![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce videoclip este?
Last Updated: Feb 10 2022 07:30, Started by
PIGULIGU
, Dec 02 2005 10:11
·
0

Posted 02 December 2005 - 10:11

daca stie cineva cum se numeste un videoclip (eventual si formatia).
Cred ca l-am vazut acum vreun an , in special pe MTV si este muzica gen house (straina). In videoclip apare o tipa carand o inima mare rosie printr-un oras si pe masura ce este tratata urat inima se micsoreaza (tare ideea nu ?) Va multumesc ! |
Posted 24 December 2005 - 22:05

daca stie cineva cum se numeste un videoclip (eventual si formatia). Cred ca l-am vazut acum vreun an , in special pe MTV si este muzica gen house (straina). In videoclip apare o tipa carand o inima mare rosie printr-un oras si pe masura ce este tratata urat inima se micsoreaza (tare ideea nu ?) Va multumesc ! roger sanchez ... another chance Edited by amadeus79, 24 December 2005 - 22:07. |
Posted 30 December 2005 - 18:29

ok, acuma am eu o intrebare:
era un videoclip in care era o tipa in portocaliu pe o cruce, si niste copii mici jos la cruce (tot in portocaliu).. si nu mai stiu nici un vers, dar stiu ca era super.. stii cineva cum se numeste? |
Posted 03 January 2006 - 15:09

daca tipa era in auriu si nu in argintiu...cred k zombie - the cranberries
scuze...auriu...nu portocalui... ![]() |
Posted 27 September 2006 - 13:42

Am vazut aseara la Then & Now pe Vh1 un videoclip care mi-a placut ,dar nu stiu cine canta.
![]() ![]() |
Posted 03 October 2006 - 09:59

![]() |
Posted 03 October 2006 - 12:32

L-am cautat acum pe youtube [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FtNkcfWpRf0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Imi place mult melodia. ![]() |
Posted 03 October 2006 - 12:37

Posted 05 October 2006 - 19:26

L-am cautat acum pe youtube [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/FtNkcfWpRf0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Imi place mult melodia. ![]() ![]()
Draga mea, incearca un Badly Drawn Boy cu Another Pearl. Garantez. ![]() |
Posted 03 November 2006 - 00:04

salutare !! am vazut mai demult un videoclip cu Ice Cube si nu stiu cum se numeste, nu-l mai tin bine minte, dar atat am retinut: k era el intro masina si se plimba prin desert (pe undeva in genu la california love) si era tatuat pe fata, avea un desen facut ! please... a little help
![]() |
Posted 04 November 2006 - 13:51

stii ce-i naspa ? k dak intru pe link-ul care mi l-ai dat imi arata "the video has been removed" ! da pana la urma ma intereseaza melodia ca sa o scot de pe net... deci poti sa-mi spui macar melodia ?
|
Posted 07 November 2006 - 23:26

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/clCa72XyyRY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 11 November 2006 - 12:26

tot ce imi amintesc din el , era artistul principal imbracat ca elvis si in spatele scenei era o pancarda luminoasa pe care scria TEXAS cu rosu , mersi frumos
![]() |
Posted 12 November 2006 - 11:07

tot ce imi amintesc din el , era artistul principal imbracat ca elvis si in spatele scenei era o pancarda luminoasa pe care scria TEXAS cu rosu , mersi frumos ![]() Texas - Inner Smile Artistul acela deghizat in Elvis e de fapt solista de la Texas. ![]() |
Posted 12 November 2006 - 21:19

Posted 12 November 2006 - 22:23

Posted 01 December 2006 - 11:35

Este un clip destul de vechi. Il vedeam des pe MTV in vremea aceea. Cred ca in tot clipul cei doi se saruta de mama focului.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users