![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Investitie cu 1500 EURO
Last Updated: Jan 10 2014 11:25, Started by
skippy34
, Jul 13 2013 17:55
·
0

Posted 13 July 2013 - 18:32

Eu i-am raspuns lui branzadeburduf nu tie si trebuie sa recunosti ca majoritatea adolescentilor asta fac cu bani! Cei care s-au simtit nu am ce sa le fac. Branzadeburd nu te-a jignit cu nimic, si nu vad de unde ai ajuns la concluzia ca fumeaza si ca a cheltuit banii pe alcool, dar na ![]() ![]()
da si mie trei lei,neneeea! si ti-i dau inapoi daca-mi zici care-i spilul cu afacerea http://forum.softped...-mare-bullshit/ Verifica ultimele 2 pagini ![]() |
Posted 13 July 2013 - 18:46

Daca te pasioneaza calculatoare faci un curs CCNA si dai certificari Microsoft.
|
Posted 13 July 2013 - 18:47

treaba cu codu' nu s-a lipit nici de mine,oricat as fi vrut.... acum,evident,fac ce-mi place si nu ce mi-ar fi placut.
|
Posted 13 July 2013 - 18:49

Da cineva niste idei serioase? Pe de alta parte, o idee intrezarita pe aici poate merge sau nu la tine. Sunt multi factori in ecuatia asta. Tu trebuie sa vezi oportunitatea de la tine din zona. Altfel nici o sansa. Edited by neagu_laurentiu, 13 July 2013 - 18:50. |
Posted 13 July 2013 - 18:57

Momentan fiind la liceu, gandeste-te ca ai doua atu-uri: 1 - esti foarte tanar si 2 - ai destul timp liber.
Foloseste-le in avantajul tau si investeste banii aia in niste cursuri / specializari. Am avut si am afaceri care au mers, si am avut afaceri care au murit, si tot consider ca cea mai buna investitie am facut-o in mine. Deci investeste in tine. Pe viitor, o sa ai multe posibilitati de afirmare si cu o diploma in mana poti sa recuperezi investitia si chiar mai mult. Nu te gandi sa bagi banii aia in ceva, fiind si tanar multi o sa te pacaleasca, o sa profite de bani tai. O afacere = risc, si poti pierde banii aia cat ai clipi. Pe cand daca investesti in tine, nimeni nu iti poate lua ce ii al tau. De ex. eu am cursuri facute de ospatar, barman, operator CNC, paznic, etc. si nu mi-au trebuit toate, dar cine stie unde te duce viata asta... Sau daca nu iti place ideea cu cursurile (sau pe langa cursuri) investeste in imaginea ta: dantura perfecta, haine frumoase, accesori "care dau bine" , deoarece cand o sa mergi la un interviu "te vinzi" pe tine, iar imaginea ta, te poate "vinde" mai usor. Daca tot nu-ti surade ideea, atunci cauta sa cumperi actiuni la o firma care merge, riscuri mici si rata de profit mare. Si in orice caz, nu te lasa prostit de anunturile de pe net privind afacerile cu lumanari, produse hand-made, melci, lilieci si ce-or mai vinde astia ![]() |
Posted 13 July 2013 - 19:08

meriti mai mult dct acei trei lei! frumos.... Multumesc ![]() ![]() ![]() Edited by Andreysc7, 13 July 2013 - 19:13. |
Posted 13 July 2013 - 19:12

Posted 13 July 2013 - 19:17

Crescatorie de iepuri, daca ai bunici la tara te duci cu 4 iepuri, 2 masculi 2 femele si sa vezi cati iepuri iti fac dragalasii
![]() Iepurii ii cam rapid din ce am auzit. |
Posted 13 July 2013 - 19:18

Posted 13 July 2013 - 19:34

Eu i-am raspuns lui branzadeburduf nu tie si trebuie sa recunosti ca majoritatea adolescentilor asta fac cu bani! Cand era sa te laud si eu ca scrii si te exprimi coret....rang, cu batul in balta. Edited by Arkouda, 13 July 2013 - 19:34. |
Posted 13 July 2013 - 19:36

Eu i-am raspuns lui branzadeburduf nu tie si trebuie sa recunosti ca majoritatea adolescentilor asta fac cu bani! Cei care s-au simtit nu am ce sa le fac. Stii sa faci fotografii (nu poze) ? Te-ar coafa ideea de a invata ? Prin zona ta pe-acolo sunt multi fotografi profesionisti ? (probabil ca nu) Cred ca ar fi printre singurele domenii unde cu banii astia, poate un pic mai mult, ai putea sa faci ceva, sa-ti cumperi un aparat mai acatarii adica, eventual SH plus accesorii. Daca merge, mai tarziu cumperi si o imprimanta desteapta ca sa poti face ceva bani si din imprimari. Deocamdata ar merge si o imprimanta de nivel mediu sau sa le printezi in alta parte. Daca ai spatiu/vad ai putea sa combini chestia cu fotografia cu un centru de copieri si alte servicii de dactilografiere. Chiar si la tara, mai ales daca stai intr-o comuna mai mare, sunt elevi, persoane care au nevoie sa printeze/copieze chestii. |
Posted 13 July 2013 - 19:36

E cam putin.Trebuie sa ai minim 5.000-6.000 de euro ca sa investesti undeva.Ce poti sa faci cu 1.500 de euro ? Sa pui flori,legume si pomi fructiferi in curte ca sa ai ce vinde la piata ? Mai strange si tu Bun. Perfect. Ai o idee de 5000-6000 de euro. Baga mare s-auzim si noi. |
Posted 13 July 2013 - 19:38

|
Posted 13 July 2013 - 19:42

E cam putin.Trebuie sa ai minim 5.000-6.000 de euro ca sa investesti undeva.Ce poti sa faci cu 1.500 de euro ? Sa pui flori,legume si pomi fructiferi in curte ca sa ai ce vinde la piata ? Mai strange si tu eu nici cu 50000 nu am reusit sa gasesc ceva rentabil in care sa investesc ......... sunt tare curios sa aflu ce poti face cu 6000E Edited by wide, 13 July 2013 - 19:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users