Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...
 Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu
 Alternative la "we are sunset...

Īncheiere penala dezinvestire

Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...
 CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...
 

shareware ?

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
din suuk

din suuk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.11.2005
salve!
cum pot face o aplicatie sa ruleze o anumita perioada de timp (de ex. 30 de zile) si dup-aia sa nu mai mearga?
adica, cum stochez nr. de zile ramase in mod sigur ca sa nu poata fi spart progu'. in registry sau in vreun fisier ?
(help) :mellow:

Edited by din suuk, 30 November 2005 - 13:35.


#2
Africanul

Africanul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,739
  • Înscris: 24.10.2003
Acolo unde consideri tu ca este cel mai bine! Nu este o regula pentru asta.
Oricum, orice program poate fi spart (daca merita efortul)...

#3
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003
2 idei:
1. Creeaza un  key in registry in care sa scrii data instalarii sau data primei porniri. Cand va porni aplicatia va compara data pornirii cu data din registry.
Bineinteles ca dupa reinstalarea windowsului  programul o va lua de la zero

2.Fiecare hard are un ID unic(nu mai situ exact cum ii zice.vezi pe net).Fa in asa fel ca la fiecare  30 de zile dupa instalare (vezi pct.1) sa ii apara un serial pe baza careia tu trebuie sa generezi codul lunar.
Serialul respectiv va fi generat in functie de numele utilizatorului si ID-ul hardului.

Edited by bibi, 30 November 2005 - 20:11.


#4
din suuk

din suuk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.11.2005
qestia cu seria fizica a hdd am facut-o. dar nu stiu cum sa securizez (oarecum) keya din registry,ca daca o bungheste utilizatoru', tre' doar s-o exporte dupa instalare si s-o restaureze cand expira perioada.
si ma gandeam ca nu e sufucient sa introduc decat data instalarii in cheie, ca in cazu' aista daca useru da data sistemului inainte de expirare, nu e nici o problema sa foloseasca aplicatia

ps: cred ca am creat o valoare prin registry printr-un loc folosit de windows si de-atunci imi da constant cate 20-30 de mesaje simultan cum ca registry-u' e e infectat cu ceva sau corrupt.

#5
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003
Daca persoana respectiva are cunostinte depsre cum sa afle unde este cheia in registry, incearca asa:
Creaza un fisier cu o denumire de ex. audio4D.dll (este mai greu de depistat), care la instalare sa se copieze in Windows/system32 . In acest fisier faci 30 de randuri si 2 coloane (col[data] si col[nr]). Col[nr] sa aiba in ea 0 (zero).
Cand porneste prima data aplicatia in prima linie col[data]=data din ziua respectiva ,in col[nr] =1 si pe ultima linie nr 30 ultima data (dupa 30 de zile).
Apoi la fiecare pornire verifica data. Daca data este intre cele 2 date (data 1 si data 30) si col[nr] = 0 atunci pe urmatoare linie col[data]=data din ziua respectiva si col[nr] =1. Tot asa pana la ultima data.

Daca cumva data nu este intre data 1 si data 30  atunci MEssagebox("BA AI SCHIMBAT DATA. SUNA-MA").
Daca cumva data este intre cele 2 date dar col[nr] <>0 , atunci MEssagebox("BA AI SCHIMBAT DATA. SUNA-MA").

Exista o problemutza. Daca tipul inchide aplicatia si o mai deschide inca odata in aceeasi zi , in tabel la data respectiva este deja scris 1.
Inca nu imi vine nici o idee. Sunt cam obosit ca am lucrat de noapte. Daca imi vine ideea o sa scriu. Poate intre timp iti vine tie. Daca da, sa o scri pls.

Hai pa

Edited by bibi, 01 December 2005 - 16:54.


#6
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,277
  • Înscris: 21.04.2004
scrie acolo: "daca va place acest program si doriti sa donati x dolari pentru dezvoltarea lui blablabla" cine va vrea sa dea bani va da si cine nu, nu, poti sa faci tu cheile tuturor cheilor si tot o sa ti-l sparga daca e ceva de capu lui

#7
Garfield

Garfield

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,200
  • Înscris: 20.11.2004
Sunt programe specializate, pe bani desigur. Eu doar m-am jucat cu o versiune veeeeeche de ASProtect (www.aspack.com) insa am inteles ca este crackuibil.

#8
din suuk

din suuk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.11.2005
Bibi, nu am inteles prea bine pentru ce folosesti col[nr]. cumva sa vezi daca deschide aplicatia intr-o zi anterioara ultimei folosiri?
ma gandeam sa stocheze in fiecare zi data din ziua aia. la urmatoarea deschidere, verifica data si, daca e mai mare, o retine (daca e mai mica, face figura cu seria). eventual, ca sa nu dea data sistemului in aceeasi zi mereu, se poate stoca si ora la care a fost deschisa aplicatia. la urmatoarea pornire, daca datae aceeasi si ora e mai mica, cere seria.
ma rog, mai grea mi se pare securizarea fisierului. eventual daca as putea face si o cheie registry si un fisier care sa fie in legatura cu ia si programelu' sa nu porneasca daca intre cele 2 exista discrepante.
mai vorbim (dupa weekend, ca ma duc la tzara)

#9
danbebu

danbebu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.10.2005
IATA CUM AM FACUT EU :

'*************************
Option Explicit

Private Sub checkme_Click()
 If Checkid.Text = code.Caption Then
Checkid.Enabled = False
Checkid.PasswordChar = ""
Checkid.Text = "OK"
lblDay = "Inregistrare realizata cu succes!"
Me.Caption = "OK"
countinue.Enabled = True
Dim F As Integer
F = FreeFile
Open location.Caption For Output As F
		Print #F, paidfor.Caption
	Close #F
frmCont.Show
Else
Dim no As Integer
	no = MsgBox(" COD-KEY eronat!", vbCritical, "Eroare!")
Checkid.Text = ""
Exit Sub
End If
End Sub

Private Sub countinue_Click()
frmCont.Show
frmCont.Caption = "Versiune DEMO ..."
frmCont.cmdTipar.Enabled = False
frmCont.lista.Enabled = False
frmCont.Label12 = "( Demo )"
Unload Me
End Sub

Private Sub Form_Load()
 On Error GoTo errorhandel
location.Caption = "C:\Windows\System\Time32.dll"
code.Caption = "12345"	' cod de deblocare
maxdays.Caption = "2"	  ' zile pentru evaluare
info.MaxLength = "6"	   ' numar de caractere pentru "paidfor"
Checkid.PasswordChar = "&" ' masca codului
paidfor.Caption = "xxxxx" ' sau ce vrei tu !!!!

'On Error GoTo storeit ' if no file then gotto error
Dim F As Integer, Text As String, d As Date, i As Integer, SDate As Date, ODate As Date
F = FreeFile
Open location.Caption For Input As F
	 Text = Input(LOF(F), #F)
	 info.Text = Text
	Close #F
If info.Text = paidfor.Caption Then Call registered: Exit Sub
	' Get the two date
	i = InStr(1, Text, ",")
	SDate = CDate(Mid$(Text, i + 1, Len(Text) - i))
	ODate = CDate(Mid$(Text, 1, i - 1))
	i = 0
	'Check you haven't had the same day twice
	If SDate <= Date Then
		
		For d = ODate To Date
			i = i + 1
		Next
		
		If Not i <= 0 Then
			If Not i > maxdays.Caption Then
				'Set caption to no of days
				lblDay = " *** " & i & " : " & maxdays.Caption & " *** "
				Me.Caption = "Ziua  " & i & "  din " & maxdays.Caption & ""
				countinue.Enabled = True
			Else
				lblDay = "Perioada pentru evaluare - expirata!"
			End If
		Else
			lblDay = "Perioada pentru evaluare - expirata!"
		End If
	Else
		lblDay = "Perioada pentru evaluare - expirata!"
	End If
	
	Open location.Caption For Output As F
		Print #F, ODate & "," & Date
	Close #F
	If lblDay = " Perioada pentru evaluare - expirata!" Then Call expired
	Exit Sub
errorhandel:
Select Case Err.Number
		Case 53 ' Fisier lipsa
			Call storeit
		
		Case 55 ' Fisier deschis
		Close #F
				
		Case 62 ' stuff in file no match
If info.Text = paidfor.Caption Then Call registered: Exit Sub
		Call expired
		
		Case 5
		Call expired
		
		Case 13
		Call expired
		
		Case Else
		
			Dim unknowen As Integer
			unknowen = MsgBox("Eroare necunoscuta!", vbCritical + vbOKOnly, "EROARE !!!")
			Call expired
End Select
End Sub

Private Sub expired() ' Expirare
On Error Resume Next
Dim a As Integer, a2 As Integer, Text2 As String
Randomize
For a2 = 1 To 999
	a = Rnd * 256
	Text2 = Text2 & Chr(a)
Next a2
timeup.Caption = Text2

countinue.Enabled = False
Dim F As Integer
F = FreeFile
Open location.Caption For Output As F
		Print #F, timeup.Caption
	Close #F
lblDay = "Perioada pentru evaluare - expirata!"
Me.Caption = "Perioada pentru evaluare - expirata!"
End Sub

Private Sub quit_Click()
Dim quit As Integer
	quit = MsgBox("Sigur doriti abandonarea ?", vbQuestion + vbYesNo + vbDefaultButton2, "Abandon!")
If quit = vbYes Then End
End Sub

Private Sub registered()
countinue.Enabled = True
	lblDay = " Inregistrare cu succes! "
frmCont.Show
Unload Me
End Sub

Private Sub storeit()
countinue.Enabled = True
Dim F As Integer, Text As String, d As Date, i As Integer, SDate As Date, ODate As Date
F = FreeFile
	Open location.Caption For Output As F
		Print #F, Date & "," & Date
	Close #F
	lblDay = "*** " & maxdays.Caption & " zile pentru evaluare ! ***"
	Me.Caption = "Ziua 1 din " & maxdays.Caption & ""
End Sub



...poate te ajuta cu ceva!
Best regards !

Edited by RAZ, 14 April 2007 - 12:28.


#10
freshmeat

freshmeat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 10.04.2007
Eu fac cu autentificare pe net :P Toata smecheria este intr-un fisier encryptat (in care contine info despre pc > HDD serial , Procesor name , etc )
aaa ? e buna ideea mea :P ?

:D

Desigur programul nu va functiona daca utilizatorul nu are net :D


si cand vb de seria la hdd  nu vb de  volum name !! B) seria :P

Edited by freshmeat, 14 April 2007 - 10:59.


#11
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004

 freshmeat, on Apr 14 2007, 10:57, said:

Eu fac cu autentificare pe net  Toata smecheria este intr-un fisier encryptat (in care contine info despre pc > HDD serial , Procesor name , etc )
aaa ? e buna ideea mea ?
Desigur programul nu va functiona daca utilizatorul nu are net
si cand vb de seria la hdd  nu vb de  volum name !! B) seria
Da, majoritatea aplicatiilor fac asa. Dar daca nu impartasesti un cod cu noi degeaba ai resuscitat un thread mort de 2 ani  :death:

#12
freshmeat

freshmeat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 10.04.2007

 RAZ, on Apr 14 2007, 16:54, said:

Dar daca nu impartasesti un cod cu noi degeaba ai resuscitat un thread mort de 2 ani  :death:

Imi pare rau raz dar acel script este confidential  :nonobad:


... eu am dat o idee ... da nu dau scriptu la care m-am chinuit 3 saptamani ! Sorry ! :peacefingers:

Edited by freshmeat, 19 April 2007 - 12:38.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate