![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Snowpiercer (2013)
Last Updated: Nov 15 2014 14:17, Started by
mobilewave
, Jul 09 2013 02:00
·
0

Posted 05 November 2014 - 15:06

Exagerezi... Looper , Edge of Tommorow , Moon , Gravity , Source Code , Mr Nobody ..ca sa enumar cateva. Edited by Genjurooo, 05 November 2014 - 15:11. |
Posted 05 November 2014 - 15:27

Exagerezi... Looper , Edge of Tommorow , Moon , Gravity , Source Code , Mr Nobody ..ca sa enumar cateva. Edge of Tommorow? Film bun, sper sa se mai faca filme in genul ala. Si ultimul XMEN este reusit, singurul film X-MEN care imi place. Sa faca continuare la: Alien, X-MEN, Edge of tommorw, Pacific RIM si desigur District 9. Parca sa zic ca ar merge si un Monsters 2. In ultima perioada au scos cam multe dude, ale dracului de multe. Si inca o linie separata: Un actor bun te face sa te uiti la un film stupid, cazul "Cowboys & Aliens" - Daniel Craig este singurul "Bond" care m-a facut sa ma uit la un film din cauza lui, de restul fugeam. Edited by SistemOperator, 05 November 2014 - 15:27. |
Posted 05 November 2014 - 18:12

Am vazut filmele recomandate:
Enders game : nuvela e buna, nu cred insa ca se poate ecraniza, filmul este jenant. the adjustment bureau nu se compara cu dark city, parerea mea! Nu-mi place Inception dar iubesc existenz
Exagerezi... Looper , Edge of Tommorow , Moon , Gravity , Source Code , Mr Nobody ..ca sa enumar cateva. Moon e fain, restul nu ma incanta. La multe filme prefer povestea inaintea actiunii, nu ma impresioneaza efectele speciale, stiu sunt mai ciudat ![]() Edited by bullterrorist, 05 November 2014 - 18:14. |
Posted 09 November 2014 - 12:08

Am vazut filmele recomandate: Enders game : nuvela e buna, nu cred insa ca se poate ecraniza, filmul este jenant. the adjustment bureau nu se compara cu dark city, parerea mea! Nu-mi place Inception dar iubesc existenz 2. Adica ca Dark City e mai fain? Da, asta e si parerea mea, insa ai cerut sefeuri bune aparute dupa punctul de referinta District 9. 3. Asadar Inception a fost un sf prost pe langa District 9? Quote Moon e fain, restul nu ma incanta. La multe filme prefer povestea inaintea actiunii, nu ma impresioneaza efectele speciale, stiu sunt mai ciudat ![]() |
Posted 15 November 2014 - 14:17

In a future where a failed global-warming experiment kills off most life on the planet, a class system evolves aboard the Snowpiercer, a train that travels around the globe via a perpetual-motion engine [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7dd4pogcc4Y?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Alegorie stil "Ferma Animalelor", de data asta intr-un viitor post-apocaliptic, la bordul unui tren. L-a vazut careva?
Unde l-ai văzut? A apărut pe la noi? Hopa, stai că avem și un român prin el. Nu știu cât de important e rolul. Vlad Ivanov |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users