Problema cu o multifunctionala HP PSC 1110 - help!
Last Updated: Dec 01 2005 07:09, Started by
konijiro
, Nov 30 2005 19:00
·
0

Posted 30 November 2005 - 19:00

Am o multifunctionala HP PSC 1110 si am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Ambele cartuse sunt reincarcate, dar au mers perfect dupa reincarcare. Imediat dupa ce l-am incarcat pe cel color, am plecat din tara vreo luna, timp in care imprimanta nu a fost folosita. Cand am ajuns acasa si am vrut sa printez niste coli, am observat ca nu printeaza nimic! Trage foaia, se misca to mecanismul inauntru ca si cum ar printa, dar nimic pe coala... Am reinstala driverele si tot nu merge... Sunt noob total cand e vb de imprimante, chiar nu stiu ce sa ii fac. Ceva idei? Multumesc
|
Posted 30 November 2005 - 21:01

Am o multifunctionala HP PSC 1110 si am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Ambele cartuse sunt reincarcate, dar au mers perfect dupa reincarcare. Imediat dupa ce l-am incarcat pe cel color, am plecat din tara vreo luna, timp in care imprimanta nu a fost folosita. Cand am ajuns acasa si am vrut sa printez niste coli, am observat ca nu printeaza nimic! Trage foaia, se misca to mecanismul inauntru ca si cum ar printa, dar nimic pe coala... Am reinstala driverele si tot nu merge... Sunt noob total cand e vb de imprimante, chiar nu stiu ce sa ii fac. Ceva idei? Multumesc ultrasunetelor.Daca aceasta operatie nu reuseste cred ca trebuie sa cumperi altele noi. |
Posted 01 December 2005 - 00:04

Ultrasunete?
![]() Edited by konijiro, 01 December 2005 - 00:05. |
Posted 01 December 2005 - 07:09

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users