Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir
 Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa
 Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 

Homeopati?

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010
Din seria homeopati celebri la ei in sat va prezint un personaj activ pe aici:

View PostArayan, on 21 iunie 2013 - 14:59, said:

-Pana in urma cu vreo 50-60 de ani bolile autoimune printre care si cancerul erau practic necunoscute,iar acum ele se raspandesc cu viteza incredibila.De ce oare? Tocmai pentru ca acum cunoscand existenta maladiei,iti induci inconstient in..subconstient ideia acestei boli ca fiind extrem de grava,incurabila,mortala,si ca ai putea si tu in ori si ce moment sa te imbolnavesti,si desigur atunci paralizat de teama mortii,iti inhibi inconstient sistemul imunitar creind astfel chiar premisa inbolnavirii.
E bine asa dar sa stim ca :
1     Mintea poate imbolnavi sau vindeca, omul alege prin atitudine.
Orice boala dispare, atunci cand dispare convingerea ca esti bolnav, si cand apare convingerea ca esti deja vindecat!!!!
Intai te vindeci (trebuie sa fii vindecat, sa crezi) in propria minte si doar apoi te insanatosesti in planul terestru, fizic.
  
    -Octogenarul german Ryke HAMER  a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului  sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era in anii ‘70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.
Insa cursul vietii  doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.  Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.
Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau.
Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.
    Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului și anumite organe
Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical.
Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.
Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului.
Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.
Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice, care, pentru a supravietui, trebuie sa vanda anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenta etc.).
Cand Dr. Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6.000 din 6.500 de pacienti ai dr. Hamer, cu cancer in faza terminala, erau inca in viata. In cazul tratementelor conventionale, cifra aceasta este inversa.
    Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului”
Regula de Fier a Cancerului:
Fiecare cancer sau alta afectiune grava, are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL:  numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau) care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental, cand apar dereglari in creier, iar in final boala se rasfrange asupra unui organ.
La această regulă, se adaugă alte două concluzii esențiale:
a. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice, determina organul in care va aparea boala.
b. Cu cat dureaza mai mult conflictul, cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict.
Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. A demonstrat mai intai cum, si animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional.
-Asa dar degeaba fugim la tzara,la aer curat si hrana naturala,cu teama de boala in suflet ca nu rezolvam nimic daca nu reusim sa scapam de aceast soc emotional
- Daca totusi ne-am imbolnavit de cancer e bine sa stim cum putem scapa definitiv de el:
Cancerul și-ar putea găsi leacul în consumarea unor alimente care conțin amigdalină. Vitamina B17 nu doar că previne apariția bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienților suferinzi. Cu toate acestea, industria farmaceutică, direct interesată să-și vândă produsele, continuă să nege calitățile vindecătoare ale amigdalinei.
Un documentar realizat în urmă cu aproape 40 de ani prezintă o ipoteză uluitoare, potrivit căreia cancerul ar putea fi tratat extrem de ușor, cu ajutorul vitaminei B17. Conform dezvăluirilor prezentate în material, crunta boală, pe care nimeni și nimic nu reușește să o combată de zeci de ani, nu ar reprezenta decât “o boală a deficienței”, ce apare la persoanele al căror organism suferă de o lipsă a amigdalinei (vitamina B17). Deși o asemena descoperire ar duce la salvarea a milioane de vieți anual, realizatorii filmului susțin că asociațiile medicale și companiile farmaceutice țin secret acest lucru și resping cu orice preț promovarea acestui leac, care le-ar atrage, practic, falimentul.  
cancerul apare la persoanele cu deficit de amigdalină (vitamina B17), fiind asemănător, din acest punct de vedere, bolilor precum scorbutul (deficit de vitamia C), sau pellagra (deficit de vitamina B3). Vitamina B17 este o vitamină mai puțin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost descoperită cu mai bine de 5000 de ani în urmă, fiind folosită de către egipteni și de către locuitorii Chinei Antice, care au numit-o amigdalină deoarece era extrasă din migdalele amare,samburi de caise,etc.. Elixirurile făcute pe baza amigdalinei erau consumate în special pentru menținerea sănătății, fiind cunoscute efectele detoxifiante ale acesteia.Motivatia ar fi se pare ca vitamina B17 nu mai poate fi asimilata de organismul intrat in socul emotional.

Pana acum am crezut ca e un pusti de asta de liceu din generatia care nu a luat bacul si care nu a auzit de gramatica si care a citit si el 2-3 carti pe care le amesteca grosolan. Spre surprinderea mea am descoperit alta postare a dumnealui :

View PostArayan, on 13 martie 2013 - 13:33, said:

-Sant abonat la Orange si locuiesc undeva la limita acoperirii cu semnal,unde probabil ca este nevoie si de un telefon mobil mai performant.
l.Eu sant mai in varsta si va rog pe D-voastra sa-mi spuneti intrucat operatorii (dar mai ales operatoritzele) stiti cum sant...cauta doar sa-si vanda marfa...-Multzumesc anticipat.
Deci nu e un pusti care nu are ce face ci un agramat batran ce sta in satul lui la marginea lumii si isi da cu parerea. M-a lasat perplex! Cum poti sa ajungi la o anumita varsta cand ar trebui sa iti iasa bazaconiile din cap sa aberezi atat? Cum poti sa o dai cu vitamine, faraoni, doctori vechi si altele cand tu nu stii sa scrii corect?
Astia sunt 'homeopatii' din Romania. Apelati la ei cu toata increderea....

#2
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Legatura intre cele doua postari ale sale fiind?

Da, poate ca, umbland cu telefonu' mobil la testicule vreo 20 ani, ai sa faci cancer testicular, asta s-ar putea, nu-i exclus.

Avand in vedere titlul topicului si citatul la care faci referire, se pare ca nu prea ai cunostinte medicale.

#3
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 07:01, said:

Legatura intre cele doua postari ale sale fiind?

Pentru tine e mai greu, dar te prinzi tu pana la urma.

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 07:01, said:


Avand in vedere titlul topicului si citatul la care faci referire, se pare ca nu prea ai cunostinte medicale.
Ai mai spus asta, e cam aiurea sa te repeti. Incerci sa te convingi singur, sau ce?

#4
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View Post90210, on 24 iunie 2013 - 06:37, said:

Din seria homeopati celebri la ei in sat va prezint un personaj activ pe aici:


Pana acum am crezut ca e un pusti de asta de liceu din generatia care nu a luat bacul si care nu a auzit de gramatica si care a citit si el 2-3 carti pe care le amesteca grosolan. Spre surprinderea mea am descoperit alta postare a dumnealui :

Deci nu e un pusti care nu are ce face ci un agramat batran ce sta in satul lui la marginea lumii si isi da cu parerea. M-a lasat perplex! Cum poti sa ajungi la o anumita varsta cand ar trebui sa iti iasa bazaconiile din cap sa aberezi atat? Cum poti sa o dai cu vitamine, faraoni, doctori vechi si altele cand tu nu stii sa scrii corect?
Astia sunt 'homeopatii' din Romania. Apelati la ei cu toata increderea....
Că ditamai priministru e plagiator nu te deranjează dar un vârstnic care are greşeli gramaticale te calcă pe nervi , să ne fi-ţi sănătoşi români dragi care vedeţi paiul din ochiul altora şi sper ca pe viitor să vă gândiţi să oferiţi educaţie şi învăţământ de calitate pentru noile generaţii .

#5
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013

View Post90210, on 24 iunie 2013 - 10:45, said:

Pentru tine e mai greu, dar te prinzi tu pana la urma.

Ai mai spus asta, e cam aiurea sa te repeti. Incerci sa te convingi singur, sau ce?
Cand explic un lucru unui copil o fac de doua ori, daca e necesar, iar in cazul tau am considerat ca-i necesar.

@pacopaco: corect e "sa ne fiti sanatosi" ;)

Edited by SOCRATE_MMXII, 24 June 2013 - 11:03.


#6
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View Postpacopaco1967, on 24 iunie 2013 - 10:52, said:

Că ditamai priministru e plagiator nu te deranjează dar un vârstnic care are greşeli gramaticale te calcă pe nervi , să ne fi-ţi sănătoşi români dragi care vedeţi paiul din ochiul altora şi sper ca pe viitor să vă gândiţi să oferiţi educaţie şi învăţământ de calitate pentru noile generaţii .
Pe mine ma deranjeaza ca cineva care nu are inteligenta necesara de a scrie corect se apuca sa prosteaca oamenii scotand pe banda teorii despre tratarea cancerului. Aici nu e vorba de aiureala din politica, aici e vorba de viata si moarte.

View PostSOCRATE_MMXII, on 23 iunie 2013 - 08:24, said:

Foarte simplu: corectand "greseala" inaintasilor tai. Suna...aiuristic, dar asa e.
Plus ca mai este o chestie: tu afland de cancerul inaintasilor tai, ti-ai indus frica de cancer, si astfel ai facut acel cancer.Conteaza enorm de mult STAREA MENTALA a pacientului: daca va fi unul care se va vaita ca moare, va muri; dar daca atitudinea lui va fi optimista, atunci va trai.
Este o vorba romaneasca: de ce ti-e frica, de-aia nu scapi.
Acuma s-o luam pe partea cealalta: un regim vegetarian, fara bauturi carbogazoase, cu miscare si tratament cu vitamina B17 (samburi de caise, piersici, mere) te scapa de cancer. Orice fel de cancer ar fi el.
Vezi cartea dr. Gerson: http://adisandu.ro/w...-BOLI-GRAVE.pdf
@Socrate.. mai postez inca o data aici ce spuneai pe un alt topic. Partea buna e ca iti dai singur seama ca suna aiuristic. Da, stiu, am cunostinte medicale limitate, ce prost sunt ca nu stiam ca regimul vegetarian fara carbogazoase si cu sport si samburi te scapa de orice fel de cancer. Ai o gandire pseudomedicala fantastica, totusi macar tu scrii corect. Felicitari. Si tu te crezi medic alternativ, homeopat sau mai stiu eu ce?

#7
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Stimabile, tratamentul ala salveaza oricand o viata cuprinsa de cancer.
Din pacate lumea nu stie inca acest lucru si ajunge sa se lase otravita cu tot felul de chimicale, si-atunci e prea tarziu de multe ori sa repari cu un tratament naturist greseala chimica.
Evident, daca pacientul va deceda, lumea oarba va blama tratamentul naturist, uitand subit de tratamentul chimic anterior.

Cand am spus: "Foarte simplu: corectand "greseala" inaintasilor tai. Suna...aiuristic, dar asa e." Am spus-o cu un scop, pe care te depaseste oricum. Daca ma explicam, respectivul nu ma intelegea, si nici tu dupa cate vad, asa ca hai sa o lasam cum e.
Daca vrei sa intelegi cat de cat la ce m-am referit, documenteaza-te despre medicina holistica. Asa, poate, vei intelege.

Toate cele bune.

#8
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,664
  • Înscris: 15.12.2009
Medicina holistica ... mda ... urmeaza sa mai angajam si experti in magie neagra, eventual niste tiganci experte in magie alba ... totul supervizat de niste preoti (mai multi, cate unul din fiecare religie, plus niste rabini). In mod cert o sa dea ceata tuturor medicilor oncologi din lume, nu numai celor din Romania.

Ma intreb cand o sa iesim din evul mediu si o sa pasim in viitor, ca orientare pe tara. Cand o sa se termine cu doctrinele astea fara fundament ?

#9
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Evident nu intelegi ce este si ce inseamna medicina holistica.
Medicina alopata vede omul doar ca o aglomerare de sisteme si aparate, dar cea holistica vede omul ca un intreg. Medicina alopata trateaza efectele bolii si nu cauzele ei precum face medicina holistica.

Nu-mi bat capul, ca n-am cu cine, evident.

#10
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View Postro_explorer, on 24 iunie 2013 - 12:40, said:



Ma intreb cand o sa iesim din evul mediu si o sa pasim in viitor, ca orientare pe tara. Cand o sa se termine cu doctrinele astea fara fundament ?
Niciodata. Uta-te doar cum gandeste cel de mai sus. Adevarul e ca ma depaseste rationamentul lui, psihiatria nu a fost niciodata punctul meu forte

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 13:21, said:

Evident nu intelegi ce este si ce inseamna medicina holistica.
Medicina alopata vede omul doar ca o aglomerare de sisteme si aparate, dar cea holistica vede omul ca un intreg. Medicina alopata trateaza efectele bolii si nu cauzele ei precum face medicina holistica.

Nu-mi bat capul, ca n-am cu cine, evident.
S-ar putea sa te surprinda, dar si noi tratam cauzele, nu doar efectele. Poate si de asta cea mai mare parte a populatiei se trateaza cu succes alopat si doar 'excentricii' prefera  diverse alte metode. Dar, in fine, mai bine nu iti mai bate capul.

#11
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
D-aia sunt diabeticii vindecati? Si cardiacii?Si pacientii cu tot soiul de neoplasme? Si aia cu bolile autoimune? Mai ce vindecati is toti...d-aia formeaza saracii cozi interminabile la farmacie ca-s vindecati de nu mai pot, ce sa-ti povestesc.

Aha, am priceput acum.

Edited by SOCRATE_MMXII, 24 June 2013 - 13:59.


#12
Qaff

Qaff

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 02.06.2013

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 13:56, said:

D-aia sunt diabeticii vindecati? Si cardiacii?Si pacientii cu tot soiul de neoplasme? Si aia cu bolile autoimune? Mai ce vindecati is toti...d-aia formeaza saracii cozi interminabile la farmacie ca-s vindecati de nu mai pot, ce sa-ti povestesc.

Aha, am priceput acum.

Holistic e un termen. Si medicina alopata poate aborda problema...holistic. De unde pana unde medicina alopata abordeaza doar efectele?

Si sunt vindecati de terapii homeopate, neconcventionale, cei cu problemele alea? Nu-ti dai seama ce afirmi? Pai daca un diabetic ar fi putut fi vindecat prin astfel de metode obscure de pretinsa medicina ce i-ar impiedica pe ceilalti sa apeleze la astfel de terapii? Adevarul e ca acestea sunt falsuri si se bazeaza cel mult pe un efect placebo iar notorietatea si-o castiga numai din hiperbolizarea coincidentelor. Sigur ca cineva, chiar si eu, intr-un moment de disperare as apela la orice, magie, popi, homeopati, etc., dar asta nu face acele terapii folositoare. In cel mai bun caz astfel de abordari terapeutice ar trebui sa fie complementare si nu sa inlocuiasca tratamentul conventional. Nici n-ar trebui sa poarte numele de medicina. Medicina e una singura.

#13
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Stimabile, cand vad persoane vindecate de boli precum cancer, diabet, hipertensiune arteriala, boala Chron, sindromul colonului iritabil samd prin medicina alternativa/naturista/holistica - domenii in care medicina alopata e NEAJUTORATA, atunci da-mi voie sa ma uit cu ochi critici.

Medicina alopata a ramas buna doar in cateva domenii: medicina de urgenta, ATI, (neuro)chirurgie, ortopedie, neurologie.
Ca-n rest...e pe langa pacient...cu totul.

#14
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,664
  • Înscris: 15.12.2009

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 14:26, said:

[...] cand vad persoane vindecate de boli precum cancer[...]

Vreau sa vad si eu O persoana ... una singura, care a avut intr-adevar CANCER (de care vrei tu) si care s-a VINDECAT urmand "tratamente alternative" ...
Pana acum eu nu am vazut asa ceva, si nu m-am nascut ieri.

#15
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Cunosc personal o fetita de 12 ani diagnosticata cu neuroblastom abdominal la varsta de 6 luni. Cu tratament injectabil cu vitamina B-17 fata traieste si azi, bine-mersi.
In toata literatura de specialitate nu exista nici un caz de supravietuire a copiilor cu neuroblastom abdominal pana la varsta de 5 ani. Am vazut analize de sange, radiografii, CT-uri facute in strainatate in care diagnosticul era clar, iar prognosticul...sumbru.

P.S. E dreptul sa crezi ce doresti, dar nu ai dreptul sa le refuzi altora tratamentul alternativ, daca asta-si doresc.

Edited by SOCRATE_MMXII, 24 June 2013 - 15:14.


#16
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,664
  • Înscris: 15.12.2009
Nu le refuz, Doamne fereste ... incerc doar sa explic faptul ca tratamentul asa zis alternativ este o pacaleala, jecmanire, zii cum vrei, in 99.999999999999999999999999999999% din cazuri.
Nu neg faptul ca din 7miliarde de oameni or fi cativa care reactioneaza la unele substante (extrase natural sau nu) altfel decat marea majoritate.

E drept, daca as vedea ca medicina traditionala da gres, evident ca as incerca orice, in limita posibilitatilor ... dar pana una alta trebuie sa imi folosesc capul si sa merg pe calea logica. Logica mea spune ca medicina clasica a evoluat mult si continua sa evolueze asa ca ma las pe "mana" ei. Pana acum nu m-a dejamagit ... dar trebuie sa intelegi limitele existente. Nu poate avea nimeni pretentia sa mearga la doctor cu cancer terminal si sa aiba macar pretentia sa se faca bine. De aceea exista screening, de aceea exista ceea ce se numeste profilaxie.

Ma uitam si la celalalt topic cu biorezonanta. Aparatele alea sunt o minciuna crasa (sunt inginer electronist ... respir electroni).Si ala e considerat tratament alternativ ...

Domnule Socrate,

Hai sa iti povestesc ceva ... afectiunea mea este "polipoza familiala" ... ceea ce se traduce prin aparitia unor polipi in intestinul gros. NIMENI nu stie de ce apar si cand apar .... se stie doar ca gena responsabila se transmite de la parinti la copii.
Acesti polipi se pot vizualiza si rezeca usor si fara durere in cadrul unei banale colonoscopii. Eu mi-am detectat cancerul stiind ca sunt predispus la asa ceva si luand ca reper varsta aproximativa cand mama mea a fost afectata de asa ceva, minus 10 ani ... din pacate termenul generic recomandat de "minus zece ani" nu a fost unul bun, la mine fiind deja in dezvoltare de cel putin 2 ani (a spus medicul dupa ce a vazut tumora). Eu aflasem de treaba asta de abia cu un an in urma ... deci, spune-mi, cum mi-a cauzat mie cancerul "frica de cancer"?. Realizezi ce aberatie e aia?

Acum pe partea materiala si serioasa ... iti ofer 100.000 euro daca tu, prin medicina alternativa pe care o propui, reusesti ca in urmatorii 10 ani sa faci in asa fel incat nu imi mai apara nici un polip. Ce zici, te bagi? Plata DUPA ... sa confirmam intai rezultatele. Dar daca dai gres, imi dai tu 100.000 de euro .. (macar sa stiu ca imi acopar datoriile la banci si ma duc si intr-o excursie intr-o tara exotica).

Edited by ro_explorer, 24 June 2013 - 16:04.


#17
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Treci pe un regim ovo-lacto-vegetarian, dar foloseste doar branza, cascaval, unt - de preferat facut in casa, consuma ulei de seminte de dovleac si de in zilnic, si vei vedea ca polipii aia dispar ca prin minune in cateva luni.
De preferat legumele si fructele sa fie cat mai organice.
Consuma de asemenea si nuci, samburi de caise, migdale, caju.

Da, stiu ca e greu sa renunti la carne, prajeli, bauturi acidulate, dar...asta e.

P.S. N-am ce face cu banii aia, eu sunt bucuros daca vii si-mi zici c-ai scapat de problema.

L.E. Starea ta psihica e foarte importanta: daca esti un om stresat degeaba tii regimul ca n-are efect, vezi cazul lui Steve Jobs.

Edited by SOCRATE_MMXII, 24 June 2013 - 17:29.


#18
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 13:56, said:

D-aia sunt diabeticii vindecati? Si cardiacii?Si pacientii cu tot soiul de neoplasme? Si aia cu bolile autoimune? Mai ce vindecati is toti...d-aia formeaza saracii cozi interminabile la farmacie ca-s vindecati de nu mai pot, ce sa-ti povestesc.

Aha, am priceput acum.
Am impresia ca nu intelegi termenul vindecat.

View PostSOCRATE_MMXII, on 24 iunie 2013 - 14:26, said:

Stimabile, cand vad persoane vindecate de boli precum cancer, diabet, hipertensiune arteriala, boala Chron, sindromul colonului iritabil samd prin medicina alternativa/naturista/holistica - domenii in care medicina alopata e NEAJUTORATA, atunci da-mi voie sa ma uit cu ochi critici.

Medicina alopata a ramas buna doar in cateva domenii: medicina de urgenta, ATI, (neuro)chirurgie, ortopedie, neurologie.
Ca-n rest...e pe langa pacient...cu totul.
Da, prealuminat vindecator, noi nu stim nimic. Nu stim sa tratam cancerul, nici diabetul sau HTA. Noroc ca ai venit tu sa ne luminezi. Totusi am o curiozitate: de ce din specialitatile chirurgicale ai ales doar neurochirurgia si ortopedia ca specialitati bune? Restul ce fac?
Si cum de ai bagat neurologia tot pe lista celor bune, ca aveam impresia ca aici ar trebui sa fie cei mai tari pseudohomeopati prezenti

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate