Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir
 Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa
 Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 

Ce tip de OS sa folosesc?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
44 replies to this topic

#37
rocket1982

rocket1982

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 794
  • Înscris: 08.05.2008
Amd nu are aceeasi chestii la share ..are 2--3-4-6-8 core-uri total independente . Si nivele de memorie cache sau buffer per core sau comun.

Edited by rocket1982, 28 July 2013 - 14:25.


#38
sorinsidesmoke

sorinsidesmoke

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 361
  • Înscris: 21.11.2010
Daca tot o o mica facatura.....ii pui frumos XP/7/8 si ii instalezi un OSX SkinPack!Posted Image)
Daca vrei sa inveti linux incearca PearOS 7...(arata a osx).Si il vinzi pe net "MacBookAirF" (F vine de la fake....dar cei incepatori nu isi vor da seama) Posted Image)
PS:Am glumit cand am spus sa il vinzi sub numele de "mac" asa ceva este ilegal si poti avea probleme mari.

Edited by sorinsidesmoke, 28 July 2013 - 16:12.


#39
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008

View Postrocket1982, on 28 iulie 2013 - 14:25, said:

Amd nu are aceeasi chestii la share ..are 2--3-4-6-8 core-uri total independente . Si nivele de memorie cache sau buffer per core sau comun.
Imi admit greseala nu e tocmai quad core in adevaratul sens al cuvantului,mai degraba 4 nuclee logice.

#40
rocket1982

rocket1982

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 794
  • Înscris: 08.05.2008
Nici macar logice.... sunt vazute asa ...dar nu sunt....  e ca si cum ai avea doar niste puncte de acces ,,, care pot duplica sau executa in paralel anumite operatiuni dar nu  neaparat face tot ceea ce face un core intreg... totusi ...e de succes cumva tehnologia desi nu prea energy eficient.  personal as fi preferat mai multe coruri fizice si cu Hyper threading undeva un mix AMD Intel!!!

#41
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Intel se refera la ele ca nuclee logice.

#42
misu183

misu183

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,954
  • Înscris: 21.12.2008

View Postfaildude, on 26 iulie 2013 - 13:59, said:

Salutare.

Am primit recent de la cineva un mac nu prea performant ce are Windows 7 instalat. Vreau sa trec la un OS special pentru mac insa nu stiu care ar fi cel mai potrivit pentru configuratia actuala. Il voi folosi la chestii de rutina gen filme, muzica si pierdut timp aiurea pe internet.

Intel Graphics Media Acelerator 3150 - 256mb
2048MB RAM (DDR3 presupun)
Intel Atom CPU D525 @ 1.80GHz (4CPUs)
HDD - 60GB

*stick-ul de internet de la RDS este compatibil cu acest sistem de operare?
*e normal sa tina bateria doar o ora si putin?
*pot instala noul sistem de operare direct din el? nu am si nu stiu daca pot face rost de un dvd-rom extern

Multumesc
Stiam ca mac si windows n-au nici o treaba.
2 companii rivale cu os-uri diferite care functioneaza pe echipamente hardware total diferite.
Oare imi scapa ceva?

#43
dan_slack

dan_slack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,790
  • Înscris: 22.07.2006
Da-l inapoi asa cum l=ai primit si cumpara-ti un laptop ca lumea (chiar si sh, de la o firma care le reconditioneaza, cu garantie 6 luni).
Mergi pe ceva de firma: Dell, Toshiba, HP. chiar si Asus.

Cu acel 'Mac' risti sa te alegi in scurt timp cu o cutie nefunctionala, sau chiar mai rau... cu un scurt-circuit! In cazurile cele mai nefericite poti sa 'ai parte' chiar si de un mic incendiu.
E o mizerie,o facatura!

Edited by dan_slack, 28 July 2013 - 23:44.


#44
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
E un Atom cu 2 gb ram.Poate ca e chinezesc dar mai mult ca sigur procesorul e Genuine Intel,iar daca procesorul e original asa e si restul placii de baza intrucat ai nevoie de licentiere pentru chipset.E practic un EEE pc cu logo-ul apple.

#45
dan_slack

dan_slack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,790
  • Înscris: 22.07.2006
Xeleron,

Nu ma deranjeaza deloc faptul ca e fabricat in China, la fel ca marea majoritate a electronicelor din lumea intreaga, ceea ce este cu adevarat ingrijorator este ca e un fake, o fakatura, ceva ce vrea sa para altceva decat este.
Este o metoda de a insela cumparatorul. Si cine te minte odata, te minte de mai mult ori... mai ales daca minciuna tzine.

E la fel si cu iPhone dual sim si cu televizor incorporat (si cu antena de TV).

In timp ce in cazul unor branduri ai garantia unui control de calitate serios, componente verificate etc., la aceste fake-uri nu ai nicio garantie. De aia si apar probleme grave, de genul luat foc incarcatorul...
In fine, cine i-ar opri pe cei ce fabrica aceste gunoaie sa le puna un nume, un brand, ceva de genul Panasoanic, sau Sunny?!
E clara intentia de a fraieri cumparatorul: faci ceva ce seamana perfect cu un produs de marca, si din 1.000 de oameni gassesti 10-20% care vor da banii pe procaria aia, convinsi ca de fapt au un produs Apple.

Eu sunt total impotriva acestor fake-uri - numite pompos Replica products. In cazul ceasurilor e si mai rau... dar nici cu smartphone-urile nu suntem departe. Am vazut Nokia si iphone care in doua, trei saptamani sunt bune de aruncat la gunoi.
Cine are bani de aruncat, e liber sa cumpere asemenea produse.
Parerea mea e ca cine strange cu greu ban pe ban ca sa-si ia un laptop, nu va fi fericit sa constate dupa o luna, doua, ca a s-a ales cu o cutie cu niste componente mizerabile, si care va crapa cand ti-e lumea mai draga. Iar de reparat/garantie etc. nici nu poate fi vorba.

Ma rog, fiecare face ce vrea cu banii lui. Eu doar imi exprim opinia.

Edited by dan_slack, 29 July 2013 - 10:51.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate