Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

Dependent de jocuri de noroc - cum ne lasam?

* * * * - 1 votes
  • Please log in to reply
236 replies to this topic

#217
MihaiTiMi

MihaiTiMi

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 07.04.2017

View Postcllaudyu, on 18 martie 2017 - 12:39, said:

jocurile de noroc sunt generatoare de stres, e un mod simplu de a te lasa de ele: gaseste-ti alt hobby!!!

Exact. Poti castiga o zi, doua, sa fii fericit...si apoi "sa te duci la vale"

#218
zyppster

zyppster

    viața este o contradicție

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,971
  • Înscris: 02.02.2008
Ideea e sa nu te lasi prada dependentei, aici tine si de vointa ca sa te poti detasa usor fara sa te implici emotional.

#219
MadalinaD80

MadalinaD80

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.10.2017
Depinde de jocuri, poate ar fi bine sa incerci jocuril gratuite. Sunt destule site-uri care iti ofera posibiliatea asta...
Din punctul meu de vedere, tine de vointa si optiuni. Poate ca trebuie sa alegi altceva?!

#220
SmurfK

SmurfK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,149
  • Înscris: 11.04.2015
Dependențele de jocuri de noroc sau de alcool nu le-am înțeles niciodată, până când am încercat să mă las de fumat.

Am jucat mereu jocuri de noroc, pariuri, poker, dar mereu cu sume infime și perioade scurte. Mă apucă "am chef să joc un poker", pun 20 de euro în cont, joc trei-patru zile, pe urmă uit, mă mai trezesc peste două luni, că am 15 euro în cont, mai joc două-trei zile și aia e. Nu am fost niciodată de genul să joc pentru câștig.

În orice caz, înțeleg că poate exista dependența. Acum depinde și în ce constă dependența aia. Dacă tu ai salariu 1000 de euro pe lună și folosești 50 de euro pe lună la pariuri, nu o văd ca pe o problemă. Dacă tu îți iei "doza" cu 50 de euro și este suficient, ți-o poți susține. Dar dacă bagi 500 în speranța că-ți vei dubla salariul, atunci e o problemă.

Cred că sănătatea mentală joacă un rol foarte important în multe cazuri. Anxietate, stres, pot fi "vindecate" de senzațiile date de jocurile de noroc. Când joci sume pe care nu-ți permiți să le pierzi, treci prin toate cele. Când pierzi, adrenalina, iar când câștigi dopamina, creierul tău e stimulat în orice situație. Psihologul sau psihiatrul pot ajuta foarte mult. Psihologul îți poate explica de ce anume simți nevoia să pariezi, putând mai apoi să-ți găsești modificări de vindecare, iar psihiatrul îți poate prescrie medicație pentru anxietate, stres, ce suferi tu, astfel încât nu vei mai căuta o rezolvare a problemelor prin jocurile de noroc.


Noi nu prea avem grupuri anonime, cum vezi prin alte țări. Mi s-ar părea o idee bună pentru genul ăsta de dependențe. Organizarea lor e foarte ieftină, adică ai nevoie doar de persoane și un spațiu în care puteți discuta. De ce nu încercați să organizați ceva? Vă întâlniți la un coleg acasă, povestiți fiecare prin ce treceți cu dependența, că așa îți și deschizi ochii. Când vezi un coleg care și-a pierdut nevasta și copiii pentru că-i plăcea să joace la păcănele, poate te gândești de două ori înainte să mai joci.

#221
MadalinaD80

MadalinaD80

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.10.2017

View Postzyppster, on 21 aprilie 2017 - 22:55, said:

Ideea e sa nu te lasi prada dependentei, aici tine si de vointa ca sa te poti detasa usor fara sa te implici emotional.

View PostMadalinaD80, on 12 octombrie 2017 - 01:26, said:

Depinde de jocuri, poate ar fi bine sa incerci jocuril gratuite. Sunt destule site-uri care iti ofera posibiliatea asta...
Din punctul meu de vedere, tine de vointa si optiuni. Poate ca trebuie sa alegi altceva?!

Poate ca trebuie sa alegi altceva?! De exemplu,  jocuri gratis pe care le gasesti la o simpla cautare pe Google.

#222
Ovidiu1995

Ovidiu1995

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.01.2018
Salut,inteleg prin ce treci. Eu sunt student si lucrez de la o varsta frageda,ma intretin singur....pacanele le-am aflat pe la vreo 15 ani...datorita anturajului...si de atunci pot sa spun ca am avut numai de suferit. Am pierdut sume uriase ,cel putin pentru buzunarul meu. Ce am observat eu e ca atunci cand bei alcool dorinta de a juca la aparate e mult mai mare,cel putin asa e la mine. Foarte rar s-a intamplat sa merg treaz .Singurul moment in care te vei lasa sau cel putin pentru o perioada e atunci cand traiesti anumite momente cheie din viata ta...de exemplu nu mai ai bani in urmatoarele 2 saptamani,sau vezi pe cineva drag tie plangand pentru banii pierduti de tine,cand nu mai ai efectiv ce manca intr-o anumita zi etc...Eu intr-o seara fiind in stare de ebrietate si dupa o cearta cu cineva important am mers la pacanele si am pierdut 4000 de lei in 2 ore,o suma pe care am strans-o economisind 2-3 luni,atunci a fost singura data cand am vrut sa ma sinucid si o faceam de nu se trezea prietena mea din somn. Faza cu nu mai bag la aparate e o prostie..si dupa o pauza de 5-6 luni,daca mergi intr-un loc unde sunt aparate si mergi la bere cu colegii de serviciu sau ce-or fi ei si ii vezi pe ei jucandu-se,cu siguranta vei baga si tu. Eu am reusit sa ma las de aparate dupa multe incercari si intamplari dezastruase din viata mea si nici nu mai consum alcool in exces,Fiind deja atras de jocurile de noroc stiam ca trebuia sa le inlocuiesc cu altceva,dar nu asa de daunator...eu am ales pariurile sportive,acolo dupa parerea mea e mult mai bine si cu putina disciplinitate si un fler de microbist poti ajunge sa nu fi sub 0 sau poate chiar sa faci mic profit. Aici e statistica mea pe 2017... si tin sa te anunt ca 80% din suma de bani investiti sunt la aparate in primele 4 luni si 80% din banii castigati se datoreaza pariurilor.Daca nu te poti lasa de jocurile de noroc,practica-l pe cel mai putin daunator pentru tine incat sa nu se simta vreo diferenta in viata ta.

Investiti Castigati   Diferenta
21964 9066   -12898

#223
Avrig

Avrig

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 10.12.2017
Daca nu te poti lasa singur te duci la psihiatru si la psiholog si vezi care dintre ei gaseste solutia potrivita pt.tine sa te lasi si s-ar putea sa nu gasesti din prima omul potrivit, asa ca daca vezi ca dupa ce ai fost tot nu se schimba nimic trebuie sa-i schimbi pe unul sau pe amandoi.

#224
zyppster

zyppster

    viața este o contradicție

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,971
  • Înscris: 02.02.2008
da, iti ocupi timpul si mintea cu altceva, eu am avut ambitia sa renunt si nu am clacat. consilierea psihologica/psihiatrica te scapa de bani, nu de dependenta.

#225
YourFan

YourFan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 30.01.2017

View PostOvidiu1995, on 06 ianuarie 2018 - 00:14, said:

[ Investiti ]   [ ''Castigati'' ]   [ Diferenta ]
21.964    *   9.066    *    -12.898 de lei (bani pierduti)
Bravo frate! Practic ai reusit sa bagi 130 de milione in buzunarele patronului capitalist ...
Oare pe initiator cu cat au reusit sa-l mai stoarca in astia 5 ani de cand a deschis topicul?


Si ne mai miram de ce PSD castiga alegerile de fiecare data!

Edited by YourFan, 05 June 2018 - 15:06.


#226
YourFan

YourFan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 30.01.2017
pacanele diavolului https://stirileprotv...ui-cuvinte.html

#227
Mihaita8710

Mihaita8710

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.10.2018
Salut tuturor,
  Eu sunt Mihai si am patimit mult cu jocurile de noroc, mai exact, ruleta.
Mai am datorii de 160.000 lei, cred ca am mai platit peste 100.000.(majoritatea castigati) dar pana si eu am ajuns la in punct in care mi s-a luat de jucat. Chiar daca e sa castig sau sa pierd, la fel ma simt. Adrenaline o foloseam in meciurile de kickbox, in urma cu 4 ani am renuntat la sportul de performanta, intre timp mi-am gasit locul in domeniul bazelor de date, am un salariu peste medie, dar cu greu reusesc sa renunt la dependenta mea, care s-a dezvolta de 2 ani, din August 2016. Mai jucasem si inainte, dar totul era sub control.
Pierderi: logodnica, o parte din sanatatea mamei , bani aprox 35.000 euro daca vreti sa convertim pe care ii am de platit la banci si alte cunosti the, nervi, timp pierdut, respectful altor oameni
Castiguri: nu imi vine nici unul momentan.
Fiind mai singuratic, de multe ori m-am simtit bine. Chiar daca am castigat de vreo 3 ori, aprox. 50.000 lei, i-am bagat la loc. Doar ultima data in martie 2018, am platit din datorii si am achizitionat electrocasnice in valoare de 6000 lei.
  Pe termen lung, nu functioneaza,cel putin nu la mine. De jucat am jucat in maj multe parti,insa cei mai multi bani i-am pierdut la Casino Queen langa hotel Sheraton din Piata Romana, Bucuresti.
  Asa ca nu recomand nimanui,asemenea experienta.
   Am fost la 3 psihologi, ultima fiind o doamna de toata isprava si sunt ferm convins ca ma va ajuta sa trec de aceasta perioada gri din vista mea. Tot respectful pentru dumneaei si sa o Tina Dumnezeu sanatoasa!
La mine,cel mail mult m-a pacalit gandul ca nu pot castiga bani din activitatea Asta,fiind obisnuit sa ajung la rezultatul dorit in mai toate actiunile pe care le intreprind. Deci, ego-ul slab si iluziile fantasmagorice m-au adus aici. Nu mai zic ca am intrat si in Biroul de credit cu intarzieri la plati, am Mai platit si sa sper sa ajung fara restante cat de curand.
  In 2 ani poti pierde mult, dar nu mi-am pierdut speranta. Sunt convins ca te poti pune in cap cu pierderile si mai rapid, dar de ce at fi nevoie de asa ceva? Mentionez ca la pacanele nu joc,doar 1 data am introdus 10 lei sa vad cum e si nu mi-a placut, insa ruleta a fost altceva.
  Sanatatea si putere va doresc,
  Doamne ajuta,
    Mihai

Scuzati greselile de ortografie, strecurate.

Edited by Mihaita8710, 22 October 2018 - 10:24.


#228
Ciups

Ciups

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 16.07.2016

View PostMihaita8710, on 22 octombrie 2018 - 10:18, said:

Ma regasesc in povestea ta.

Edited by althea, 27 November 2018 - 15:11.


#229
pielea

pielea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,035
  • Înscris: 14.08.2010
Alte povesti? Eu doar ruleta am jucat, sume modice, pierderi si castiguri, nu pot sa zic ca eram addicted, de anul trecut din mai nu am mai jucat deloc, in seara aia castigasem fantastic norocul m-a parasit destul de repede, probabil aparatul era rigged, noroc ca m-au scos niste prieteni afara ca pierdeam tot, am iesit mai usor cu 187 sau 197 milioane, nu mai stiu exact, slabisem vreo 10kg in cateva zile, fuse o perioada trista tare, de-atunci nu am mai frecventat cazinourile.
Eu nu am pierdut atat cat voi, la mine e infim, dar da, nasoala treaba, eu am vazut multi ruinati in noptile petrecute, audiuri, bmwuri lasate acolo gaj, case pierdute, nasol tare, oameni disperati, ce e in filme e minciuna.

#230
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
Va recomand loteria bonurilor, nu costa nimic si chiar poti cistiga :w00t:

#231
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
S-ar putea sa existe o vindecare pentru voi, nu sunt studii multe si nu veti gasi in comertul legal asa ceva pentru ca vorbim de o planta ilegala, desi nu a omorat pe nimeni in toata istoria umanitatii, este totusi ilegala, dar sunt marturii ale unora care au reusit sa se lase de acesta oribila boala de care suferiti folosind planta aceasta. Si nu considerati inlocuirea unui viciu extra nociv, cum este cel al pariatului, cu un viciu care nu a omorat pe nimeni in toata istoria umanitatii si care e responsabil numai de vindecari miraculoase. Daca totul pleaca din creier si THC-ul actioneaza direct asupra creierul s-ar putea ca si consumatori zilnic de THC (pentru tot restul vietii), sa va puteti vindeca.

https://www.weedweek...ling-addiction/

"Drug treatments for gambling addicts don’t exist and drugs that they do get prescribed often contribute to treating other illnesses they may have, but don’t treat the gambling disorder itself."

zicea unul pe un forum

"Is medical marijuana effective as way to give up gambling addiction? I have a hard time not visiting the casinos but when I occasionally smoke marijuana with my cousins I never feel the urge to go and play the slots. Can I get medical marijuana by prescription to control my compulsive gambling. I live in Nevada."

Poate confirma vreun gambler sau ex-gambler ca functioneaza planta in tratarea bolii ?

#232
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,695
  • Înscris: 29.10.2017

View PostGradinarulUrban, on 02 decembrie 2018 - 22:35, said:

Poate confirma vreun gambler sau ex-gambler ca functioneaza planta in tratarea bolii ?

Eu unul nu cred ca are nici un efect, atata doar ca atunci in seara aia cand fumezi n-o sa te duci sa joci la jocuri
Fumatul (de tigari normale) in schimb nu numai ca te impinge la jucat, dar si amplifica trairile atunci cand castigi sau cand pierzi
Cine vrea sa se lase de jucat trebuie sa se lase de fumat, definitiv si pe termen lung

#233
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Poststalker2142, on 02 decembrie 2018 - 23:31, said:


Eu unul nu cred ca are nici un efect, atata doar ca atunci in seara aia cand fumezi n-o sa te duci sa joci la jocuri
Fumatul (de tigari normale) in schimb nu numai ca te impinge la jucat, dar si amplifica trairile atunci cand castigi sau cand pierzi
Cine vrea sa se lase de jucat trebuie sa se lase de fumat, definitiv si pe termen lung

Nu aia e ideea ? daca ai ganduri sa te duci la jocuri si sa nu poti ? sa nu vrei sa iesi din casa? sa nu ai chef ? sa ai chef sa asculti muzica, sa te joci jocuri video, sa dormi ! ca nu ai mai dormit demult asa de bine, asta bineinteles daca ai fumat o indica si nu o sativa, ca aici e problema lumea crede ca toata iarba e la fel , dar ele sunt vreo 10.000 de soiuri numai in momentul de fata, fiecare cu particularitati diferite, asemanatoare dar diferite, o indica puternica te pune la somn si la meditatie intensa, constiinta ta poate ca acum isi va da seama ca tu ai facut o gresala cu acest viciu, al parierii, care poate fi letal, duce in cele mai multe cazuri la sinucidere, cauzata de depresie. Ori planta nu numai ca a fost dovedit stiintific eficacitatea ei impotriva depresiei si a altor boli mentale, inclusiv Alzheimer, dementa, dar sunt zeci de mii de marturii online ale oamenilor care si-au vindecat depresia si anxietatea, e clar cel mai bun inlocuitor pentru medicamente care au efecte adverse, pe cand planta nu prea are, cel putin folosita corespunzator, eventual micro-dosing, chiar daca imparitim 40% cu genomul plantei asta nu inseamna ca putem sa o luam ca si pe aer. Cautati pe net marturiile americanilor, canadienilor, intrebati-i daca s-au vindecat cu planta, in Romania e clar ca nu ar fi prea multe testimoniale. Fumata pur , fara amestec de tutun, te face sa renunti la tutun in maxim 7 zile de folosinta, americanii defapt si blameaza faptul ca europenii amesteca cu tutun, nu inteleg ei ca la noi costa mult si se gaseste prea greu.

#234
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
si de unde iau io planta asta sa treacă Crăciunul mai usor fara porc??

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate