Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce este cu declaratiile cerute ce...

Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season
 Informatii complete despre servic...

tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker
 Schimbare difuzor Golf 7

Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...
 Aurora Store

Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare
 

Dual boot hackintosh si windows7

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
yonutz2032

yonutz2032

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.11.2011
Am pe PC Windows 7 deja instalat si vreau sa bag si Hackintosh
Sistemul este
CPU:Intel i5-4430 3.00 GHz
GPU: Nvidia GT640
RAM: 4GB
HDD: 1TB Seagate
Cum pot instala Hackintosh fara sa dezinstalez windows?

Edited by yonutz2032, 31 July 2013 - 15:25.


#2
dxdx

dxdx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 02.05.2007
faci o partitie pt osx si te apuci de instalat.

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Era parca ceva tutorial pe http://www.tonymacx86.com
E un pic mai complicat din cate stiu. Cel mai simplu e daca ai 2 HDD-uri diferite. Instalezi separat - cu hdd-ul de windows scos din sistem, iar apoi il adaugi. Il ti pe cel cu Hackintosh ptr bootare, iar Chimera sau Cameleon-ul il vor afisa si pe cel cu windows la bootare.

#4
yonutz2032

yonutz2032

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.11.2011

View Postdxdx, on 31 iulie 2013 - 15:37, said:

faci o partitie pt osx si te apuci de instalat.
Tu glumesti?
Stii ca Hackintosh nu se instaleaza asa usor ca windowsu?

View Posteiffel, on 31 iulie 2013 - 15:41, said:

Era parca ceva tutorial pe http://www.tonymacx86.com
E un pic mai complicat din cate stiu.
Mersi, o sa ma uit

Edited by yonutz2032, 31 July 2013 - 15:42.


#5
dxdx

dxdx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 02.05.2007
Vezi ca ai procesor haswell. Pentru 10.8,.4 iti trebuie kernel de 10.8.5.

Am dual boot cu win8 asa ca stiu destul de bine cum se intaleaza.

Ai acces la un osx pentru a face stick?

Edited by dxdx, 31 July 2013 - 15:48.


#6
yonutz2032

yonutz2032

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 02.11.2011

View Postdxdx, on 31 iulie 2013 - 15:47, said:

Vezi ca ai procesor haswell. Pentru 10.8,.4 iti trebuie kernel de 10.8.5.

Am dual boot cu win8 asa ca stiu destul de bine cum se intaleaza.

Ai acces la un osx pentru a face stick?
Nu am nici un Mac

Edited by yonutz2032, 31 July 2013 - 15:54.


#7
kosmin90

kosmin90

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,644
  • Înscris: 21.06.2007
Instaleaza ML intr-o masina virtuala si acolo iti faci un stick.Daca ai intel, cauta o distributie Iatkos ML, dupa ce prinzi chestiile de baza, poti folosi varianta retail + unibeast.

#8
-catalin

-catalin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,060
  • Înscris: 03.07.2007
Nu prea ai sanse cu nvidia. Poate daca aveai ati mai mergea. Oricum, sa-l instalezi si sa faci sa mearga accelerarea video, sunetul si internetul sunt sanse de sub 20% pe un calculator asa random. Pe unele configuratii intr-adevar ai sanse mai mari. Singura modalitate e sa iei o imagine VMWare gata instalata.

#9
dxdx

dxdx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 02.05.2007
virtual box nu a mers la mine cu iatkos. Cel mai bine cauta o imagine post installation pentru VMWare.

placa de baza conteaza foarte mult. ce placa ai?

Edited by dxdx, 31 July 2013 - 16:04.


#10
kosmin90

kosmin90

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,644
  • Înscris: 21.06.2007

View Post-catalin, on 31 iulie 2013 - 16:02, said:

Nu prea ai sanse cu nvidia. Poate daca aveai ati mai mergea. Oricum, sa-l instalezi si sa faci sa mearga accelerarea video, sunetul si internetul sunt sanse de sub 20% pe un calculator asa random. Pe unele configuratii intr-adevar ai sanse mai mari. Singura modalitate e sa iei o imagine VMWare gata instalata.

Asta e valabil la AMD, kernelul nu functioneaza corespunzator cu placile video Nvidia, cu ATI mai sunt diferite glitch-uri dar merge ok.

OP-ul are intel, sunt sanse foarte mari sa-i functioneze.

Attached Files



#11
marcu35

marcu35

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,396
  • Înscris: 03.05.2011
Daca ai windows 7 trebuie sa ai doar o partitie de windows sa mearga pentru ca mai este acea partitie de 100 mb.

#12
dilo00o

dilo00o

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 24.03.2012
nu poti instala osx pe un hard formatat deja pentru windows. Ca sa instalezi 10.8 fie vanilla fie iatkos tb sa ai cel putin o partitie macosx extend journaled.. pentru creearea stickului bootabil iti trebuie un sistem osx fie si virtualizat. daca procesorul tau suporta intel-vt, activeaza optiunea in bios, instaleaza VMWare si patchurile aferente pentru osx guest, si downloadeaza o versiune de osx creata special pentru vmware. Cel mai simplu e sa creezi pe urma un stick bootabil cu iatkos, te salveaza de la foarte multe buguri si peri-albi. Cum s-a spus mai sus placa de baza conteaza cel mai mult, de care e ? ce chip de sunet are? ce controller de retea are?

#13
alexandru_viorel

alexandru_viorel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 16.07.2010

View Posteiffel, on 31 iulie 2013 - 15:41, said:

Era parca ceva tutorial pe http://www.tonymacx86.com
E un pic mai complicat din cate stiu. Cel mai simplu e daca ai 2 HDD-uri diferite. Instalezi separat - cu hdd-ul de windows scos din sistem, iar apoi il adaugi. Il ti pe cel cu Hackintosh ptr bootare, iar Chimera sau Cameleon-ul il vor afisa si pe cel cu windows la bootare.
Va trebui sa partitionezi HDD-ul daca folosesti varianta @tonymac, mai bine cu o distributie gen iAtkos, iti va merge ultima (ML) fara probleme.

View Post-catalin, on 31 iulie 2013 - 16:02, said:

Nu prea ai sanse cu nvidia. Poate daca aveai ati mai mergea.
???
De ce?
http://www.tonymacx8...orking-oob.html

#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Pe nvidia sunt ceva probleme. Nu toate placile sunt recunoscute, desi ar trebui sa mearga, existand drivere ptr ele.
Totusi atunci cand nu se poate face nimic, mai exista o solutie - natit. Cu instalarea natit mi-au mers toate placile nvidia testate.

#15
lucy_cool

lucy_cool

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 21.06.2011
Cel mai simplu este sa faci inca o partitie, minim 20Gb zic eu pentru Mac si sa bagi acronis os selector.

#16
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Ce rost are acronis cand cameleonul sau chimera tot asta fac...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate