Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96
 Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei
 banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...

Analizele Medicale, intre fericir...
 Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...
 

Allview V1 Viper

- - - - -
  • Please log in to reply
10027 replies to this topic

#8227
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,059
  • Înscris: 12.02.2012
Salut. Se merita sa las viper v1 pentru x1 xtreme mini? Ok, inteleg ca are specificatii mai bune, dar are grosimea de 10 mm. Nu este prea mult pentru un telefon. Imi place mult la viper ca este subtire. Este aproape de 2 ori mai gros xtreme mini Posted Image

#8228
cpowertm

cpowertm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 12.07.2009
stie cineva (in afara de yo8llx caruia ii multumesc) sub ce nume a venit al doilea update oficial allview de anul asta (din cele 3) ???

8390ac...........    sau
0Bzeaq...........

#8229
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005
Oficial e 16 martie insa ala care scrie februarie e adus de mine intr-o seara..... Spre sfirsit febr...... Nu mai retin dar oricum seara dupa 22.
Dar si cel mai bun dupa parerea mea. O fi si cel din 16 martie dar din cauza ca cel din 16 accentueazaa IN DRACI pata purpurie il consider (eu) cel mai prost asa ca din recovery stock revenii pe februarie cu up to sd card. Cu reset si erase user data & wipe cache. Acu se vaita mereu ca este un nou up dar il las sa se vaite......

Edited by yo8llx, 02 May 2015 - 12:08.


#8230
popaflorin19

popaflorin19

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 744
  • Înscris: 10.06.2010

View Postopsy091, on 02 mai 2015 - 09:35, said:

Salut. Se merita sa las viper v1 pentru x1 xtreme mini? Ok, inteleg ca are specificatii mai bune, dar are grosimea de 10 mm. Nu este prea mult pentru un telefon. Imi place mult la viper ca este subtire. Este aproape de 2 ori mai gros xtreme mini Posted Image
eu zic ca se merita cu varf si dop:) are specificatii mult mai bune decat vipera. nu uita ca treci de la MTK la qualcomm. Nu cred ca x1 arata chiar asa de rau incat sa iti fie greu sa il pui pe masa. Singurul inconvenient e lipsa microSD. Ai totusi ~16Gb la dispozitie. Da-te pe forum-uri si vezi daca nu cumva au probleme. Din cate stiu se trage din IUNI U2... asta daca esti curios de ce zic si altii despre el!

#8231
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,059
  • Înscris: 12.02.2012

View Postpopaflorin19, on 02 mai 2015 - 13:01, said:

eu zic ca se merita cu varf si dop:) are specificatii mult mai bune decat vipera. nu uita ca treci de la MTK la qualcomm. Nu cred ca x1 arata chiar asa de rau incat sa iti fie greu sa il pui pe masa. Singurul inconvenient e lipsa microSD. Ai totusi ~16Gb la dispozitie. Da-te pe forum-uri si vezi daca nu cumva au probleme. Din cate stiu se trage din IUNI U2... asta daca esti curios de ce zic si altii despre el!

M-am uitat pe forum si vad ca multi se plang de el. Are problema mare la wi-fi. Ma axez pe un x2 soul mini, dar ma bate gandul si un samsung a3 :( chiar nu stiu :))

#8232
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View Postopsy091, on 02 mai 2015 - 15:40, said:


M-am uitat pe forum si vad ca multi se plang de el. Are problema mare la wi-fi. Ma axez pe un x2 soul mini, dar ma bate gandul si un samsung a3 :( chiar nu stiu :))
Vezi ca era prin altex samsung s3 neo Dual Sim cu reducere dr la 1000 pe la 750-850 nu mai retin. Ai cpu mediatek si la gps glonas doar ca numai JB dar cred ca vei gasi rom pentru dual sim.... Pt vers cu un sim vazusem custom rom pt dual nu stiu exact.

#8233
opsy091

opsy091

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,059
  • Înscris: 12.02.2012
Eu iau la abonament si telefoanele astea doua se afla in grila. Nu prea ma intereseaza ca este dual sim. Chiar sunt in mare impas...

#8234
popaflorin19

popaflorin19

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 744
  • Înscris: 10.06.2010

View Postopsy091, on 02 mai 2015 - 15:40, said:

M-am uitat pe forum si vad ca multi se plang de el. Are problema mare la wi-fi. Ma axez pe un x2 soul mini, dar ma bate gandul si un samsung a3 Posted Image chiar nu stiu Posted Image)
Am avut X2 soul mini. Nu am avut nimic de comentat la dotari/performanta. Este un gionee S5.1... evident fara custom ROM. Am pus in schimb ceva de la kazamTornado (varianta ruseasca sau ucraineana) si parca era mai de doamne ajuta softul. E multa sticla pe el insa fara indoiala e un telefon frumos! Daca nu il forjezi cu jocuri isi pastreaza temperatura in limite normale. Bateria te tine 1 zi aproape fara probleme. Samsung A3 nu am avut deci ma abtin.  Desi la o comparatie pe GSMarena parca as merge pe samsung. Oare o fi sasiu metalic sau e iarasi un plastic vopsit. La olviu sigur ai sasiu metalic.

Edited by popaflorin19, 02 May 2015 - 17:43.


#8235
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,365
  • Înscris: 19.12.2009

View Postcpowertm, on 02 mai 2015 - 11:43, said:

stie cineva (in afara de yo8llx caruia ii multumesc) sub ce nume a venit al doilea update oficial allview de anul asta (din cele 3) ???

8390ac........... sau
0Bzeaq...........
Eu "cred" ca am kk versiunea dinaintea ultimului aparut. Este facut pentru cwm si include si recovery original. E facut de florin3333 sau de popaflorin19 sau de alt florin. Nu mai stiu de cine. Nu e rootat, e untouch, stiu ca l-am intrebat atunci de ce l-a facut asa si a zis ca vrea sa vanda telefonul si sa nu il dea cu "urme". Sa citesti si ce scrie in "citeste tutorial.rtf"

https://mega.co.nz/#...INmO-sWvE59NBiQ -boot logo
https://mega.co.nz/#...LUmPElttqmuoY_A    -kk 14-01-2015
https://mega.co.nz/#...0nOYBxhIVup2koE    -citeste tutorial.rtf

Nu stiu cum se numea ca am facut update la ultima versiune. Dar astea sunt linkuri pentru penultima versiune

Edited by Petrecristi, 02 May 2015 - 22:05.


#8236
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,365
  • Înscris: 19.12.2009
Hmmm.. Suntem la pagina 458. Care da o masina dintr-asta ? Ii dau telefonul!
Posted Image)

Edited by Petrecristi, 03 May 2015 - 16:40.


#8237
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View PostPetrecristi, on 03 mai 2015 - 16:40, said:

Hmmm.. Suntem la pagina 458. Care da o masina dintr-asta ? Ii dau telefonul!
Posted Image)
"nu fa valuri !!!!" , poate nu observara inca Posted Image , asa vom fi mai urmariti de cei de la Posted Image , urmariti si cu bune si cu rele . Cu bune ca vom fi siguri ca daca le spunem ceva ( si de Posted Image  ) vor afla, rau ca trebuie sa fim atenti cind il trimiteti in Posted Image  sa nu-si dea seama...... daca Doamne Fereste cineva este nevoit sa o faca..... dar au prea multe pe Posted Image cred....   ca sa urmareasca pe cineva....

Edited by yo8llx, 03 May 2015 - 19:28.


#8238
gabontzu

gabontzu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 21.11.2008

View PostPetrecristi, on 01 mai 2015 - 14:42, said:

O intrebare pentru toti care au fost nevoiti sa-si rescrie imei urile ca sa stiu si eu si altii ce sa evitam daca se poate... Cum le-ati pierdut (imei urile sau partitiile)? Cand rootati telefonul sau cand instalati un rom? Ce aplicatie ati folosit cand au disparut? Se poate face backup la partitii si la imeiuri fara sa fii nevoit sa rescrii un rom?
La mine s-au dus cand m-am jucat cu ceva custom recovery, editate/modificate de mine.
Dar eu nu m-am chinuit asa de mult... am reusit sa le refac imediat, dar sincer nu-mi mai amintesc daca am flashuit nvram in prealabil...
De facut, le-am facut cu mtk droid tools.

View Postyo8llx, on 01 mai 2015 - 15:38, said:


La mtk nu trebuie sa rescrii. Cauta si vizioneaza 2-3 filmulete pe youtube cit si pe web unde iti da detalii cu print screen cum se face. Este cea mai putin riscanta manevra cu rezerva sa stii ce faci.

Important. MTK il pornesti cu click dreapta si run as administrator. Dupa pornire conectezi usb si apoi apesi butonul root de pe mtk dupa care vei avea mesajul de confirmare acces root pe tel.

Multam @mitomanu , chestia cu recovery ca se suprascrie pe nvram o auzisem dar nu-mi fu confirmata
Iti pot confirma eu. :)

#8239
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005
Stiu ca nu apartine de Viper V1 dar fiind tot acelasi zis producator.... cu permisiunea voastra va voi prezenta aceiasi pata purpurie si pe un alt produs Allview nu doar Viper V1/16 si nu se datoreaza asa ziselor update cum sustin cei de la Allview "in timpul update intreg hardwerul este SUPRASOLICITAT si e posibil din cauza asta sa fi aparut o problema hard" (vedeti atasamentul de pe facebook pus de mine cu ceva timp in urma) deci stimabili de la Allview la Tableta "Viva i8" NU ATI FACUT NICI UN UPDATE, NICI WEB SI NICI OTA.

Asa se confirma ceea ce spuneam eu acum citeva zile ca aflai de la cineva dintr-un servis in legatura cu pata purpurie pe senzorul foto. Ciudat este ca acest sensor este de doar 5Mp si are cu totul alt cod insa UITATI  dovada ca ce va spusei se confirma. Senzor VIVA i8 =>  http://allview.ro/pr...fi/viva-i8.html  >>>  sensor: OV 5645

Pentru circotasi sau sustinatorii Allview , din pacate si cu regret sunt propietarul acestei tablete, lucru ce il pot dovedi iar aceasta problema aparu sau mai bine zis am aflat vineri cind veni juniorul de la facultate acasa...... cica pata o are de vreo doua luni dar nu mi-a spus.... a uitat.....  insa cind am avut o discutie cu pata de la Viper  mi-a aratat ca si el pe tableta are aceiasi problema.

Attached Files


Edited by yo8llx, 04 May 2015 - 08:52.


#8240
crazybass

crazybass

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 23.09.2007
Salutare,
Rog membrii acestui forum daca ma pot ajuta cu o informatie. Detin acest model ca telefon secundar si am urmatoarea problema. Telefonul o ia razna singurel in sensul in care incepe sa tasteze singur, sa se apese singur pe ecran , activeaza singur gps-ul iar eu nu pot fi decat un umil spectator. Am crezut initial ca ar fi vorba de un virus insa am resetat general telefonul din recovery cu formatare sd si creare de cont nou gmail formatare de memorie interna, apoi am crezut ca ar fi touchul de vina si am luat o aplicatie ce verifica unde se apasa si este ok. Tin sa specific ca datorita unei brickuiri al unui alt model de telefon mi-a fost cam frica sa bag un soft modificat sa nu patesc iar ceva in genul si am tinut telefonul cu updaturi oficiale. As vrea totusi sa incerc si varianta asta. Va rog sa imi spuneti un rom stabil cu toate functiile ok si fara sa fie deteriorata claritatea pozei asa cum o face ultimul update de la `OLVIU` specialistii in tehnologie mai putin software, nu ma intereseaza sa fie racheta sau functii care mai de care note 3 sau iphone 10. Multumiri anticipate!!

#8241
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,365
  • Înscris: 19.12.2009
A observant cineva? Pe bateria/acumulatorul de la v1 viper scrie "Maximum Chargable Voltage: 4,2 Volti". Pe incarcatortul original scrie "output DC 5.0 Volti -1 Amper" Se pare ca e depasit maximul tensiunii de incarcare a bateriei cu 0.8 volti (care nu cred ca afecteaza bacteria totusi). Nu e mult dar... Mi se pare ciudata situatia odata ce pe baterie scrie "maxim" 4.2 v.

#8242
Thorin_fiul_lui_Thrain

Thorin_fiul_lui_Thrain

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 26.04.2015
@crazybass, ceea ce ai tu se numeste ghost touch - am avut si eu la o chinezarie si problema e la nivel hardware, nu prea mai ai ce-i face....




problema la telefonul meu este ca atunci cand il conectez la pc prin cablul de date(fie prin modul mass storage sau mtp) transferul de date se efectueaza greu, de multe ori se blocheaza in timp ce incerc sa citesc sau sa scriu pe sd card.
e singura problema pe care o am la acest telefon de un an si jumatate.

#8243
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View PostPetrecristi, on 05 mai 2015 - 03:26, said:

A observant cineva? Pe bateria/acumulatorul de la v1 viper scrie "Maximum Chargable Voltage: 4,2 Volti". Pe incarcatortul original scrie "output DC 5.0 Volti -1 Amper" Se pare ca e depasit maximul tensiunii de incarcare a bateriei cu 0.8 volti (care nu cred ca afecteaza bacteria totusi). Nu e mult dar... Mi se pare ciudata situatia odata ce pe baterie scrie "maxim" 4.2 v.
Stai linistit NU incarca mai mult. Incarcarea ac cu Litiu este facuta de o sursa in comutatie iar nivvelul si palierul de incarcare dupa un algoritm special baterie Litiu prezent in sursa, in cazul nostru existind un controler care functioneaza tot timpul ca-i on sau off telefonul cit timp ai ac pus , controler care "se ocupa" de toate sursele in comutatie din telefon (nu este doar una) cit si de functia on/off.
Si ca o generalitate NICI un ac nu se incarca direct pe sursa de incarcare ci exista in cele mai simplu incarcator un detector de prag care opreste incarcarea prin elementul semiconductor la tensiunea prestabilita de pe elementul seri & un element de limitare curent. Cel mai simplu curentul de incarcare se controleaza printr-o rezistenta serie , in cazul nostru fiind sursa in comutatie curentul se controleaza prin factorul de umplere a  semnalului de pe elementele dioda/inductanta/condensator.
Test : masoara pe o UC tensiunea alternativa de pe traful toroidal ce intra pe punte. Acolo ai acum cu Pb de 12v/7,5-12A ora dar daca te uiti atent dupa punte ai o componenta neagra pe un radiator Al - sau doua cu trei picioare pe care scrie LM317 aia e o sursa de stabilizare cu element serie.


View Postcrazybass, on 04 mai 2015 - 23:51, said:

Salutare,
Rog membrii acestui forum daca ma pot ajuta cu o informatie. Detin acest model ca telefon secundar si am urmatoarea problema. Telefonul o ia razna singurel in sensul in care incepe sa tasteze singur, sa se apese singur pe ecran , activeaza singur gps-ul iar eu nu pot fi decat un umil spectator. Am crezut initial ca ar fi vorba de un virus insa am resetat general telefonul din recovery cu formatare sd si creare de cont nou gmail formatare de memorie interna, apoi am crezut ca ar fi touchul de vina si am luat o aplicatie ce verifica unde se apasa si este ok. Tin sa specific ca datorita unei brickuiri al unui alt model de telefon mi-a fost cam frica sa bag un soft modificat sa nu patesc iar ceva in genul si am tinut telefonul cu updaturi oficiale. As vrea totusi sa incerc si varianta asta. Va rog sa imi spuneti un rom stabil cu toate functiile ok si fara sa fie deteriorata claritatea pozei asa cum o face ultimul update de la `OLVIU` specialistii in tehnologie mai putin software, nu ma intereseaza sa fie racheta sau functii care mai de care note 3 sau iphone 10. Multumiri anticipate!!
Iti confirm cele spuse de @Thorin_ _ _ _  problema e hard si mai complexa ca si diagnoza o singura data la o tableta Yarvik - cipset MTK am gasit oxidata folia in con de pe MB ce face leg dintre MB si controlerul aflat chiar pe folia ce duce la touch. Daca o face "mai turbat" pe incarcare este posibil ca una din sursele in comutatie sa aiba virfuri de oscilatie parazita - dar RAR . De regula se rezolva prin schimbare touch (80%) sau MB

Edited by yo8llx, 05 May 2015 - 05:11.


#8244
yo8llx

yo8llx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,088
  • Înscris: 21.03.2005

View PostThorin_fiul_lui_Thrain, on 05 mai 2015 - 03:52, said:

@crazybass, ceea ce ai tu se numeste ghost touch - am avut si eu la o chinezarie si problema e la nivel hardware, nu prea mai ai ce-i face....




problema la telefonul meu este ca atunci cand il conectez la pc prin cablul de date(fie prin modul mass storage sau mtp) transferul de date se efectueaza greu, de multe ori se blocheaza in timp ce incerc sa citesc sau sa scriu pe sd card.
e singura problema pe care o am la acest telefon de un an si jumatate.
Esti prin hub usb ? , pune pe usb-1 sau 2 unele MB mai fac figuri. Dezinstaleaza tot ce ai drivere USB (nu imprimanta ca nu afecteaza) si da restart windows si lasa-l sa-si puna el drivere online.
Scoate sd card si conecteaza la PC si atunci cum se comporta ? , ai incercat alt cablu usb la telefon ?.
Probleme:
- drivere usb din windows
- cablu USB
- sd card cu " un picior in groapa"
- folosire prin hub
- folosire in paralel cu tel a unui suport de stocare extern simultan cu telefonul.
- pe JB iti facea la fel ? Daca da -> "zeama de servis" posibile probleme usb telefon.
De ex am casti usb de la microsoft cu placa sunet inglobata si care dau clasa la casti jack sau chiar boxe DAR cind am VCOM pt sp flash nu le vede windowsul sau invers daca-s instalate castile nici kingo nu vede tel dar transferul se face undeva la 20-27 Mb/s pe KK in JB undeva la 5-7Mb/s

Edited by yo8llx, 05 May 2015 - 06:03.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate