Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model
 Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...
 Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...
 Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History

Corigente ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
229 replies to this topic

UnForsaken

UnForsaken

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostInTech, on Dec 2 2005, 18:41, said:

se zice ca cei care nu au ramas cel putin odata corigent nu au trecut prin scoala ;)
Asta e valabila doar la facultate ( N-ai restanta, n-ai prestanta )

Daca ai inceput din cls a 8-a cu d'astea...naspa pentru tine.

again

again

WEB DUDE

never never never

kraMMer

kraMMer

Active Member

• Grup: Members
niciodata!  :nonobad:

inana

inana

Active Member

Nici o corigenta.

Am reusit performanta de a le scoate pe scoate pe toate la liman in ultimul moment. Nu m-au lasat profii sa am corigente pentru ca am fost la anumite olimpiade si nu se cadea sa raman pe vara... si trageau de mine sa scot macar 5-ul... desi semestrul urmator aveam iar medii mari. Asta s-o intamplat intr-a 12-a. :D

Edited by inana, 02 December 2005 - 20:55.

CGF

CGF

Active Member

View Postinana, on Dec 2 2005, 20:53, said:

Nici o corigenta.

Am reusit performanta de a le scoate pe scoate pe toate la liman in ultimul moment. Nu m-au lasat profii sa am corigente pentru ca am fost la anumite olimpiade si nu se cadea sa raman pe vara... si trageau de mine sa scot macar 5-ul... desi semestrul urmator aveam iar medii mari. Asta s-o intamplat intr-a 12-a. :D
Si uite cum din aproape corigenta a ajuns moderatoare. :w00t:

Fantasio

Fantasio

Member

In liceu de 2 ori a X-a si a XI-a (aveam un nenorocit care lasa cu gramada din toate clasele ca sa ii forteze sa se duca la meditatie la el), iar in facultate cate o restanta/an. Mai am un pic si termin masterul si pana acum am scapat fara nici o restanta.

Edited by Fantasio, 02 December 2005 - 21:02.

inana

inana

Active Member

View PostCGF, on Dec 2 2005, 20:56, said:

Si uite cum din aproape corigenta a ajuns moderatoare. :w00t:
Si? Probleme gogule?  :naughty:

vladut

vladut

Junior Member

In clasa a 10-a sau a 11-a (intr-un singur trimestru) doar la sport nu am avut corijenta.

cosmin09

cosmin09

Member

View PostGrave Land, on Dec 2 2005, 18:50, said:

Poti sa fii sigur de asta :lol:

Apropo, ca o gluma, circula o vorba in poli...
"Studentul integralist
Ori e prost
Ori e mu*** "  :D
ca bine zici tovarasii din poli pot confirma :D uhhh e ffff greu in poli sa fii integralist sau sa ai numai 1 restanta...cine a trecut pe acolo stie de ce :D

UnForsaken

UnForsaken

Senior Member

View Postcosmin09, on Dec 2 2005, 22:17, said:

ca bine zici tovarasii din poli pot confirma :D uhhh e ffff greu in poli sa fii integralist sau sa ai numai 1 restanta...cine a trecut pe acolo stie de ce :D
Damn right brother! :cheers:

cosmin09

cosmin09

Member

prietenii stiu de ce :) multi zic "dom'le ce e asa grea poli ca va plangeti voi s a m d" nu ne plangem dar va invit pe toti care credeti ca puteti termina politehnica sa intrati fratilor acolo si daca sunteti integralisti aveti de la mine o bere :)

rashid

rashid

Senior Member

Din pacate, de doua ori, in acelasi an :w00t: .
Dar promit ca ambele au fost din cauza nesimtirii si nu a prostiei :) (ce sa-i faci... eram si eu copil :) )
Se intampla in clasa a X-a :)
Materii: Matematica, si Limba si Literatura Romana :w00t:
La Romana i-am comentat profei si am acuzat-o ca primeste cadouri ca sa il treaca pe un coleg... si mi-a aratat ca cea mai tare arma e "condeiul" nu vorbele...
Iar la Matematica, a vrut profesoara sa ma incurajeze (cu aceste note: 2;  ; 2; 2; 3; 3) sa invat mai mult si sa-mi fac temele, si la sfarsitul celui de-al doilea semestru si-a dat seama ca imi trebuie multi de 10 ca sa trec :) Si... asa am ramas, din fericire am trecut la ambele... nu fara aventuri, dar asta e cu totul alta poveste dragii mei....
Ce bine ca au trecut vremurile alea...
P.S.: Nu trebuie sa fii prost ca sa ramai corigent la o materie, desi multi dintre voi vor contrazice lucrul asta... [a se citi "maxy" :w00t: ]

PsYcloNe

PsYcloNe

Member

Din pacate, de doua ori, in acelasi an w00t.gif .
Dar promit ca ambele au fost din cauza nesimtirii si nu a prostiei smile.gif (ce sa-i faci... eram si eu copil smile.gif )
Se intampla in clasa a X-a smile.gif
Materii: Matematica, si Limba si Literatura Romana w00t.gif
La Romana i-am comentat profei si am acuzat-o ca primeste cadouri ca sa il treaca pe un coleg... si mi-a aratat ca cea mai tare arma e "condeiul" nu vorbele...
Iar la Matematica, a vrut profesoara sa ma incurajeze (cu aceste note: 2; ; 2; 2; 3; 3) sa invat mai mult si sa-mi fac temele, si la sfarsitul celui de-al doilea semestru si-a dat seama ca imi trebuie multi de 10 ca sa trec smile.gif Si... asa am ramas, din fericire am trecut la ambele... nu fara aventuri, dar asta e cu totul alta poveste dragii mei....
Ce bine ca au trecut vremurile alea...
P.S.: Nu trebuie sa fii prost ca sa ramai corigent la o materie, desi multi dintre voi vor contrazice lucrul asta... [a se citi "maxy" w00t.gif ]

Daca esti destept.....nu te iei niciodata in gura cu profesorul, la cel de facultate ma refer...ca.. :death: .

rashid

rashid

Senior Member

View PostPsYcloNe, on Dec 2 2005, 23:48, said:

Daca esti destept.....nu te iei niciodata in gura cu profesorul, la cel de facultate ma refer...ca.. :death: .
M-am luat in gura pentru ca eram nervos... [chiar aveam dreptate]
Si da sunt destept, am comentat doar dupa ce m-am intrebat daca sunt dispus sa-mi f*t o vara, sau sa pierd un an pentru a-mi sustine principiile :)

Edited by rashid, 02 December 2005 - 23:58.

inana

inana

Active Member

View PostPsYcloNe, on Dec 2 2005, 23:48, said:

Heh.. eu m-am luat si in faculta de profi.. si tot n-am patit nimic. :drac:

PsYcloNe

PsYcloNe

Member

View Postinana, on Dec 3 2005, 01:19, said:

Heh.. eu m-am luat si in faculta de profi.. si tot n-am patit nimic. :drac:
Acum depinde si de profi.....si de sex  :D

subsemnatu

subsemnatu

Member

Cum naiba sa ramai corigent? :blink: M-am luat si de directoarea scolii si tot nu m-a lasat nimeni! :death:

cosmin09

cosmin09

Member

bravo mah....apropo de aventuri...eram in cls a 9-a....era sa raman pe primu aveam o profa f a draq ceva gen Isoscel din Liceenii...da exact ca aia semana pitica si a draq...creca e un standard la profele de mate la liceu creca e un atu sa se angajeze daca sunt pitici si rele :)) in fine eram in a 9-a si pe primu era sa raman da i s-a facut mila de noi ca ramaneau vro 25 nu de alta si ne-a trecut pe toti...ho ho si in al 2-lea semestru incep in forta luand un 8 ho ho fericit eu alea alea apoi vine primul 3 no problem imi iese media 6 happy alea alea...apoi vine si un 2 aualeu se ingroasa gluma raman pe toamna...bafta mea cu fostu meu coleg de banca ala facea meditatii cu profa si a stiut unele exercitii (ce chestie) si am facut la teza de 7 bine eu oricum eram paralel cu matematica...:))

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate