![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
format video dvd player auto
Last Updated: Jul 10 2013 06:13, Started by
vaduvard
, Jul 08 2013 10:04
·
0

Posted 08 July 2013 - 10:04

salut,
am intrat si eu in speranta ca pot gasi pe cineva sa ma ajute sa ard un dvd pt playerul din masina am ars o gramada de dvd-uri in tot felul de formate si facute tot felul de conversii si degeaba am cautat pe tot felul de forumuri si nimeni exact la subiect so...stie cineva cum fac un dvd pt auto? multumesc anticipat |
Posted 08 July 2013 - 10:37

Sunt o gramada de dvd-uri auto, in manualul fiecaruia scrie ce formate suporta.
|
Posted 10 July 2013 - 01:26

Player-ul e alpine Iva w202r cumparat second fara carte . Am tot cautat am facut tot felul de formate si nimic
Nu Mai stiu ce sa Mai fac Am inteles de pe alte topicuri ca rezolutia e 480x800 dar cum fac dvd-ul in ce format si in ce fel fac conversia ? Multumesc de intelegere si poate ma ajutati sa scap de dilema mea Edited by vaduvard, 10 July 2013 - 01:31. |
Posted 10 July 2013 - 06:13

@vaduvard, playerul tau ruleaza doar formatul DVD video (nu Divx nu avi nu altceva) incearca cu un DVD din magazin (cu un singur film pe disc).Poti asculta muzica in format MP3 sau Audio CD (cele cu 18-20 de piese) si cam atat.Nu incerca cu tot felul de formate. Singurul format care va functiona este DVD video sau Video-CD-ul, facute de tine sau cumparate.Daca nici asa nu functioneaza inseamna ca playerul are probleme.
Succes! Edited by SDHC, 10 July 2013 - 06:26. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users