![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Linux Mint, topic general.
Last Updated: May 15 2023 16:19, Started by
Papillon_
, Jul 30 2013 13:40
·
5

Posted 18 August 2013 - 21:39

Mi se parea ca ceva nu e inregula cu Chromium, fontul la bookmarkuri era prea mare si ingrosat asa ca am zis hai sa ma uit prin setari poate o fi vreo optiune, surpiza la aspect exista posibilitatea de a folosi tema "GTK +"
Nu inteleg de ce nu imi afiseaza tot textul la doua bookmarkuri, vreo idee? Attached FilesEdited by Papillon_, 18 August 2013 - 21:44. |
Posted 19 August 2013 - 11:27

Mi se pare cam ciudat si incomd fontul de pe Linux Mint, din cate am vazut e vorba de "Sans", pe W7 care e fontul default? Voi ce font folositi?
|
Posted 19 August 2013 - 13:19

Daca schimb tema o ia razna bara de jos, problema e ca nici cele doua teme standard nu mai merg.
Attached Files |
Posted 19 August 2013 - 15:51

Posted 19 August 2013 - 17:11

Daca schimb tema o ia razna bara de jos, problema e ca nici cele doua teme standard nu mai merg. foloseste aplicatiile, nu te mai omori cu DE, pana acum, de cand te chinuiesti, invatai sa editezi poze in GIMP sau sa editezi filme in AviDemux. |
Posted 19 August 2013 - 17:43

eu cand vorbesc de configurari.... ![]() |
Posted 19 August 2013 - 19:13

Culmea e ca face la fel, desi am instalat doar 3 teme care sunt certificate! Nu inteleg ce are.
![]() LE.I-am dat restart si acum totul e in regula, foarte ciudat. |
Posted 19 August 2013 - 20:06

bine ai facut.....si eu am facut la inceput o gramada de reinstalari pana m-am oprit la Ubuntu, cea mai buna distributie de pe pamant. Frate, de unde le scoti? rich1974, popascu si Papillon de ce nu vreti voi sa faceti ceva dragut? Ex: sa dati si voi o mana de ajutor proiectului gentoo-land. In timp ce ajutati si invatati ceva, nu mai pierdeti timpul de pomana pe softpedia etc. Scrisul de articole, tut, doc, da mult mai bine decat ceea ce faceti voi aici. Sincer, si va ajuta atat pe voi cat si alte persoane ce vor sa invete. Cand aveti chef de facut ceva sau altceva decat sa va lamentati pe forum, sa imi dati de stire. Edited by ovilix, 19 August 2013 - 20:09. |
|
Posted 19 August 2013 - 20:14

@ovilix, intrezaresc ca speri la un proiect in lumea open source
![]() Daca da, stiu eu pe un lunatic de pe forumul Linux Mint ce are un proiect futurist. Sa te pun in contact cu el ? |
Posted 19 August 2013 - 20:21

Ma eu nu te iau la misto.
Nu am treaba cu acel lunatic. Nu sunt un lunatic, daor incerc sa fac ceva. Spre deosebire de altii care doar freaca menta si devin obositori prin mesaje. Daca nu iti place ideea, da-mi pace. Nu e o obligatie fata de nimeni acest proiect. Care spre surprinderea multora sta in 5,6 membrii. Membrii care fac ceva. Iar termenul futurist e folosit aici ca un abuz pt. a lua tot ce postez eu in deradere. PS: Eu nu sper, pt. ca proiectul exista. Sper doar sa gasesc ceva colaboratori, atat. Edited by ovilix, 19 August 2013 - 20:22. |
Posted 19 August 2013 - 20:26

eu nu stiu cum as putea ajuta fiindca nu prea ma pricep la nimic din informatica. stii ce as vrea sa vad rezolvat, conectarea la wireless-uti multiple de la acelasi privider.
http://ubuntuforums....d.php?t=2153557 din pacate, nu am gasit rezolvare la problema asta! |
Posted 19 August 2013 - 20:28

Nu te pricepi la nimica pt. ca nu vrei.
Crezi ca eu am facut facultate IT? Nu vreau sa te cert, desi poate suna asa. Dar poate sti lb. engleza si ajuti cu traducerile. Ceva ceva cred ca poti face, bine daca vrei. Totul e sa vrei. Eu nu m-am nascut invatat si totusi am mai invatat cate ceva. |
Posted 19 August 2013 - 21:00

|
Posted 30 August 2013 - 20:07

"Linux Terminal Command Reference" http://community.lin...torial/view/244
|
Posted 31 August 2013 - 13:26

Mi se pare mie sau merge mai bine Chromium(28) decat Firefox(23)? Voua cum vi se pare?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users