![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Probleme cu acoperisul:curge apa in casa
Last Updated: Jan 06 2023 22:00, Started by
midenis76
, Aug 02 2013 16:06
·
5

Posted 06 January 2023 - 14:28

Exact cum plantele extrag apa din sol..... ![]()
@cuculea: capilaritate ;-) Cred ca nu este vorba de capilaritate. Capilaritatea este un fenomen care apare in cazul unor materiale poroase, gen beton. Nu stiu sa iti spun cum se numeste fenomenul, si in ce conditii se produce, dar pot sa iti confirm ca exista. Sunt cazuri in care la imbinarile orizontale ale invelitorii ( imbinarile paralele cu stresina ), am observat ca dupa o anumite perioada filetul suruburilor autoforante este ruginit, deci este clar pe in zona respectiva ajunge apa. Imi pare rau ca nu am facut o poza la un astfel de surub, ca poate era mai usor de inteles ceea ce am vrut sa spun. |
Posted 06 January 2023 - 16:38

buna ziua. ...atunci cand se dazgheata,apa are tendinta de a urca,...
hai ca asta nu am mai auzit-o...cum naiba https://www.cinemagi...a-muntele-3414/ |
Posted 06 January 2023 - 22:00

@cuculea: capilaritate ;-) Ce i-a explicat @mesterul@ omului, asta e o explicatie de Dorel, stil ...ti-a cazut jiglorul in baie ...hai bre ...Dorel la patrat aici (nu la x4) Edited by cuculea, 06 January 2023 - 22:04. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users