Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?
 Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei
 Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 

Doua calculatoare conectate la un monitor picures in pictures?

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
83tzutzu

83tzutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 09.11.2010
Buna ziua, m-ar interesa daca se pot conecta doua calculatoare la un singur monitor care sa aiba functia "pictures in pictures"? Apoi sa utilizez un calculator pe jumatate din monitor, iar pe cealalta jumatate, concomitent celalalt calculator.
  Va multumesc!

#2
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,521
  • Înscris: 31.12.2006
Salut,

" ...monitor care sa aiba functia "pictures in pictures"? "
Nu vrei să dai un exemplu de asemenea monitor ?

Nu cred că e posibil.
Mai aşteaptă şi alte păreri.

Edited by Mos_Ilie, 14 July 2013 - 13:26.


#3
e_bulu

e_bulu

    parabulum

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,352
  • Înscris: 29.12.2009
Mai degraba ceva picap. Picur... ai.

#4
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,227
  • Înscris: 11.08.2003
un monitor poate avea 2 intrari dar nu va afisa imaginea din 2 surse decat alternativ.

#5
83tzutzu

83tzutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 09.11.2010
OK, am denumit generic monitor, sa ii zic atunci tv/monitor EXP:
"Monitor / TV LED Samsung 21.5", Wide, TV Tuner, Full HD, HDMI, Boxe, Negru, LT22B300EW/EN"

  DACA NU VA MAI FACETI UPDATE LA CUNOSTIINTELE DIN DOMENIU, VA ROG RESPECTUOS SA NU RASPUNDETI INTREBARILOR, PENTRU CA INCURCATI PERSOANE BINE INTENTIONATE SI CARE AU NEVOIE DE O INFORMATIE, DE UN SFAT ETC., NU DE GLUMELE DEPASITE ALE UNORA (DACA TACEAI FILOSOF RAMANEAI).
Sa revenim..., la un astfel de "tv/monitor" se pot conecta doua pc-uri in acelas timp?
Multumesc!

#6
andrei_221

andrei_221

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,750
  • Înscris: 22.12.2006
nu se poate.

daca ai fi citit la pagina 29 din manual ai fi vazut ca Picture in Picture merge doar de pe TV-tunner si o sursa externa (calculator in cazul tau)


PIP
You can watch the LED display tuner and one external video source simultaneously.

Edited by andrei_221, 14 July 2013 - 14:01.


#7
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,521
  • Înscris: 31.12.2006
Ca să nu mai stai încordat, ia şi citeşte atent documentaţia televizorului.

#8
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007
Sau mai pe vorba ta, fa-ti un update....

#9
botelucian

botelucian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,201
  • Înscris: 23.03.2007
se poate , am facut ceva asemanator pe un monitor hp de 21 nu mai retin modelul- ceva vechi cu multe tipuri de intrari  , un pc era comectat prin mufa vga  iar celalt prin s-video sau av , bineinteles ca PIP era de dimensiuni mici iar pcu 2 era doar pentru o monitorizare video nu "lucru" adevarat

#10
83tzutzu

83tzutzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 09.11.2010
Multumesc mult "botelucian", informatia ta imi va fi de ajutor, iar pentru cei care se simt, MAI VEDETI CUM E TREABA CU UPDATE-UL SI CINE AR TREBUII DEFAPT SA IL FACA   Posted Image

#11
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Nu e mai usor sa ai o interfata de management cum au serverele?

#12
botelucian

botelucian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,201
  • Înscris: 23.03.2007
ai nevoie de o placa video cu iesire svideo sau tv out prin rca dar deja alea sunt antice cred 64/128 mb

#13
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
geforce 9 are svideo.

#14
jully1994

jully1994

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,401
  • Înscris: 27.02.2012

View Post83tzutzu, on 14 iulie 2013 - 13:22, said:

Buna ziua, m-ar interesa daca se pot conecta doua calculatoare la un singur monitor care sa aiba functia "pictures in pictures"? Apoi sa utilizez un calculator pe jumatate din monitor, iar pe cealalta jumatate, concomitent celalalt calculator.
  Va multumesc!
Picture In Picture (că nu sunt 10 imagini în altele 10...)
Ți-aș fi zis și eu, dar deja au răspuns mai mulți: nu poți să faci asta decât cu tunerul și altă intrare (excepție cu RCA, dar nu prea te ajută asta).

#15
undercoverbrother

undercoverbrother

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 18,293
  • Înscris: 02.04.2007
Nu se poate. Nu cum vrei tu pt ca in primul rand se schimba formatul imaginii.
Renunta la PIP si ataca problema din alt unghi. La ce iti trebuie 2 imagini? Ce vrei sa faci?

#16
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,709
  • Înscris: 01.01.2008
Teamviewer iti permite sa te conectezi direct pe lan.

#17
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007
Vrea sa vada ambele PC-uri pe acelasi monitor... TeamViewer poate fi o solutie de compromis foarte decenta si practica...

#18
Plicea

Plicea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 693
  • Înscris: 22.04.2013

View Post83tzutzu, on 14 iulie 2013 - 14:20, said:

Multumesc mult "botelucian", informatia ta imi va fi de ajutor, iar pentru cei care se simt, MAI VEDETI CUM E TREABA CU UPDATE-UL SI CINE AR TREBUII DEFAPT SA IL FACA   Posted Image


      Mai sa fie ! Ai postat de 30 de ori pe forumul asta si deja ne tratezi pe toti cu un aer de superioritate.
    Cred ca ai probleme si ai nevoie de ajutor. Poti sa ne dai si noua adresa medicului la care te tratezi ? Putem sa-l rugam sa-ti mareasca doza ....

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate