Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anevrism de aorta ascendenta

Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...
 Factura platita la Supercom si ne...

Nu mai primesc sms pentru locker ...

Apeluri efectuate dar nu apar in ...

Apa de puț in Berceni-Ilfov
 Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024

Recomandare router portabil wifi

Plata internaționala
 Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...

In ce an ati facut scoala de sofe...

Problema masina de spalat
 

Subtitrare lipsa la canalele digitale.

- - - - -
  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#1
tottyovi

tottyovi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 02.02.2008
salut. mi-am cumparat ieri un Smart TV LG FullHD 39LN575S. Problema este ca pe canalaele de National Geografic (de exemplu), cele digitale si HD, nu merge subtitrarea. pe cele analogice totul e ok. desigur, am setat subtitrarea pe romana din meniul televizorului (si subtitrarea secundara tot pe romana este).
nu folosesc decodorul de la RCS. cu decodorul, pe televizorul vechi a mers (pe cel nou nu am incercat cu decodorul dar presupun ca merge).
aveti idee care ar fi problema?

#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
pe UPC, nat. geo nu am subtitrare, pe mine chiar nu ma dreanjeaza

#3
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005
Ultima oara cand m-am uitat la National Geographic-uri pe RDS aveau subtitrare (cu cablul de antena bagat in TV). Poate e o problema temporara la ei sau e de la TV/setari.

#4
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
La analogic afiseaza subtitrarea, iar la digital nu (chiar daca setezi TV-ul sa o afiseze)

#5
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005
Eu de digital vorbeam.

TV-ul cu RDS e un LG 42LS570S.

#6
tottyovi

tottyovi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 02.02.2008
super. ma bucur ca voua va afiseaza. problema e ca mie nu

#7
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005

View Postgumball3000, on 22 iunie 2013 - 16:07, said:

pe UPC, nat. geo nu am subtitrare, pe mine chiar nu ma dreanjeaza

Acum am observat ca vorbesti de UPC. La UPC am subtitrari la NG SD, NG HD, NG Wild SD si la NG Wild HD (atat pe un TV cu CI+ cat si la un alt TV, cu receiver HD).

View Posttottyovi, on 22 iunie 2013 - 17:03, said:

super. ma bucur ca voua va afiseaza. problema e ca mie nu

Sigur ai activat subtitrarea in romana? Poate ai selectat de fapt doar limba romana (coloana audio).

Cand deschizi Quick Menu din telecomanda ce apare legat de subtitrare (daca ai Quick menu din ala ce e afisat jos - o banda la baza ecranului, nu Quick Menu in forma de disc cu sectoare)?

Ai buton dedicat pentru subtitrare pe telecomanda? Daca da, ce apre cand il apesi?

Edited by Seb, 22 June 2013 - 17:12.


#8
tottyovi

tottyovi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 02.02.2008
100%. de 3 am facut asta. am schimbat pe alta limba iar apoi am pus pe romana. ambele subtitrari. ce e in engleza e doar meniul dar si acela am incercat in romana sa vad...poate e ceva eroare...dar tot nimic...

#9
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005
Vezi ca setarea limbii meniului e diferita de setarea limbii subtitrarii.

Poti pune poze cu meniul din care faci setarile?

Si cu Quick Menu?

#10
tottyovi

tottyovi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 02.02.2008
ok. o sa le pun...doar ca acuma nu am aparatul la mine. revin...
multu de ajutor

#11
rppoe

rppoe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 09.08.2008
Salutare,

Am luat si eu de curand un Orion 22D/PIF/LE, l-am montat/instalat si constat ca subtitrarile de la canalele straine (nat geo de ex.) se vad foarte urat, adica aliniate la stanga pe fond negru iar pe randul de sus fondul negru e blurat. La alt TV LG se vad normal. Am setat toate limbile posibile in romana Posted Image. Am cablu de la RCS si e vorba de canalele digitale.

Edited by rppoe, 28 November 2013 - 13:22.


#12
kosmap

kosmap

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 03.01.2007
La fel am patit si eu cu un tv Finlux de 56cm. Am setat apoi din telecomanda tv-ului subtitrare in limba romana si a aparut subtitrarea cu font alb pe fundal negru, destul de urat si neclar... Oare va arata la fel subtitrarea daca pun card CI+ ???

Precizez ca am semnal tv de la RDS...

#13
rppoe

rppoe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 09.08.2008
Cred ca sunt facute de aceeasi mama, am si un horizon tot de 56 si panoul este identic, softul foarte asemanator, dar la asta merg bine subtitrarile numai ca dupa ce il opresc isi da disable la subtitrari. Despre ci nu stiu ce sa zic. Site oficial orion nici vorba ma gnadeam la un update de soft.

#14
kosmap

kosmap

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 03.01.2007
Sa inteleg ca nu are nimeni tv Finlux cu CI+ ???

Edited by kosmap, 01 December 2013 - 22:03.


#15
draemi

draemi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 400
  • Înscris: 26.07.2005

View Posttottyovi, on 22 iunie 2013 - 17:16, said:

ok. o sa le pun...doar ca acuma nu am aparatul la mine. revin...
multu de ajutor

Ai rezolvat cu subtitarea pe Lg? Si eu a aceeasi problema ...

#16
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 20.06.2009
Și aceeași rezolvare: Settings (Menu) - Opțiuni - Limba - Limba subtitrării - românește. Pentru EPG se pune și Limba meniului în românește.

#17
Rafaell

Rafaell

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 04.12.2013
Alloooo tehnicul , Digi Sport 2 HD este in aer ...

Sigla

#18
QiaoBing

QiaoBing

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.01.2014
Aceeasi problema si la mine cu lipsa sutitrarii. TV este un LG LA660S proaspat achizitionat, furnizor RCS, cablul bagat direct in TV. Setarile toate sunt facute si refacute exact acolo unde a zis si crislacor. Limba subtitarii - Romana, la fel si toate celelalte (meniu, audio, text). tara: Romania. Am incercat si cu alte limbi si tot nu afiseaza. In alta parte nu am mai gasit nici o setare pt asa ceva.
E posibil sa fie o incompatibilitate intre furnizor si modelul de TV ? A rezolvat-o cineva - tottyovi, draemi ? Marea problema e ca noi mai mult la genul acela de programe ne uitam (Nat Geo, Digi World etc)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate