Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

AXN White.

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#73
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
dacă, asta-i părerea voastră, asta e !

Edited by 3xteam, 23 March 2017 - 14:16.


#74
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Eu as suporta publicitatea daca ar da seriale bune si daca ar avea o logica in programarea reluarilor. Chiar e asa greu sa iei un serial cu mai multe sezoane, sa-l dai de luni pana vineri la aceeasi ora (cate un episod, nu mai multe odata) iar in weekend sa dai doar filme sau sa ai seriale pe care sa le dai doar atunci? Nu stiu de ce se incapataneaza cu grila asta ciudata in loc sa fie ceva previzibil, ca doar nu dau transmisii in direcrt :P

#75
TheRipper

TheRipper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 657
  • Înscris: 07.12.2014
pentru seriale, ma rezum la warez_spam :)

#76
wfnse

wfnse

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,956
  • Înscris: 12.06.2007
Au scos "Verdict Crima" si au ramas doar 3-4 seriale care se tot repeta in loop.
Am cunostinte care in prime-time, intre 7 si 9 seara, urmareau AXN White doar pentru Verdict Crima.

#77
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Si mie imi placea. De fapt era singurul serial pentru care dadeam pe acest post. Dar daca ar avea putin cap ar face o grila cu seriale vechi din anii 70-90, pe care sa le dea cate un episod pe zi la ore fixe, si sa mearga cu tot serialul pana la capat. Daca mai continua ca acum, audienta va tinde catre zero.

#78
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutăți în luna aprilie la [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

  

[ https://2.bp.blogspot.com/-GKPRJJyb5aw/WN1LrB05w4I/AAAAAAAADNI/gZnmPAV1egkorUk0VwNWExUGgWOrU9NWgCLcB/s1600/Intikam.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Intikam SERIAL NOU
din 17 aprilie, de la 20:10

O tânără fată, Yağmur Özden, se mută pe malul mării, în Istanbul, după ce își schimbă în prealabil numele. O serie de întâmplări nefericite o împing la o viață ferită de ochii lumii: tatăl său, Adil, a fost închis pentru o crimă înscenată, iar ea, trimisă la orfelinat. Adil a ținut un jurnal pentru ca fiica lui să afle adevărul, dar jurnalul ajunge la Yağmur doar după ce împlinește 18 ani. Însă este prea târziu: Adil s-a stins în închisoare. Yağmur se întoarce în cartierul copilăriei pentru a răzbuna suferința tatălui.

Cu: Mert Firat, Zafer Algöz, Ezgi Eyüboglu.

sursa

#79
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Serialul de pe [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] inspirat din cărți


Multe seriale și filme sunt adaptări ale unor cărți mai mult sau mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, în ultimii ani, producțiile de acest tip s-au înmulțit. Puteți urmări câteva și pe AXN.

Serialul „Străina” / „Oultander”
pe AXN White

Serialul „Străina” este ecranizarea popularei serii „Outlander”, scrise de Diana Gabaldon. Povestea aduce la un loc genul romantic, SF, istoric și de aventură, urmărind povestea lui Claire Randall, o asistentă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care alunecă, din greșeală, în vremurile de la 1743. De-a lungul celor opt cărți din seria principală, relația dintre Claire și Jamie este supusă testului, iar Claire trebuie să își adapteze gândirea modernă la lumea secolului al optsprezecelea.

AXN White difuza din nou aclamatul serial „Străina” („Outlander”), ce ecranizează bestsellerele internaționale din seria cu același nume, semnate de Diana Gabaldon. Produs de Sony Pictures Television și Starz, serialul va putea fi urmărit începând din această seară, de la ora 22.25, pe AXN White.

Serialul „Străina” (2014) este o adaptare a seriei de romane scrise de autoarea de origine americană, Diana Gabaldon. Romanele au vândut peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume și s-au aflat pe celebra listă a bestsellerelor, elaborată de New York Times.

„Străina” îmbină genurile romantic, science fiction, istoric și de aventură, în povestea lui Claire Randall, o asistentă medicală proaspăt căsătorită. Aflată într-o excursie în Scoția, ea ajunge să călătoreacă în timp, din 1945 până în 1743. În această lume necunoscută, viața îi este pusă în pericol încă din prima clipă, când este forțată să se căsătorească cu Jamie Fraser, un tânăr ostaș scoțian viteaz și romantic. Însă adevărata dramă a lui Claire începe atunci când este prinsă între două povești de dragoste cu doi bărbați complet diferiți, din lumi ireconciliabile.

„Străina” se bucură de un scenariu realizat de Ronald D. Moore, câștigător Primetime Emmy, care a semnat seriale SF de referință precum seriile „Battlestar Galatica” sau “Star Trek: Deep Space Nine,” “Star Trek: The Next Generation”, dar și blockbusterul „Mission: Impossible II”. Pentru a oferi cât mai multă autenticitate, primul sezon a fost filmat chiar în Scoția, între octombrie 2013 și septembrie 2014. Aceeași dorință pentru autenticitate s-a regăsit și în costumele create de către Terry Dresbach, inspirate din vestimentația specifică celor două perioade istorice prezentate în serial. Dacă pentru secvențele ce ilustrează anii 1940, au fost alese haine cochete și comode, pentru acțiunea din secolul XVII, Dresbach a folosit materiale autentice. Lâna din care au fost croite kilt-urile a fost vopsită cu ajutorul pigmenților din fructele sălbatice, la fel cum procedau clanurile scoțiene din vremurile vechi.

În rolul principal o regăsim pe actrița de origine irlandeză, Caitriona Balfe, cunoscută mai ales pentru rolurile din lung-metrajele „Now You See Me: Jaful perfect” (2013) și „Escape Plan: Testul suprem”. Balfe a fost aleasă după mai bine de două luni de casting. În rolul scoțianului Jamie a fost distribuit Sam Heughan, celebru în Marea Britanie pentru producțiile TV locale, în timp ce pentru rolul lui Dougal, conducătorul Clanului MacKenzie, producătorii l-au ales pe Graham McTavish, care a putut fi văzut și în producții precum seria de blockbustere „Hobbitul”, sau serialul „Prison Break”.

Primul episod din „Străina” a atins peste 5 milioane de vizionări în SUA, în prima săptămână de la lansare și a stârnit un val uriaș de entuziasm: premiera a constituit, conform Nielsen, cel mai important subiect de pe Twitter al zilei respective.

Ultimele 8 episoade din primul sezon al serialului „Outlander” au premiera în State pe 4 aprilie.

sursa 1
sursa 2

#80
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  Doctorita_mafiei.jpg   216.81K   1 downloads

Doctorița mafiei (Mob Doctor) SERIAL NOU
din 4 iulie, de la 20:05


Serialul spune povestea unei tinere doctorițe chirurg datoare Mafiei din Chicago. Ea este obligată să lucreze noaptea ca doctoriță a Mafiei, în timp ce ziua lucrează la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Chicago.
Cu: Jordana Spiro, William Forsythe, James Carpinello.

Sursa: https://zonadetelevi...iulie-2017.html

#81
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,827
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚILE LUNII AUGUST 2017 LA [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Capcana minții (sezonul al doilea)
din 4 august


Daniel Pierce (Eric McCormack) este un profesor de neuropsihiatrie și consultant FBI. Daniel este și un schizofrenic paranoic care nu-și ia pastilele și simte că viziunile pe care le are sunt indicii către rezolvarea unor cazuri complexe. Daniel a fost recrutat pentru FBI de Kate Moretti (Rachel Leigh Cook), o fostă studentă care are încredere în instinctele lui, spre deosebire de alți agenți din departamentul ei. Paul Haley (LeVar Burton), directorul facultății, este un prieten vechi de-al lui Daniel care de obicei îl sprijină, însă îl și folosește în avantajul școlii. Daniel îi cere ajutorul și lui Max (Arjay Smith), asistentul lui de la facultate care-l ajută să-și mențină concentrarea.

Sezonul al doilea debutează cu Pierce în rolul de expert într-un proces împotriva unui motociclist acuzat de torturarea și uciderea soției sale. Procurorul General este Donny, fostul soț al lui Kate. După ce îl examinează pe motociclist, Pierce dă verdictul: din punct de vedere psihologic, acesta are un cu totul alt ego decât ce pare a fi. Relația lui Pierce cu Caroline (Kelly Rowan) începe să prindă contur; cu toate acestea, Caroline nu vrea să le dezvăluie celorlalți legătura dintre ei.

Sursa: https://zonadetelevi...-axn-white.html

#82
Veverita_9

Veverita_9

    Banned la cerere

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 23.11.2017
Attached File  sP3XTMW.png   4.63K   0 downloads aduce un serial de comedie turcesc
Attached File  Emergency_Love--384x220.jpg   10.36K   0 downloads
Un nou serial turcesc pe TV. AXN aduce în grila sa de pe luna martie o producție turcească, un serial de comedie, Dragoste la urgență/Emergency Love – ce va avea premieră pe 9 martie. Producția va fi la AXN White de luni până vineri, de la ora 22:40. Din distribuție fac parte Serhat Teoman, Duygu Yetis, Derya Alabora
Despre serial. Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente.
Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui.
Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.
Sursa:tps://paginadeseriale.ro/axn-white-serial-comedie-turcesc/

#83
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Un serial inspirat din nuvelele scriitoarei Sherryl Woods, în martie pe AXN White

Attached File  Chesapeake-Shores-S1-AXN-6-1024x683.jpg   106.7K   0 downloads
Nou serial se vede pe AXN White. Este inspirat din nuvelele scrise de Sherryl Woods și se concentrează pe dramele nerezolvate ale celor trei generații din familia O’Brien. Producția se numește „Chesapeake Shores” și va începe de luni, 22 martie, de la 22:30.

AXN White va difuza episoade duble de luni până vineri, de la 22:30. Totodată, reprezentanții postului anunță că vor difuza sezonul 2 din 29 martie și pe al treilea din 5 aprilie.

Povestea serialului

Abby O’Brien este o femeie cu o carieră solidă, divorțată și mama a două fetițe gemene, care pornește într-o călătorie din New York până în orășelul natal, Chesapeake Shores.

Această vizită va declanșa nenumărate amintiri și o va face pe Abby să se confrunte cu trecutul ei, inclusiv cu iubitul din liceu, tatăl și bunica ei. Descoperirile pe plan personal sunt dure, mai ales cea privind efortul imens investit în carieră în detrimentul timpului petrecut cu cele două copile. Astfel, Abby se gândește la ideea de a se muta definitiv acasă.

Meghan Ory (Once Upon a Time) este Abby O’Brien, a cărei viață pare perfectă pentru cei din exterior, însă personajul ascunde o tristețe puternică. Jesse Metcalfe (Dallas, Desperate Housewives) îl interpretează pe Trace Riley, un muzician în devenire si fostul iubit al lui Abby, care nu a reușit încă să o ierte pentru că l-a abandonat, fără niciun avertisment, când erau tineri.

Treat Williams (Everwood, Hair) este Mick O’Brien, tatăl lui Abby și un bărbat impunător, încăpățânat, care nu știe să ofere sau să primească scuze. Mai mult, este un om de afaceri de succes, care nu are regrete, deși mereu a pus munca pe primul plan, ceea ce a determinat-o pe Megan (Barbara Niven, Debbie Macomber’s Cedar Cove) să îl părăsească. În prezent, aceasta are o relație doar cu Abby și cu gemenele sale.

Diane Ladd, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny și Andrew Francis mai fac parte din distribuție.

Nancey Silvers (Murder She Baked), John Tinker (Chicago Hope, Private Practice), Martin Wood (Sanctuary, Stargate SG-1), Dan Paulson (Catchfire) și autoarea Sherryl Woods sunt producători executivi.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mV4rCf-rPKM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/k2ddbmms

Edited by IceCoolExtreme, 20 March 2021 - 01:02.


#84
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,402
  • Înscris: 16.03.2011
Cred ca mai bine l-ar inchide

#85
ExpertulMedia

ExpertulMedia

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.08.2022
Un serial dramă de dragoste, a cărui acțiune se desfășoară în Creta și Cipru, va avea premiera pe AXN White, astăzi, de la ora 21.00. Melina și Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună și care trăiesc o incredibilă poveste de iubire, care le va da întreaga lume peste cap.
Producția va fi difuzată de luni până vineri și prezintă două familii puternice care conduc afaceri profitabile în industria vinului, Mattheou (din Cipru) și Yannakakis (din Creta).
Ambele crame produc un soi de vin, extrem de cunoscut, Brousko. Fiul mai mare al familiei Mattheou vrea ca cele două companii să își unească forțele și împreună să exporte vinurile la nivel global. Un secret din trecut oprește aceasta fuziune, însă, nu pentru mult timp.

Fiul cel mic al familiei Mattheou, Achilleas, urmează să se căsătorească cu fermecătoarea Eurydice și are totul pregătit pentru petrecerea burlacilor într-un bar din Atena. În același bar și în aceeași seară, Melina sărbătorește alături de prietenele sale propria petrecere a burlăcițelor, întrucât se apropie nunta cu tânărul moștenitor al familiei Yannakakis, Sifis.
Achilleas o întâlnește pe Melina și atracția dintre ei este atât de puternică, încât cei doi ajung să petreacă o noapte pasională. Dimineața, Melina dispare, fiind măcinată de sentimentul de regret și vinovăție. Cei doi se întorc la viețile lor, își sărbătoresc nunțile, însă niciunul nu poate uita noaptea petrecută împreună.  

Între timp, toate divergențele dintre cele două dinastii sunt soluționate și aceștia se reunesc pentru a parafa și celebra fuziunea. Cu acest prilej, Achilleas și Melina se reîntâlnesc și își dau seama că nu pot scăpa de destin.
Din acest moment, viețile lor și ale tuturor celorlalți sunt zdruncinate. Vor rezista cei doi tentației de a fi împreună sau pasiunea lor se va dovedi mai puternică decât își pot imagina vreodată? Ce se va întâmpla cu fuziunea și cum vor gestiona cele două familii evenimentele care se desfășoară într-un ritm amețitor?
Telespectatorii vor afla răspunsurile la aceste întrebări, din 15 septembrie, de luni până vineri, în Brousko, noul serial produs în Grecia, care combină elementele dramatice cu cele de mister și aventură, dar și cu momente comice.     Sursa:TVmania

#86
denisbirda1

denisbirda1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 07.03.2022

View PostNFS01, on 01 august 2022 - 16:30, said:

Cred ca mai bine l-ar inchide
De ce? Are audienta.

#87
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007

View Postdenisbirda1, on 17 septembrie 2022 - 18:17, said:


De ce? Are audienta.
Cele 4 Axn-uri emit haotic, dau episoade din seriale la intamplare, nu respectă orele, teleshoping din belșug, SPIN-ul fără siglă mai mereu etc. Era vorba că vor fi vândute la Antenna Grup (proprietarul Kiss, Magic și Rock tv/fm).

#88
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Canalele AXN au fost vandute pe 1 octombrie 2021 catre Antenna Grup (proprietarul Kiss TV/FM, Magic TV/FM și Rock TV/FM)

AXN Spin nu are teleshopping nici reclame, sigla apare doar la promo-uri in rest, emite seriale fara sigla.

#89
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007
Mulțumesc frumos pentru informație. Nu știam că Sony a vândut deja Axn-urile către Antenna Grup.

#90
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
AXN White HD a intrat pe interlan https://forum.softpe...8#entry29865170

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate