Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

AXN White.

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#55
TeleviziuneHD

TeleviziuneHD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 01.09.2013
AXN, AXN White și AXN Black se mută pe satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest )

Sursa  http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/09/axn-axn-white-si-axn-black-se-muta-pe.html

#56
pleteab

pleteab

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 18.06.2003

 TeleviziuneHD, on 03 septembrie 2013 - 15:38, said:

AXN, AXN White și AXN Black se mută pe satelitul Thor 6 ( 0.8 ° Vest )

Sursa  http://hdsatelit.blo...se-muta-pe.html
Sa nu imi spui ca se lanseaza in exclusivitate la rds

#57
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Doar înlocuiesc A.X.N. Crime C.E. şi A.X.N. Sci-Fi C.E. unde există acestea!

În România, amândouă există la toţi operatorii, cu excepţia Orange D.T.H.!

Edited by alfa_alfa, 05 September 2013 - 20:12.


#58
smokke2

smokke2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,959
  • Înscris: 02.12.2012

 alfa_alfa, on 05 septembrie 2013 - 20:11, said:

Doar înlocuiesc A.X.N. Crime C.E. şi A.X.N. Sci-Fi C.E. unde există acestea!

În România, amândouă există la toţi operatorii, cu excepţia Orange D.T.H.!
Adica cum a fost in cazul lui Travel and Living care a fost inlocuit cu TLC.

#59
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Tocmai că nu.

T.L.C. RO. şi Discovery Travel & Living C.E. au funcţionat în paralel până când cel din urmă a fost închis în Martie 2013.

Mai degrabă, un exemplu mai bun este cel cu Hallmark Channel RO. -> Diva Universal RO., ori cu Jetix RO. -> Disney Channel RO..

Edited by alfa_alfa, 05 September 2013 - 21:09.


#60
WShow13

WShow13

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,678
  • Înscris: 21.09.2012
Cand e vorba ca se rebrand-uiesc? A venit toamna...

#61
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
La 1 octombrie (cf. promo pe AXN Crime)

#62
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
2013...Posted Image

#63
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Sony vrea să se dezvolte în România prin lansarea AXN White, AXN Black şi extinderea AXN Now.


Sony Pictures Television Networks vrea să se dezvolte în audiovizualul românesc, prin lansarea, la data de 1 octombrie, a două noi televiziuni - AXN White şi AXN Black -, care vor fi complementare principalului post al companiei, AXN, dar şi prin extinderea serviciului video on-demand AXN Now.
John Rossiter, General Manager pentru Europa Centrală al Sony Pictures Television (SPT) Networks, a venit recent la Bucureşti pentru a se ocupa direct de coordonarea strategiei companiei pe piaţa audiovizualului din România.
În acest context, John Rossiter a declarat, pentru MEDIAFAX, că ţinta SPT Networks în următoarele 12 luni este aceea de dezvoltare a prezenţei brandurilor AXN în spaţiul media din România.
Potrivit lui Rossiter, de la 1 octombrie, SPT Networks va fi prezent pe piaţa locală a audiovizualului prin AXN (televiziune tematică de filme), AXN White şi AXN Black (televiziuni care se lansează în România chiar pe 1 octombrie, fiind rebrand-uite din AXN Crime şi AXN Sci-Fi), AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor), AXN Player (player online) şi AXN Now (serviciul video on-demand).
"Strategia noastră pentru următoarele 12 luni este să luăm acest portofoliu de televiziuni şi de servicii şi să îl distribuim pe fiecare platformă (de cablu şi de satelit, n.r.) din România", a spus John Rossiter.
Pentru a facilita dezvoltarea brandurilor AXN în România, John Rossiter spune că SPT Networks a deschis un birou la Bucureşti.
"Începând de anul trecut avem un birou în România, iar eu sunt responsabil de această regiune şi vreau să văd direct cum merg lucrurile în biroul nostru din Bucureşti. Am avut un an de foarte mare succes, în România, cu principalul nostru brand - AXN, ale cărui ratinguri s-au dublat în ultimul an. Şi în prezent suntem foarte ocupaţi cu lansarea noilor televiziuni AXN White şi AXN Black, dar şi cu lansările de noi programe, între care se numără serialul «Poliţişti fără frontiere/ Crossing Lines», dar şi cu planificarea vânzărilor de publicitate pe canalele noastre", a spus John Rossiter.
De asemenea, John Rossiter a spus că are planuri mari în privinţa dezvoltării brandurilor AXN "în contextul erei digitale". "Am lucrat din greu în ultimul an pentru dezvoltarea acestor branduri şi pentru a le face relevante în contextul erei digitale şi am investit foarte mult în programe", a spus Rossiter.
El a făcut referire la succesul înregistrat de cea mai importantă producţie difuzată în acest an pe AXN - serialul "Hannibal", care-l are în rolul principal pe celebrul actor Mads Mikkelsen, care în 2012 a primit premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes, pentru rolul său din "Vânătoarea/ The Hunt". Primul episod din "Hannibal" a fost transmis pe 8 aprilie, de la ora 22.00, şi a făcut ca audienţele AXN să crească cu 30% faţă de media înregistrată de programele difuzate la această televiziune pe acelaşi interval orar de la începutul anului şi până la momentul respectiv.
Fără a preciza care este valoarea investiţiilor pe care Sony Pictures Television Networks le face în acest an în producţie, John Rossiter a spus că una dintre preocupările principale ale companiei este aeea de a produce conţinut în exclusivitate.
În acest sens, el a dat exemplu serialul "Poliţişti fără frontiere/ Crossing Lines", cu Donald Sutherland în distribuţie, care a avut premiera în România, pe 24 septembrie, pe AXN, şi care poate fi văzut şi pe AXN Now, serviciul video on-demand al companiei SPT Networks.
"Suntem foarte activi în zona video on-demand. Am lansat multe servicii de tipul video on-demand în Europa Centrală şi ne orientăm şi către România. Ca parte a portofoliului nostru suntem gata pentru era digitală, prin intermediul AXN Now, care este un serviciu ce poate fi accesat în baza unui abonament, inclusiv în România, prin intermediul platformei de internet See Now", a spus John Rossiter.
El a mai spus că plănuieşte extinderea AXN Now şi pe alte platforme din România, dar şi diversificarea conţinutului acestui serviciu video on-demand, unul dintre motivele strategiei SPT Networks în acest sens fiind şi combaterea pirateriei.
"Unul dintre motivele pentru care vrem să investim în video on-demand în România este tocmai pentru a combate pirateria. Credem că dacă vom face programele noastre disponibile, într-un mod convenabil pentru abonaţi, fanii noştri nu vor mai fi nevoiţi să le downloadeze de pe site-uri pirat", a mai spus John Rossiter.
Întrebat care este relaţia SPT Networks cu operatorii de cablu din România, John Rossiter a spus că SPT vrea să continue să dezvolte relaţiile cu aceştia. "Am deschis biroul nostru în România şi pentru a colabora mai bine cu operatorii de cablu", a mai spus Rossiter.
Televiziunile AXN White şi AXN Black vor fi disponibile, de la 1 octombrie, în regiunea Europei Centrale şi de Est - România, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Bulgaria - şi vor înlocui actualele canale AXN Crime şi AXN Sci-Fi din grila operatorilor de cablu.
AXN White şi AXN Black se adresează iubitorilor de filme şi seriale, având un public ţintă cu vârste cuprinse între 21-50 de ani, urban, preponderent feminin (AXN White) şi preponderent masculin (AXN Black).
În România, televiziunile AXN Crime şi AXN Sci-fi se regăsesc în grilele operatorilor RCS&RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communication şi în grilele mai multor operatori de cablu mai mici.
Pe de altă parte, televiziunea AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa Centrală, unde este difuzată în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria şi în cinci ţări din regiunea Adriatică - Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Televiziunea se plasează pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când este vorba de divertisment dinamic. Pe lângă serialele, AXN difuzează şi filme din portofoliul Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.
Sony Pictures Television (SPT), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă companiile sale de producţie din Statele Unite ale Americii, SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 14 ţări în afara Statelor Unite ale Americii, cu birouri în 33 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 124 de televiziuni în 159 de ţări, ajungând astfel la mai mult de 840 milioane de abonaţi din lume.
Sursa: http://www.mediafax....xn-now-11423139

#64
HIROKO

HIROKO

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 27.09.2013
Inlocuirea AXN Sci-Fi si AXN Crime cu cele doua noi canale va fi la ora 6:00 dimineața.

#65
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Dacă înţeleg bine, nu ar trebui să iasă din grila nici unui operator, din contră, să se extindă şi A.X.N. SPiN Bakan + A.X.N. NOW unde nu există. Bun aşa!

Edited by alfa_alfa, 01 October 2013 - 10:00.


#66
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,850
  • Înscris: 11.01.2006
S-a si realizat deja!GRAFIC arata bine!

#67
erkcor

erkcor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 30.01.2007
Noile saituri de asemenea, functioneaza
- http://www.axnblack.ro/
- http://www.axnwhite.ro/

#68
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,823
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN IANUARIE 2017 LA  [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  Regina 3.jpg   313.76K   5 downloads

Regina (sezonul al treilea) SEZON NOU
din 18 ianuarie, de la 21:00


Serialul a cărui acțiune se petrece în 1557, prezintă viața reginei Mary a Scoției, așteptând mariajul cu viitorul Francis al II-lea al Franței. La curte, Mary trebuie să facă față politicilor schimbătoare și jocurilor de putere, precum și sentimentelor ei înfloritoare față de Francis și avansurilor pe care i le face fratele vitreg bastard al lui Francis, Bash. Catherine de Medici, mama lui Francis, încearcă în secret să împiedice căsătoria, în urma prezicerii confidențiale a lui Nostradamus că acest mariaj va duce la moartea lui Francis. Serialul prezintă și aventurile servitoarelor lui Mary, Kenna, Aylee, Lola și Greer, care își caută, la rândul lor, soț la curte.
În cel de-al treilea sezon, o regăsim pe Regina Mary ce se străduiește să dețină în continuare puterea, în plină campanie a Reginei Elizabeth de a o sabota.

Informații suplimentare
Distribuția: Adelaide Kane, Rachel Skarsten.

Sursa: http://zonadeteleviz...-axn-white.html

#69
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,823
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN FEBRUARIE 2017 LA [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  AXN White-Hawthorne.jpg   76.72K   2 downloads

Hawthorne (sezonul al treilea)
din 13 februarie, de la 20:15


Asistenta șefă a spitalului Richmond Trinity, Christina Hawthorne, jongleazǎ cu cariera exigentǎ și cu rolul la fel de important de mamǎ. Ȋntre cele douǎ, abia mai are timp pentru ea ȋnsǎși și ȋi este greu sǎ ȋmpace toate lucrurile, dar știe cǎ trebuie. Asta fac eroii.

Informații suplimentare
Distribuția: Jada Pinkett Smith, Suleka Mathew, Hannah Hodson

Sursa: http://zonadeteleviz...-axn-white.html


NOUTĂȚI ÎN FEBRUARIE 2017 LA  [ https://i.imgur.com/M0ylikg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  AXN Black-De-la-apus-la-rasarit.jpg   218.83K   6 downloads

De la apusul la răsăritul soarelui (sezonul al treilea)
din 9 februarie, de la 00:00


Cele 10 noi episoade pline de acțiune și de momente horror îi urmăresc pe frații Gecko în lumea tumultoasă culebra, forțați să își creeze o echipă de lucru pentru a înfrunta dușmanii. Culebra, vampirii-șerpi, controlează imperii ascunse în Texas și Mexic, iar Seth și Richie sunt obligați să treacă granița pentru a-și salva viețile și avuția.

Informații suplimentare
Titlul original: From Dusk Till Dawn
Cu: D.J. Cotrona, Zane Holtz

Sursa: http://zonadeteleviz...-axn-black.html

#70
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
în loc de introducere !

View PostKalman2007, on 16 decembrie 2016 - 14:41, said:

NOUTĂȚI ÎN IANUARIE 2017 LA  


Attachment Regina 3.jpg

Regina (sezonul al treilea) SEZON NOU
din 18 ianuarie, de la 21:00


Serialul a cărui acţiune se petrece în 1557, prezintă viaţa reginei Mary a Scoţiei, așteptând mariajul cu viitorul Francis al II-lea al Franţei. La curte, Mary trebuie să facă faţă politicilor schimbătoare şi jocurilor de putere, precum şi sentimentelor ei înfloritoare faţă de Francis şi avansurilor pe care i le face fratele vitreg bastard al lui Francis, Bash. Catherine de Medici, mama lui Francis, încearcă în secret să împiedice căsătoria, în urma prezicerii confidenţiale a lui Nostradamus că acest mariaj va duce la moartea lui Francis. Serialul prezintă şi aventurile servitoarelor lui Mary, Kenna, Aylee, Lola şi Greer, care îşi caută, la rândul lor, soţ la curte.
În cel de-al treilea sezon, o regăsim pe Regina Mary ce se străduiește să dețină în continuare puterea, în plină campanie a Reginei Elizabeth de a o sabota.

Informații suplimentare
Distribuția: Adelaide Kane, Rachel Skarsten.

sursa


View PostKalman2007, on 03 februarie 2017 - 15:10, said:

NOUTĂȚI ÎN FEBRUARIE 2017 LA [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attachment AXN White-Hawthorne.jpg

Hawthorne (sezonul al treilea)
din 13 februarie, de la 20:15


Asistenta şefă a spitalului Richmond Trinity, Christina Hawthorne, jongleazǎ cu cariera exigentǎ şi cu rolul la fel de important de mamǎ. Ȋntre cele douǎ, abia mai are timp pentru ea ȋnsǎşi şi ȋi este greu sǎ ȋmpace toate lucrurile, dar ştie cǎ trebuie. Asta fac eroii.

Informații suplimentare
Distribuția: Jada Pinkett Smith, Suleka Mathew, Hannah Hodson

sursa




[ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] a înlocuit în luna Octombrie 2013 canalul AXN Crime și este un canal de filme destinat preponderent publicului feminin, înființat de Sony Pictures Entertainment.

Conform propriei prezentări, canalul este „locul secretelor, unde intriga și dorința întâlnesc fiorii și crima”.

Astfel, televiziunea difuzează seriale și filme artistice care vin în întâmpinarea dorințelor telespectatorilor prin conținutul lor presărat cu acțiune dramatică, mistere și investigații.

În România, televiziunile AXN White se regăsește în grilele operatorilor : RCS&RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communication şi în grilele mai multor operatori de cablu mai mici, după cum au declarat reprezentanţii SPT Networks.

AXN White a fost lansat în 2008 în Portugalia, în timp ce AXN Black a început să emită în 2011 în aceeaşi ţară.


Programul / grila lunii aprilie al [ https://i.imgur.com/sP3XTMW.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] !


Întregul program AXN White poate fi descărcat: AICI

sursa

Edited by 3xteam, 23 March 2017 - 11:05.


#71
TheRipper

TheRipper

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 657
  • Înscris: 07.12.2014
din ianuarie?....

#72
arbuneaionut

arbuneaionut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 943
  • Înscris: 17.11.2016

View PostTheRipper, on 23 martie 2017 - 11:56, said:

din ianuarie?....
..aaaa nuuuuuu....din martie schimba sigla Posted Image. Serialele ar fi bune numai ca au un singur defect... publicitatea... la capitolu acesta abonatii din Romania au fost luati de prosti... deoarece aceste posturi au o cota parte taxa per abonat in abonamentul lunar

Edited by arbuneaionut, 23 March 2017 - 12:46.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate