteti atat de prosti incat o sa incepeti sa behaiti. Daca ramai, nu inseamna ca esti handicapat, retardat sau ai probleme mintale. In liceul e perioada de "nebunie" a adolescentului, daca nu te intereseaza o materie si tratezi profesorul de sus, s-ar putea sa ti-o "iei".  

ON: Am ramas la chimie in a XI-a pe primul semestru. Am luat 8 in ultimul test si s-a trezit sa-mi mai puna un 3 (pe langa ceilalti 2) ca sa fie sigura ca nu trec. Desi, cu un 4 as fi trecut.

Edited by Fade™, 27 September 2011 - 20:08.

dgamma

dgamma

Active Member

View Postcrisssu245, on 1st July 2011, 01:06, said:

Ma pot mandrii ca nu am ramas niciodata corgenta. Cea mai mica medie a mea a fost 6 la istorie printr-a 8-a> oricum anu asta am scos 9.83\:d/. M-am pus cu burta pe carte, sau mai bine zis mi-a venit mintea la cap si am incercat sa iau scoala mai in serios:D
Asteapta liceul...

biggun87

biggun87

New Member

View Postbb_girl, on 5th June 2011, 22:34, said:

Nu mi se pare o performanta, mi se pare ceva obisnuit :) Neobisnuite mi se par corigentele.
Acuma tie poate sa ti se para ceva obisnuit si faptul ca o masina face suta in 3 secunde, dar asta nu inseamna ca nu e o performanta.

gamer8martie

gamer8martie

Active Member

View Postbb_girl, on 24th May 2011, 22:18, said:

Poimaine termin 12 ani de scoala cu 0 corigente, 0 puncte scazute la purtare, 0 medii sub 9,20 :peacefingers:

Eu mai am anu acesta scolar.Pana acum 0 corigente 0 puncte scazute la purtare.Si sper sa i-au BAC-ul :OK:

alexandru_viorel

alexandru_viorel

Active Member

Ar trebui sa mai inveti :P

Mda si eu stau bine 0 corigente, 0 pct scazute la purtare.

Edited by Lucian_M, 16 October 2011 - 19:44.

gamer8martie

gamer8martie

Active Member

Am prins mesajul.Si da invat  :peacefingers:

Edited by Lucian_M, 16 October 2011 - 19:44.
nu mai cita mesajul anterior.

al3x80

al3x80

Member

• Grup: Banned
Clasa a opta și nicio corigență încă. Sper să iau o notă de trecere la chimie  :rolleyes: .

Ervinutz

Ervinutz

Junior Member

În a 6-a, în ultimele minute ale orei am trecut la mate.

echoshoworacle

echoshoworacle

Active Member

Corigenta ar trebui scoasa in afara legii. Ar trebui ca prin simpla frecventare a orelor de curs(in conditii de minima disciplina!) in proportie de minim 50%, fiecarui elev, pana la absolvirea a 10-12 clase sa i se dea din oficiu nota de trecere. Cine vrea sa invete bine cine nu, nu...Asta ar trebui sa se vada la BAC. Se intelege de la sine ca temele pentru acasa ar trebui sa fie optionale. Scoala n-ar trebui sa fie o sursa de stres, de boala, de certuri, de abandon, etc.

LE
Incepand de la clasa intai !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate