Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare
 Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...
 Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.
 

Antena 1 regional (in acest caz Ploiesti) la UPC

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1
bomblader

bomblader

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 29.05.2008
Deci... ma uitam la un film pe Antena 1, incep reclamele si dupa reclame ce sa vezi.... transmisiunea se muta pe Antena 1 Ploiesti, cu niste stiri de tot rasul (in acest timp pe Antena 1 national era un film)

Mi se pare o prostie acest lucru... Pot face ceva pentru ca Antena 1 Ploiesti sa nu mai intre peste Antena 1 national? In contract la UPC scria clar Antena 1, nu Antena 1 Ploiesti sau alte prostii....

Multumesc.

#2
beku111

beku111

    Membru legendar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,452
  • Înscris: 06.12.2012
suna la ei si semnaleaza neregula......

#3
usd

usd

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 30.05.2012
N-ai ce sa faci sunt obligati de cna sa retransmita variantele locale.

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,702
  • Înscris: 14.10.2008
UPC Digital ar fi solutia, banuiesc ca Hantena 1 Ploiesti este prezenta pe analogic.

#5
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Si pe UPC digital sunt 'capusele' locale hanteniste.

#6
manic_user

manic_user

    Slightly Older Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,275
  • Înscris: 16.01.2007
ON TOPIC
Normal ar fi ca programul TV "mamă" să fie transmis permanent.
Normal ar fi ca programul TV "regional" să fie transmis pe un canal separat, iar când acesta nu emite pe acel canal să fie preluată emisia programului TV "mamă".

OFF TOPIC
Chiar niciun moderator nu a văzut că acest topic nu are ce căuta aici?

#7
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 08.03.2007

View PostNeaceasca85, on 24 iulie 2013 - 01:42, said:

UPC Digital ar fi solutia, banuiesc ca Hantena 1 Ploiesti este prezenta pe analogic.
Niste jegosi astia de la upc ploiesti! Colegul de forum chiar la digital se referea; antena 1 ploiesti a intrat pe canalul 4 digital peste Antena 1; pe analogic a fost tot timpul si a ramas in continuare; pe digital, a fost acum vreun an intre canalele locale aflate pe pozitiile 30-35; daca pe analogic au inlocuit postul "mama" iar pe digital exista si postul "mama" si postul "local", ce rost avea ca UPC Ploiesti sa scoata A1 "national" si sa bage doar A1 "local"? cel mai probabil "localii" au dat o spaga la UPC sa scoata concurenta "mamei"!

https://www.facebook...Antena1Ploiesti
"...UPC, atat pe canalul analogic cat si pe reteaua digital pe canalul 4"

http://ph-online.ro/...isiei-nationale
"nu numai ca a dereglat tot postul Antena 1 Bucuresti ( insemnand culoare, sonor)" - are dreptate, se vede si se aude oribil pt un canal aflat in grila digitala!

#8
BogdanDorin

BogdanDorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 02.10.2010
Te invat eu  cum sa faci numai ca nu o sa mai ai posturile locale . bagi la cautare manuala la cod de activare 650 si mai jos la cod de regiune 101 si dai scanare. o zi buna sa ai

#9
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 08.03.2007
ok, mersi, o sa incerc; nu e problema ca nu o sa mai am celelalte posturi locale, ele exista pe analogic; incercasem cu codul bucurestiului, dar nu mai mergeau o gramada de canale si se mai si bloca stb-ul.

#10
alin632

alin632

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,712
  • Înscris: 05.09.2011
E nasol daca se practica asa ceva. Posted Image

Edited by alin632, 30 September 2013 - 17:40.


#11
BogdanDorin

BogdanDorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 02.10.2010
sa spui daca e oki asa cum am zis.

#12
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 08.03.2007
a functionat, multumesc! acum pe 30 prind TVT89, pe 31 - europa nova - imagine neagra, nicio informatie la epg.

oricum, e urat ca filiale upc din tara sa se bage si peste grila nationala digitala!

#13
BogdanDorin

BogdanDorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 02.10.2010
cu placere si ma bucur ca iti merge. o zi buna sa ai si scz de intarziere

europa nova e codat din timisoara de aceea nu vezi iart tvt89 e la liber de cand a aparut.

#14
mihailamba

mihailamba

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 425
  • Înscris: 06.01.2005
Și în cazul in care pe digital antena 1 apare ca fiind indisponibil, tot
upc Ploiești, ce se poate face ? Precizez că recepția se face fără SRB direct prin televizor iar la scanarea automata apar 2 posturi: ANTENA 1 si Antena 1.


#15
bomblader

bomblader

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 29.05.2008
Imi cer scuze ca postez in acest thread vechi, insa am o problema.
Am urmat metoda lui BogdanDorin si la codul de activare am pus 010, iar la codul regiunii am pus 1 (Bucuresti)

Problema este ca Antena 1 apare acum cu ecran negru  (toate celelalte canale merg).... Ce pot face sa apara bine...? Si sa am Antena 1 bucuresti, nu ploiesti. (culorile sunt oribile)

Multumesc!

Edited by bomblader, 04 February 2014 - 22:24.


#16
BogdanDorin

BogdanDorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 02.10.2010
poti trece pe ploiesti inapoi pt ca antena1 si protv s-au codat pe codul care ti l-am dat eu. o zi buna

ii dai cautare automata nu ii mai dai pe manual

#17
bomblader

bomblader

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 29.05.2008

View PostBogdanDorin, on 04 februarie 2014 - 23:34, said:

poti trece pe ploiesti inapoi pt ca antena1 si protv s-au codat pe codul care ti l-am dat eu. o zi buna

ii dai cautare automata nu ii mai dai pe manual

View PostBogdanDorin, on 04 februarie 2014 - 23:34, said:

poti trece pe ploiesti inapoi pt ca antena1 si protv s-au codat pe codul care ti l-am dat eu. o zi buna

ii dai cautare automata nu ii mai dai pe manual

Nu vreau sa am antena ploiesti, ci antena 1 bucuresti... doar ca atunci cand folosesc codul 10, respectiv 1 antena 1 apare cu ecran negru.

#18
BogdanDorin

BogdanDorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 02.10.2010

View Postbomblader, on 06 februarie 2014 - 20:48, said:


Nu vreau sa am antena ploiesti, ci antena 1 bucuresti... doar ca atunci cand folosesc codul 10, respectiv 1 antena 1 apare cu ecran negru.

Nu mai poti deoarece au fost codate canalele.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate