Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Portretul combinatorului la tiner...

Fals/ uz de fals?

Credit pe cartele

Nu pot sa prelungesc un domeniu, ...
 Sfc scannow blocat la 99 la suta

hdd 2,5" sata 250GB unallocat...

Comparatie consum inverter vs non...

Hidrofor defect arunca apa inapoi...
 Apa la sticla din sticla

Întrebuințare telefoane vechi...

Dacia Lodgy sau Dacia Docker ?

Valeriu Nicolae
 Exista vreun dezavantaj la constr...

Senzori de miscare ce nu aprind l...

Problema martori semnalizare dire...

Senzori de miscare cu lampi ce se...
 

Subtitrare lipsa la canalele digitale.

- - - - -
  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#37
Dany noob

Dany noob

    Bad Robot

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,600
  • Înscris: 14.06.2007
Tara era pusa pe Romania , doar meniul TV-ului era in engleza.

Intr-un final am rezolvat , m-am enervat si am dat un "Factory reset" si a mers.Mi-a stricat toate setarile , dar asta e.Macar merge.

Totusi am observat ca exista un delay de cateva secunde pana apare subtitrarea , nu e mare lucru , sper sa nu devina deranjant in timp.

Edited by Dany noob, 03 August 2014 - 17:39.


#38
FlorinHiT

FlorinHiT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 09.03.2005
Observ ca de aproximativ o luna,la canalele digitale HD cei de la rds au 'taiat' subtitrarea.In meniu apare subtitrare 'rum',deci este activata, dar nu afiseaza nici o subtitrare.
Exemplu Nat geo Wild HD nu are subtritrare...Nat geo wild are subtitrare :) samd.
Nu folosesc Card Ci sau alt decodor,le prind gratis prin dvb-c.Tv-ul este panasonic seria GT30.



#39
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,649
  • Înscris: 19.02.2010

View PostFlorinHiT, on 07 august 2014 - 17:02, said:

Observ ca de aproximativ o luna,la canalele digitale HD cei de la rds au 'taiat' subtitrarea.In meniu apare subtitrare 'rum',deci este activata, dar nu afiseaza nici o subtitrare.
Exemplu Nat geo Wild HD nu are subtritrare...Nat geo wild are subtitrare :) samd.
Nu folosesc Card Ci sau alt decodor,le prind gratis prin dvb-c.Tv-ul este panasonic seria GT30.
La Samsung nu sunt probleme de acest gen, dar la un hitachi, trebuie să apăs pe butonul subtitrare la fiecare pornire a tv-ului după stand-by. Poate să fie o problemă de soft a tv sau poate să fie de la cablu, nu-mă deranjează pentru că vede mai bine decât cele 2 samsung-uri!

#40
JohnnyZet

JohnnyZet

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 965
  • Înscris: 02.11.2008
E posibil sa fie de la televizorul tau. Eu n-am probleme pe un Samsung T24A350.

Scuze pt calitatea fotografiei, insa e facuta cu telefonul.

Attached Files



#41
FlorinHiT

FlorinHiT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 09.03.2005
Nu prea vad ce sa fie odata ce doar pe programele HD n-am subtitrare.
Am observat acum 2 zile ca au bagat si programul Paramount si la fel nu am subtritrare :(

#42
JohnnyZet

JohnnyZet

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 965
  • Înscris: 02.11.2008
Trebuie sa o activezi. Uita-te in manualul tv-ului sa vezi cum faci lucrul asta. Sunt posturi care au subtitrarea inclusa (cum e ProTV) si posturi care au subtitrari DVB (cum sunt posturile HD) la care trebuie sa activezi subtitrarea.

Uite si un exemplu: la ProTV observi ca la capitolul "sub track" nu apare nimic, semn ca subtitrarea e inclusa in stream. In schimb, la ID, ai "DVB subtitles - romanian". Tu nu ai reusit sa activezi subtitrarea de tip dvb, ca la ID, de asta nu iti este afisata.

PS: Sper ca ai inteles ceva din explicatia mea de 2 parale.

Attached Files


Edited by JohnnyZet, 09 August 2014 - 21:53.


#43
FlorinHiT

FlorinHiT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 09.03.2005
Pana pe la mijlocul lunii iunie a mers fara probleme.
Ciudat e ca nu am umblat la nici o setare.Tot ce imi amintesc e ca mi-a aparut ca au fost introduse noi canale,am dat update list channel si cred ca de atunci am observat lipsa subtitrarilor doar la programele in format HD
Ciudat este ca si canalul Paramount,care nu este HD,nu are subtitrare.

Attached Files



#44
JohnnyZet

JohnnyZet

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 965
  • Înscris: 02.11.2008

View PostFlorinHiT, on 15 august 2014 - 15:51, said:

Pana pe la mijlocul lunii iunie a mers fara probleme.
Ciudat e ca nu am umblat la nici o setare.Tot ce imi amintesc e ca mi-a aparut ca au fost introduse noi canale,am dat update list channel si cred ca de atunci am observat lipsa subtitrarilor doar la programele in format HD
Ciudat este ca si canalul Paramount,care nu este HD,nu are subtitrare.

Pai Paramount Channel are subtitrare de tip dvb, ca posturile HD, de asta nu iti vede. Problema e de la tine din setari. Ar trebui sa consulti manualul tv-ului ca sa vezi cum sa le activezi.

#45
ovidiucta

ovidiucta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 24.06.2013

View PostMihaiPasca, on 22 iunie 2014 - 21:37, said:

Da...trebuie sa "bagi" doua fisiere cu stick-ul in tv...Suna la numarul asta : 031.102.66.18. Service-ul este RENESANT PUBLIC. Suni acolo, si iti va trimite instructiunile prin e-mail.Posted Image
Email-ul lor parca era [email protected].
P.S:Vezi ca trebuie sa ii trimiti la ei prin mail, modelul tv-ului tau, mai exact SN-ul de pe eticheta spate.

Pentru cine are probleme cu subtitrarea la televizoarele Finlux (poate si alte marci produse de Vestel), procedura este urmatoarea :
1. faceti o poza la eticheta din spatele televizorului (cea cu SN si codul de bare) ;
2. trimiteti poza la mail-ul : [email protected] ;
3. veti primi un mail cu fisierele necesare si instructiunile adecvate.

Numarul de telefon este: 031.102.66.18.

#46
rppoe

rppoe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 09.08.2008
Le-am scris eu acum pentru un Orion, dar au zis ca nu lucreaza cu aceasta marca, au raspuns la mail in 2 minute, foarte promti. Ma repet poate ma ajuta cineva, am un TV Orion de 56 cm model LCD PIF22-DLED si la unele canale digitale straine cum ar fi National Geographic de exemplu, subtitrarea apare aliniata la stanga si blurata cu niste fonturi caudate. Am scris si pe un site unguresc singurul cu Orion si cel care a raspuns la mail mi-a zis sa-i trimit eticheta ca va trimite el mai departe ca ei nu fac acest model, dar nu am mai primit nici un raspuns de 2 luni.

#47
Taxon

Taxon

    Cârcotaș nesuferit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,118
  • Înscris: 19.01.2004

View Postrppoe, on 05 noiembrie 2014 - 13:03, said:

au raspuns la mail in 2 minute, foarte promti.

Pe care dintre adrese le-ai scris, te rog? ...ca eu nu am primit niciun semn de la ei ...inca ....

#48
ovidiucta

ovidiucta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 24.06.2013

View PostTaxon, on 08 noiembrie 2014 - 10:05, said:



Pe care dintre adrese le-ai scris, te rog? ...ca eu nu am primit niciun semn de la ei ...inca ....

Nici eu nu am primit raspuns, dupa 1 saptamana. Le-am dat 2 mail- uri la [email protected].

#49
rppoe

rppoe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 09.08.2008
La cel cu [email protected] am scris, probabil deja scriu prea multi si nu-si mai bat capul sa dea solutii gratis. Sau se duc mail-urile in junk, scrieti de pe o adresa de yahoo cum am facut eu.

#50
ovidiucta

ovidiucta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 24.06.2013
[email protected] nu este buna, am incercat

#51
luci0303

luci0303

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 15.12.2007

View Postrppoe, on 08 noiembrie 2014 - 15:09, said:

La cel cu [email protected] am scris, probabil deja scriu prea multi si nu-si mai bat capul sa dea solutii gratis. Sau se duc mail-urile in junk, scrieti de pe o adresa de yahoo cum am facut eu.
Pe [email protected] am trimis eu si am primit raspuns  a doua zi cu 2 fisiere si modalitatea de update pentru tv Finlux 39FLHYR180S , probabil nu au update pentru Orion.Uitati cum are meniul al meu atasez o poza ,poate va ajuta la ceva.

Attached Files


Edited by luci0303, 08 November 2014 - 16:54.


#52
Explo!t

Explo!t

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 09.09.2006
Salut, pune si tu undeva fisierele respective.

Eu am 39FLHYR180S  (ca tine) cu sn: 7235457 400481

Daca si tu ai la fel inseamna ca se potrivesc!

#53
luci0303

luci0303

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 15.12.2007
Lasa adresa de mail pe pm si te ajut cu mare placere ! eu am sn diferit nu stiu daca e problema 7230933 400018

Edited by luci0303, 11 November 2014 - 18:59.


#54
luci0303

luci0303

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 15.12.2007
.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate