Corigente ?!
Last Updated: Nov 11 2022 23:09, Started by
InTech
, Dec 02 2005 18:41
·
0

Posted 01 July 2011 - 00:06

Ma pot mandrii ca nu am ramas niciodata corgenta. Cea mai mica medie a mea a fost 6 la istorie printr-a 8-a> oricum anu asta am scos 9.83\:d/. M-am pus cu burta pe carte, sau mai bine zis mi-a venit mintea la cap si am incercat sa iau scoala mai in serios:D
Edited by Lucian_M, 01 July 2011 - 02:12.
|
Posted 19 July 2011 - 14:14

Am ramas la istorie in clasa a5ea.
Nu am fost la primul test la istorie ( racit ) dupa urmatoarea ora ma scos la ascultat si nu eram asa foarte bine pregatit si am zis asa in gura ( nu tare nici incet ) cand ma intorceam in banca ca merit 5. De atunci numai in 5 ma tinut! Si in semestrul al2lea in ultima zi de scoala ( era vineri, era serbare ) era vorba sa ma asculte, dar el nu era in scoala ( am fost la director, secretariat, cancelarie ) si mi'a pus 2 ( cu o zi inainte, pentru vinerea aceea ). Si fix asa am aflat in ultima zii de scoala ca am ramas corigent. Si nu ma lasat doar pe mine, a lasat o gramada tot asa. Sa nu mai spun ca ne facea hipopotami, castraveti, rosii la ore. Au venit si parintii si sa ferit sa vorbeasca cu el. Evident anul viitor nu a mai venit ( a zis directorul ca a plecat el singur singurel ). Culmea e ca am avut si teste de 10 ( am luat o lucrare de 10 din clasa si scrisesem la fel ca si ea raspunsurile desi eram in banci complet diferite ) si tot 5 am luat pe lucrarea aia. Dupa nu am avut probleme la examenu de corigenta, stiiam toata cartea ai de istorie pe dinafara! |
Posted 25 July 2011 - 19:31

La halul in care scrii de ce m-as mira de povestea ta? Da' parintii aia ai vostri s-au uitat vreodata in caietele voastre sa vada in ce hal pociti limba romana? Sau si ei sunt la fel de agramati ca si voi?
Sa inteleg ca proful/profa de romana era excelenta de nu va lasa corigenti?! D'aia stii sa scrii si sa te exprimi mai rau ca la clasa intai?! |
Posted 07 August 2011 - 21:07

Ceea ce au zis ca viata de la liceu e mult diferita fata de cea din generala e complet adevarat.In generala am iesit mereu printre primii 5 din clasa si cu destule olimpiade la matematica si fizica pe municipiu.Eh,in clasa a 9-a era sa raman corigent la chimie pentru ca doamna profesoara ne preda materia la nivel de olimpiada pentru"admitere la medicina".
|
Posted 08 August 2011 - 10:16

La halul in care scrii de ce m-as mira de povestea ta? Da' parintii aia ai vostri s-au uitat vreodata in caietele voastre sa vada in ce hal pociti limba romana? Sau si ei sunt la fel de agramati ca si voi? Sa inteleg ca proful/profa de romana era excelenta de nu va lasa corigenti?! D'aia stii sa scrii si sa te exprimi mai rau ca la clasa intai?! ![]() |
Posted 27 September 2011 - 20:08

Unii dintre voi, majoritatea de aici care va dati atat de inteligenti, cel mai probabil sunteti atat de prosti incat o sa incepeti sa behaiti. Daca ramai, nu inseamna ca esti handicapat, retardat sau ai probleme mintale. In liceul e perioada de "nebunie" a adolescentului, daca nu te intereseaza o materie si tratezi profesorul de sus, s-ar putea sa ti-o "iei".
ON: Am ramas la chimie in a XI-a pe primul semestru. Am luat 8 in ultimul test si s-a trezit sa-mi mai puna un 3 (pe langa ceilalti 2) ca sa fie sigura ca nu trec. Desi, cu un 4 as fi trecut. Edited by Fade™, 27 September 2011 - 20:08. |
Posted 28 September 2011 - 14:02

Ma pot mandrii ca nu am ramas niciodata corgenta. Cea mai mica medie a mea a fost 6 la istorie printr-a 8-a> oricum anu asta am scos 9.83\:d/. M-am pus cu burta pe carte, sau mai bine zis mi-a venit mintea la cap si am incercat sa iau scoala mai in serios:D |
Posted 07 October 2011 - 22:15

Posted 12 October 2011 - 19:02

Posted 13 October 2011 - 19:24

Ar trebui sa mai inveti
![]() Mda si eu stau bine 0 corigente, 0 pct scazute la purtare. Edited by Lucian_M, 16 October 2011 - 19:44. |
|
Posted 16 October 2011 - 19:42

Am prins mesajul.Si da invat
![]()
Edited by Lucian_M, 16 October 2011 - 19:44.
|
Posted 28 October 2011 - 15:39

Clasa a opta și nicio corigență încă. Sper să iau o notă de trecere la chimie
![]() |
Posted 21 December 2011 - 19:03

În a 6-a, în ultimele minute ale orei am trecut la mate.
|
Posted 11 November 2022 - 23:09

Corigenta ar trebui scoasa in afara legii. Ar trebui ca prin simpla frecventare a orelor de curs(in conditii de minima disciplina!) in proportie de minim 50%, fiecarui elev, pana la absolvirea a 10-12 clase sa i se dea din oficiu nota de trecere. Cine vrea sa invete bine cine nu, nu...Asta ar trebui sa se vada la BAC. Se intelege de la sine ca temele pentru acasa ar trebui sa fie optionale. Scoala n-ar trebui sa fie o sursa de stres, de boala, de certuri, de abandon, etc.
LE Incepand de la clasa intai ! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users