Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

ADORA URBAN VILLAGE

- - - - -
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#19
Bebe_miezu

Bebe_miezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 670
  • Înscris: 23.07.2014
Mai aveti microbuzul ala sau deja sa scos ??

#20
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015

 Bebe_miezu, on 18 august 2015 - 20:55, said:

Mai aveti microbuzul ala sau deja sa scos ??


 locatar-ooo, on 18 august 2015 - 21:07, said:

este microbuzul, circula de la 6.15 pana la 20.45. daca ai nevoie sa pleci la alta ora nu ai sanse, ca taxiurile nu vin aici. eu niciodata nu am reusit sa gasesc taxi

Attached Files


Edited by locatar-ooo, 18 August 2015 - 21:14.


#21
Adora-Urban-Village

Adora-Urban-Village

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.01.2014
Dorim sa facem cateva precizari ca urmare a mesajului dumneavoastra.
In primul rand va multumim pentru informare si va asiguram ca suntem alaturi de Dvs atunci cand situatia o cere, asa cum am fost si pana acum.
Ansamblul Adora Urban Village a fost proiectat ca un complex cu 12 blocuri, dintre care primele doua sunt deja construite iar noi nu ne vom opri, ci vom finaliza toate celelalte 10, asa cum am promis.
Investitiile in infrastructura au fost concepute, dimensionate si realizate pentru un complex de 12 blocuri – apa, canalizare, gaz si electricitate – conectate la sistemele de utilitati ale Bucurestiului, iar functionarea acestora este aceeasi ca in oricare alt cartier bucurestean. Tocmai de aceea, eventualele disfunctionalitati trebuie reclamate la furnizorii respectivi.

Legat de parcare, va reamintim ca puteti utiliza in mod gratuit un loc de parcare sau doua, fara insa ca acest loc de parcare sa fie unul anume. Daca doriti sa detineti in proprietate un anumit loc de parcare, puteti sa achizitionati suprafata respectiva la preturile comunicate atunci cand ati achizitionat apartamentul. Spre deosebire de locuitorii din oricare cartier bucurestean, care fie nu au locuri de parcare, fie le inchiriaza contra-cost de la Primariile de sector, dvs aveti un loc de parcare gratuit la dispozitie, in vecinatatea blocului.
Referitor la piscina si retailer, vom verifica cine anume v-a informat in mod eronat ca se va construi piscina in acest complex, caci noi nu am comunicat aceasta niciodata. Si nici nu am mentionat branduri din retail.

Ne pare rau de inundatie, a fost un caz accidental, in urma caruia noi v-am pus la dispozitie specialisti care au reparat si remediat problema cu promptitudine, fara niciun cost din partea dvs. Va recomandam sa apelati in continuare la datele de contact cunoscute in situatiile in care aveti probleme si vor fi la fel de prompt solutionate.
Referitor la cainii vagabonzi: Am facut eforturi repetate de a-i evacua, dar pentru a avea succes pe termen lung, avem nevoie de cooperarea tuturor vecinilor dvs. - unii dintre acestia, iubitori de animale, ii hranesc in mod constant, facandu-i sa se intoarca de fiecare data.
Legat de problemele de la etajele 3, am investit in modificarea solutiei constructive, refacand toate sifoanele de la blocuri, nu numai la cel la care s-au constatat defectiuni.

Legat de unitatea de aer conditionat – v-am informat anterior achizitiei si ati ales in deplina cunostinta de cauza sa pastrati echipamentul instalat de noi. Mai mult, ati avut (si aveti oricand) posibilitatea de a achizitiona o a doua unitate interioara, care se poate lega la motorul central intrucat acesta poate sustine doua unitati simultan.
Legat de centrala termica, daca v-a expirat termenul de garantie, va rugam sa va adresati unei firme autorizate in domeniul gazelor pentru a incheia un contract de service, care include interventii si o revizie anuala. Legat concret de incidentul semnalat de dvs, in momentul in care are loc o pana de curent electric, senzorul de gaz, racordat la sursa de alimentare cu electricitate, se opreste iar centrala nu mai functioneaza. Este un sistem automat de protectie a locuintei dvs si a integritatii dvs: daca senzorul de gaz nu poate functiona, centrala se opreste automat. Pentru a reporni centrala, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare sau sa contactati unitatea de service mentionata in documentele echipamentului.

Taxa de intretinere de 30 de euro lunar acopera urmatoarele costuri: paza 24/24, administrarea financiara a complexului, firma de curatenie a spatiilor comune, intretinerea liftului (conform legii, toate apartamentele platesc cota parte la intretinerea liftului), electricitatea in spatiile comune, inclusiv in parcare.
Celelalte costuri nu le putem comenta, intrucat sunt costuri ale utilitatilor impuse de terti furnizori.
Aceasta taxa a fost specificata in contracte de la bun inceput. Mai mult, ratele la dezvoltator v-au permis sa achizitionati locuinta folosind practic banii dezvoltatorului, care si-a asumat astfel un posibil risc de neplata mult mai mult decat ar fi fost dispusa orice banca.
Problema impozitului pe locuinte pentru persoanele care au cumparat prin rate la dezvoltator este ca acesta este calculat de primarie ca pentru persoane juridice – firma care detine in proprietate apartamentul. Este exact acelasi principiu ca cel al platii impozitelor pe masinile luate in leasing: utilizatorul, chiar daca este persoana fizica, plateste suma de plata la nivel de persoana juridica.

Iar pentru cei care vor sa-si faca o imagine reala a complexului nostru, asa cum arata in acest moment, atasat cateva poze recente.

Attached Files



#22
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015
legat de inundatie, nu a fost un caz accidental . nu a fost problema numai la mine. stiu ca in ziua in care mi s-a facut reparatia si s-a dat peretele jos , muncitorii mai venisera pt inca un apartament. . daca or mai fi fost si altele cu inundatie nu stiu, ca nu am stat sa urmaresc.
la etajele superioare s-or fi facut reparatiile necesare, dar reparat nu inseamna nou. ca si eu pot sa imi vopsesc maine masina...arata ca noua , dar nu e.  intr-adevar au fost tencuiti, vopsiti, acoperiti, cred ca arata bine acum fata de ce am vazut eu in iarna. dar eu nu as cumpara un apartament daca as sti dinainte ca au fost infiltratii de apa in pereti. si lumea trebuie sa stie lucrul acesta ca sa nu mai fie si alti oameni ca mine de buna credinta sa cumpere si sa se trezeasca cu surprize in timp.
de taxa de 30 euro pt garsoniera stiam, nu am zis ca nu am stiut, dar asta pt ca am intrebat eu dinainte, altfel nu se spune.iar in contractul de rezervare nu se specifica, decat in promisiunea de vanzare-cumparare, iar cand trebuie sa semnezi promisiunea e prea tarziu sa te razgandesti ca se pierd cei 1000 euro platiti pt rezervare. in contractul de promisiune care ti se da acasa sa il studiezi acasa nu se specifica valorile. e trecut' ......' in dreptul sumelor, astea le vezi doar la notar cand te duci sa faci actele daca ai timp acolo sa studiezi din nou contractul de 17 pagini. deci trebuie sa se stie dinainte de taxele de 30 euro pt garsoniera si 50 euro pt apartament de 3 camere lunar.
legat de impozitul de 20 milioane pe an pt o garsoniera, marea mea problema e fap[tul ca nu mi s-a spus. iar "ca nici noi nu am stiut" , e ceva ce nu cred. ca doar nu v-ati apucat ieri de construit. eu am cerut sa mi se comunice inainte sa semnez contractul, fiecare euro pe care trebuie sa il platesc lunar sau anual pt acesta garsoniera si acest aspect s-a omis intentionat.trebuia sa se spuna ca nu se stie exact suma, dar ca este foarte mare deoarece trebuie platit pt persoana juridica.daca mi se spunea acest lucru de la inceput bineinteles ca nu mai faceam acest pas.am specificat ca nu vreau sa semnez ca mai apoi sa am vreo surpriza sa ma trezesc ca trebuie sa mai platesc fel de fel de sume pe parcurs,...mi s-a spus ca nu exista asa ceva, ca in afara de taxa de 30 euro lunar si rata la banca altceva nu mai trebuie platit, sa stau fara grija, alte costuri nu mai sunt. dar ca se se vanda se ascund multe chestii. deja intr-un an de cand stau aici am avut numai probleme, acum sa vad ce surprize mai apar, ca ma astept la orice

Edited by locatar-ooo, 25 August 2015 - 11:03.


#23
samiyr

samiyr

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.08.2015
Eu am fost la o vizionare in acest complex si chiar mi-a placut foarte mult, plus ca domnisoara de la birou, foarte amabila, am aflat ca locuieste in proiect si de accea m a primit la vizionare duminica, cand am inteles ca nu este program. Apartamentele sunt foarte frumoase, luminoase si bine compartimentate( cel putin pe gustul meu). Zona nu este foarte dezvoltata, dar este linistita. Chiar am vazut ca este in apropiere de sos de centura, dar am ramas surprins ca nu se aud masinile. Din pacate mai am de asteptat pana obtin suma pentru avans(20%) , dar oricum nu ma grabesc sa achizitionez pentru ca imi doresc un apartament la parter cu gradina, iar in aceste 2 bl nu mai au disponibile . Am sa astept urmatoarele 2 bl, pt ca mi-au spus ca se pregatesc de faza urmatoare si pot veni periodic in vizita pentru a vedea evolutia. Eu recomand celor interesati sa mearga la o vizionare, nu costa nimic pentru a vedea complexul si pt info :)

#24
nonameshadow

nonameshadow

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 06.05.2008
Bun discursul. Si tu ti-ai facut cont special sa ne impartasesti aceasta experienta?

:))

#25
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015
intr-adevar frumoasa experienta ai avut tu aici ' samiyr'. ar fi trebuit sa iti faci si o filmare cand ai vizionat ca sa o pastrezi  ca amintire toata viata. Posted Image))
e de asteptat ca unul din angajati sa isi creeze cont pt a-mi combate postarea

Edited by locatar-ooo, 25 August 2015 - 15:07.


#26
nonameshadow

nonameshadow

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 06.05.2008
Ca e un cont oficial si aduce lamuriri sau contraargumente e ok dar sa creeze conturi noi pentru a lauda complexul e penibil...

#27
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015
penibil e putin spus...dar probabil s-au gandit ca cei care citesc acest forum sunt asa naivi ca nu or sa isi dea seama...cu vrajeli d-astea pe mine m-au dat afara de la gradinita.

#28
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Auzi,liniste!! Din bloc iesi direct in centura,dar e liniste-:)).Al draq camioane,sunt electrice,nu fac zgomot.

#29
Bebe_miezu

Bebe_miezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 670
  • Înscris: 23.07.2014
poate duminica e mai putin trafic pe centura.....dar chiar liniste ........SAMIYR mai taie din ele dale dreacu.....

coincidenta ...si dezvoltatorul si Samiyr in aceeasi zi si aproape la eceeasi ora  :))))

#30
gicafranica

gicafranica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,386
  • Înscris: 27.05.2014
Si daca muta astia imgb ul langa ei pe centura tot nu o sa se simta nimic, inchizi geamul si gata.

#31
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015
samiyr doamna foarte draguta (ai tinut mortis sa specifici acest lucru....de ce oare???) locuieste in bloc , nu in proiect.
zici ca vrei sa astepti sa se construiasca alte 2 blocuri pt a-ti cumpara un apartament, care cine stie cand se vor construi ( ce fidel esti).
ai foarte mult timp la dispozitie.....nu intentionezi sa cumperi, dar ai venit la vizionare..pe deasupra vrei sa vi si periodic in vizita pt a vedea evolutia :)). daca tot te transfori in inginer sau inspector de santier , ai grija sa iti iei si o casca pe cap preventiv, ca sa nu te ranesti.

#32
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015
cu geamurile inchise nu se aud camioanele,dar cand trece trenul se aude zgomotul si cu geamurile inchise

Edited by locatar-ooo, 26 August 2015 - 09:22.


#33
cibibikeru

cibibikeru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 17.10.2005
Daca spun ca am fost si eu la vizionare si ma gandesc sa cumpar un apt. in complex ma faceti si pe mine clona sau ca mi-am facut cont special ca sa le fac reclama? In fiecare thread in care intru nu citesc decat arogante, figuri, nimic util cu adevarat, ba ca e departe, ba ca nu e buna aia, ba ca nu e buna cealalta, va intreb si eu, voi unde v-ati achizitiona un apartament?

#34
Dominic1111

Dominic1111

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 18.10.2015
Buna seara, sunt in cautarea unei locuinte intr-un cartier rezidential!
In adora ce probleme sunt ? in celalalte cam stiu..
Cine poate spune ca-i multumit de casa lui cea noua?

Va multumesc!

#35
cibibikeru

cibibikeru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 17.10.2005
O sa ne mutam noi dar mai dureaza pana descoperim toate problemele :)

#36
locatar-ooo

locatar-ooo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 17.08.2015

 Dominic1111, on 18 octombrie 2015 - 01:18, said:

Buna seara, sunt in cautarea unei locuinte intr-un cartier rezidential!
In adora ce probleme sunt ? in celalalte cam stiu..
Cine poate spune ca-i multumit de casa lui cea noua?

Va multumesc!

DEOCAMDATA NU MAI SUNT PROBLEME. CELE PRECIZATE DE MINE ANUL TRECUT , IN PARTE S-AU CAM REZOLVAT. ACUM SUNT MULTUMITA DE LOCUINTA, IAR DEZVOLTATORUL E DESCHIS PT REZOLVAREA ORICAROR PLANGERI

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate