Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparat difuzor membrana hartie, ...

Restaurantele cu stele Michelin

Best cooler

Program vizibilitate intre puncte
 Sfat achizitie casti gaming 300-3...

Dimensiune optima teava scurgere ...

Sfat achizitie telefon cu camera/...

Nu se poate completa declaratia 2...
 Caut firma pentru lucrare bucatar...

Dimensionare țevi incalzire

Cum va merge sistemul dupa upgrad...

Cuvantul "ciunet"
 Alternativa la Oppo Find X5 in ac...

Perioada de proba fara contract

Idee articol stiintific Cisco/ret...

Setare/reglare AC pentru confort ...
 

Hackintosh pe Toshiba Satellite A300

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
Salut, am un laptop mai vechi care nu prea am ce sa mai fac cu el, este Toshiba Satellite A300,si m-am gandit sa vad cum este Hackintosh, eu as dori sa stiu daca merge....

#2
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Zai chiar ce ai in el(cu totul) si apoi te ajutam cu Driverii   Kexturile necesare.

#3
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
GPU:
Mobile Intel 965 Express chipset family
CPU:
Intel Core 2 Duo T5750 @ 2.00GHz
2GB RAM

1280x800

#4
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Nope,nu e destul,cum e hackintosh,e foarte important sa stim toate(dar toate) subansambele laptopului tau.Fa un raport cu aida/speccy .N-am stat la puricat modelul tau de laptop dar in general laptopurile desi au nume identice(ca model) pot varia masiv ca si configuratie.La tine e mai mare baiu pentru ca trebuie sa stim precis ce wi-fi ai(poate ai ceva atheros ce nu merge,sau un touchpad elantec care e mai sucit fata de synaptic,etc etc etc.

#5
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
Am uitat sa mai zic o mca parte foarte importanta din modelul laptopului aceasta este PSaG0E,dar cand ajung acasa la laptop o sa-i fac un raport si o sa-l postez aici.

Attached File  1.png   116.14K   21 downloads
Attached File  2.PNG   14.95K   22 downloads
Attached File  3.PNG   21.64K   17 downloads
Attached File  4.PNG   32.92K   15 downloads

Sper ca am pus ce trebuie

#6
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010
http://legacy.tonyma...p?f=170&t=35363

http://wiki.osx86pro....php/HCL_10.5.7 , la placa ta video cineva zice:

Quote

Intel GMA X3100
Intel
Using latest 10.5.7 drivers from apple update
QE/CI Supported
All Resolutions
Sleep doesn't work
si uite aici http://www.tonymacx8...0-qe-ci-ml.html
Eu zic sa incerci.

Edited by alexandru_viorel, 01 August 2013 - 16:17.


#7
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
Dar stiti vre-un tutorial bun, pentru Leopard ca vad ca acolo se vorbeste de versiunea 10.5... adica Leopard...?

#8
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010
10.5 e leopard da, si in sensu asta iti recomand distributia iDeneb, cauta pentru versiunea 10.5.7, gasesti pe site-uri de torrente .
Daca vrei o versiune mai recenta iti recomand asta apoi faci update la 10.8 asa si incerci sa-ti faci placa video sa mearga cu kext-urile din thread-ul asta. Bafta

#9
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
Eu vreeam sa descarc acum: iATKOS v1.0i dar bine ca mi-ai zis

#10
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
Azi am descarcat iDENEB si imaginea .iso are 4,4 GB dar cand am pus-o pe DVD are cu putin peste 500 KB, si cand o montez cu Daemoon Tools tot atat are , am incercat sa boot-ez DVD-ul si imi intra in procesul de instalare,dar nu stiu daca sa continui , sa nu imi apara erori...

#11
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010
Daca ti-e frica de erori booteaza cu -v ca boot flag, daca iti va intra in setup e ok.
Uita-te pe youtube sa vezi cum e procesoul de instalare, si nu stiu daca la distributii trebuie sa schimbi ceva in bios sau doar la tonymacx86 (Sata mode -> AHCI).

#12
v1rus

v1rus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 880
  • Înscris: 31.07.2012
L-am bagat , dar cand am bagat driverul de la wrieless , mi-a zis sa dau restart am dat si acum cand il aprint zice ceva ca trebuie sa dau restart de la buton ...

#13
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010
adica kernel panic.
S-a intamplat dupa ce ai instalat kext-urile pentru wireless?
Foloseste asta http://www.insanelym...ninstall-kexts/ si sterge kext-ul apoi ar trebui sa mearga daca asta e problema.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate