Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Allview V1 Viper

- - - - -
  • Please log in to reply
10027 replies to this topic

#1531
nelutzu13

nelutzu13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 27.11.2013

View PostPetrecristi, on 30 ianuarie 2014 - 04:30, said:

Nelutu mai esti? "Cumparati cu incredere ca e un telefon foarte bun, nu exista defecte, cei care spun ca are defecte sunt nesimtiti". Nu sunt cuvintele exacte dar cam asta era ideea, nu?

ia aratami si mie  postarea care scrie asa ceva daca nu te rog sa-ti ceri scuze pentru dezinformare....

#1532
Badazz

Badazz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 18.05.2009

View Postsheratann, on 29 ianuarie 2014 - 23:51, said:

Sper sa ti-l schimbe , bafta.

nu mi l a schimbat. au inlocuit displayul. la o prima verificare, totul pare ok. fizic vorbind, este fixat bine, nu au ramas spatii, intre displayul cu touch si carcasa, nu e nimic zgariat, exfoliat..etc. l au pus bine, nu ti dai seama ca s a umblat la el, cum e si normal sa se intample!!..cum se plangeau alti useri ca au displayul fixat prost si a ramas csm 1 mm departat de carcasa, dezlipita folia de sub baterie..etc. nu s a umblat badaran. nu ti dai seama ca s a intervenit, ceea ce si doreste toata lumea!!
pe partea de soft, desi eu l am dus pregatit de "taiere"(am dus doar aparatul:telefon, baterie, capac spate baterie..fara cartele, carduri memorie, huse sau slte accesorii. stiu intamplari la alte firme cu telefoane "mai scumpe", unde a dus clientul telefonul la service, in cutie, cu manuale si ceva accesorii (fara casti si charger..doapele rezerva si ce msi era in cutie). la ridicare, dupa 2 saptamani, n au primit decat telefonul! explucatii, nervi...aia se dadeau de feasul mortii ca ei trimit la bucuresti si tot ce trimit, primesc la fel inapoi si returneaza clientului...deci cumva, te face mincinos/uituc/prost si tu fave cereri,plangeri, de pomana. "pai ce va trebuie cutia, ca e un carton si manualul il gasiti pe net.." ba pe a matii! vreau cutia ca si pe aia am cumparat o cand am luat telefonul nou de la voi!! imi tzin memoriile in ea, nu conteaza!!!!
sa revin..am dus deci, doar aparatul, s a intocmit o fisa trasa la xeros si mazgalita ci pixul..ultimele 6 cifre imei, nume proprietar, numar de contact, semnatura si un text mic jos..termenul maxim reglementat de lege e 15zile calendaristice, daca nu ridici produsul in 30 zile, ti l "caseaza" ei. astea s regulile..te conformezi, sau nu ti repari telefonul!
i am scos pinuri de deblocare a ecranului. ii facusem backup complet cu MOBOGENIE, dar nu i am dat restore, m am gandit ca ii vor da ei.
nu l au resoftat, e aceeasi varianta de android pe el si dupa cum am spus, nu i au dat restore.
mi am bagat toate cartelele, card memorie, dat drumul gps/wifi/date/bluetooth...am deschis aplicatii "luminoase", sa vad daca mai e pata luminoasa.. totul pare ok si sper sa fie asa! sper ca a fost o problema...cum mai ziceam, din 100 de telefoane viper, la al meu a cedat displayul. nu vreau sa mor cu el de gat, dar nici sa l bag in service o data la cateva luni, nu mi convine si nimeni nu vrea asta de la un telefon. mai ales ca eu il folosesc "cu manusi": husa de protectie silicon, pe care am dat la ei 60 ron (e o mizerie, are marginile prea scurte, de multe ori scot telefonul din buzunar si pe la coltzuri iese husa. in fine, am cautat alta la un magazin gsm, nu am gasit. stiu ca poate exista, voi cauta..important era sa mi mearga telefonul. folie pe display din ziua 1..deci sunt atent cu el.

ce m a deranjat maxim: in astea 15 zile, sunam la allview si dupa ce dadeam cu greu de un operator, aveau toti acelasi limbaj de lemn "telefonul asteapta sa intre pe masa unui specialist, pentru remedierea problemei". ok! suntem corporate, apple/samsung/htc/lg...wanna be!! nici macar cand rugam frumos, totusi sa se intereseze ca astept in telefon inca o mie de ani..acelasi lucru il spuneau. pe siteul lor, la sectiunea unde verifici statusul produsului aflat in service, a scris "in curs" pana astazi, ultima zi, cand a aparut "reparatie tehnician".
alta chestiune (din pacate valabila la noi si la "case mai mari"), nu primesti, in timp ce ai telefonul la reparat, un aparat la schimb, echivalent cu ce aveai tu! adica, eu unul nu vreau vreo gioarsa, nici ultimul model, dar macar daca ti aduc un dual sim(2 numere de tel), smartphone, pai da mi data, ceva cu functii asemanatoare sa mi fac treaba cat se pune praful pe telefonul meu, aflat la voi.. mi se par reguli de bun simt, nu lasi clientul de izbeliste (oricum esti in pierdere cand duci un device la garantie...ca nu te folosesti de el!). asta e, l au tinut 15 zile, termenul maxim legal si l au reparat in ultima zi,ziua 15..
azi cand m am dus "peste ei", mi a zis fatuca de la receptie, ca e in teste telefonul, sa revin in max 30minute..ok, ne mai plimbam o juma'de ora, ce sa facem.. ies din sediu, ma suna de la allview: "buna ziua, domnu, cutarica? aveti un v1 viper la noi.... astazi ar ttebui sa fie gata, daca nu cel tarziu maine puteti trece sa l luati". "nu, doamna, sunt cel care tocmai a iesit pe usa, ati zis max o jumatate de ora, astazi expira cele 15zile, astazi il iau!" "ah, in regula, va asteptam.." wtf?! sunt cu capu n nori! in fine, am revenit, l am luat la inspectat si ce m a mai enervat: nu era folie pe display! ok, l au schimbat, nu sunt absurd, poate au omis sa puna. ii spun fetei, ea saraca imi zice cs nu s ar fi prins folia de pe celalat display. nici nu incercam, trebuie pusa slta noua, asa e frumos, asa vi l am dat! pleaca cu el si l aduce dupa 5 minute cu o folue pusa n scarba, cu ditsmsi scama si bula in mijloc. "e bine?" pe naiba! am incercat sa scot eu scama dar cum sunt folii penale, n a msi prins si am rugat o sa repuna alta (aveam folie pusa impecabil, la un service autorizat..platisem 10 lei, dar stiam o treaba). ca nu se poate, ca sa vin in slta zi, ca fetele care se ocupa si au terminat programul. ok, cumpar o folie, o pun eu!! ma trimite la "showroom"(o incapere putin mai mare decat o baie obisnuita), tanti imi zice ca nu msi au, ca le au scos si de pe site si nu se stie cand vor avea. m am dus la serviceul unde merg de obicei, 20ron folie+manopera. totul, excelent! cam asta a fost patzania mea cu allview, sper sa tina telefonul!! au mari lacune in comunicarea cu clientul..not "profi" at all!!

o seara frumoasa va doresc!! ma apuc de butonat viperul, sper sa nu revin aici in scris, cu alte probleme!



View Postravy21, on 30 ianuarie 2014 - 10:31, said:

Oameni buni, pentru cei care nu stiu a fost un lot cu probleme la display in perioada octombrie-noiembrie. Cine si-a cumparat un telefon din/in acea perioada a avut ghinion. Nu trebuie sa generalizam acest aspect si nici nu trebuie sa spunem ca nu mai cumparam nici un telefon marca Allview ca vezi Doamne au probleme. Fata de alte modele de telefoane (importate din China) sunt foarte foarte bune referitor la raportul pret/calitate/performanta. Au fost loturi cu probleme si la Apple cu vestitul Iphone 4S cand au explodat prin buzunarele oamenilor si tot nu le-au scazut vanzarile.

Referitor la acea pata mov atunci cand faci o poza este o problema stric software. Nu are nici o legatura cu senzorul. Instalati un custom rom sau instalati o alta aplicatie de pe PlayStore si veti vedea ca pata abia se mai observa sau chiar dispare complet. Sau inainte de a face o poza la pereti (ca am observat ca toata lumea isi cumpara telefon ca sa pozeze peretii prin casa) dai cu mana usor prin dreptul camerei si veti vedea ca acea pata nu mai apare si asta din cauza ca senzorul focalizeaza gresit obiectul pe care il are in fata lui. Vorbim totusi de un senzor de la Omnivision. Nici o firma/companie din tara sau din lume nu poate sa puna un senzor defect la telefoanele pe care le produce (din momentul in care apare pe piata telefonul si sa continue cu productia fara nici o jena) fara sa ia nici o masura oricat de cretini ar fi ei. Este strict o problema software pe care ei nu se sinchisesc sa o rezolve pentru ca traim in Ro si atata tot. Daca vad ca au vanzari ce rost are sa se streseze oamenii, tocmai asta este si motivul pentru care n-au mai scos vreun update de soft pentru a remedia aceasta asa zisa "problema". Oricum nu stiu cati dintre cei de aici si-au cumparat acest telefon pentru a face poze la pereti la lumina artificiala si doar in anumite conditii. Daca vreti o camera foarte buna va luati un S3 sau S4 sau Xperia Z dar la pret dublu. Este o tara libera iar fiecare isi cumpara ce vrea. Eu cand mi-am cumparat telefonul stiam exact la ce sa ma astept si nu am fost dezamagit absolut deloc. I-am instalat un custom-rom care se misca perfect si pot spune ca daca ar fi sa aleg intre un S3 care este mult mai scump si nu ofera nimic in plus (poate doar niste poze mai calitative) si Viper-ul pe care il detin as alege indiscutabil tot Viper-ul (si asta pentru ca am avut S3 si stiu ce bug-uri are si ala).Desigur ca am avut nevoie si de un dual-sim dar chiar si asa repet ca este un telefon foarte bun. Imi mai place foarte mult si P5 quad-ul (pe care il si detin) care il gasesti la un pret mai mic dar are o baterie mai buna (ce-i drept are si o rezolutie mai mica a ecranului si este putin mai gros) si pare mai rezistent la cazaturi.

In concluzie atunci cand doriti sa va cumparati un telefon trebuie sa va ganditi foarte bine daca corespunde cerintelor voastre. Daca vreti o camera extraordinara atunci mai punteti 100Euro sau chiar mai mult si va luati alt model. Daca vreti un telefon strict pentru multimedia (in special muzica) sau un sistem de operare foarte usor atunci va orientati spre Iphone. Daca vreti un dual-sim care sa aiba si performante atunci va puteti orienta ori spre Allview ori spre Huawei ori spre Zte, alte marci eu unul nu va recomand (si aici m-am referit la marcile care sunt convenabile ca pret si nu la Samsung, Htc etc care sunt mai scumpe).

PS: Nici eu nu recomand service-ul celor de la Allview si nici nu va doresc sa aveti ghinionul sa ajungeti in service cu telefonul. Sunt pur si simplu niste incompetenti ca sa nu zic mai mult.

aha, eu mi am luat viperul de la germanos in decembrie, inainte de craciun cu cateva zile. sper sa fie cum spui tu, era un lot cu probleme la display..:)
m am ferit de allview, dar am butonat un viper si chiar mi aplacut, de aia l am luat!! nu trebuie sa fim gica contra...pana la proba contrarie :)). adica, eu, deja patzit, daca mai am vreo problema la viper, clar o sa am dubii mari in privinta visual fan si probabil nu vou mai cumpara un alt produs (desi mi am luat de curand si un smart2view:d). sper sa nu fie asa si cu mici exceptii, sa se tina de treaba si sa evolueze frumos profesional (cu tot ce semnifica asta, de la produse la relatia cu clientii).
e f frustrant ca mergi cu un produs defect si in loc sa ti l preia cineva care are habar, te serveste o fatuca, saraca nu are nicio vina, dar nici habar!! (a venit azi o doamna cu nu stiu ce tableta allview si spunea ca nu incarca bine chargerul si o tine bateria 2 ore. a adus fata si i a dat alt cablu usb-micro i a zis ca de la cablu n o tinea bateria:))) ). sper sa lucreze la update de soft pt viper, poate mai rezolva din probleme gasite de oameni si raportate. si poate devin si ei mai activi pe forum, pot afla multe, direct din "strada", din gura clientului.

#1533
luci_flash

luci_flash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,003
  • Înscris: 17.09.2010
Eu ma cumparat telefonul prin august. Problema cu displayul a aparut de vreo luna. Deci nu e vorba de un lot prost, ci de un produs prost. Pata roz a aparut dupa factory reset (inainte nu se vedea aproape deloc). Astept un update de soft acum. Pacat ca ei nu fac ca firmele mari, un update o data pe luna, cu cate un tweek. Scapi si de frustrarile clientilor si vinzi si mai multe produse, ca de...ai suport software. Intr-o luna repari widgetul x, a doua repari problema cu ram-ul...si tot asa. Pun pariu ca la urmatorul update se vor rezolva cam jumatate din problemele raportate, si vor mai aparea inca pe atatea.

#1534
ravy21

ravy21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 27.07.2004
V1 Viper poate fi gasit sub mai multe denumiri pe piata asiatica si nu numai. Se mai numeste si Gionee Elife E3, Blu Life Play etc. Daca dati un simplu search pe google dupa aceste denumiri urmate de cuvantul "rom" veti descoperi atat pe xda cat si pe alte site-uri mai multe custom rom-uri ale acestui model de telefon. Eu folosesc un rom de la Miui (sunt oarecum un fan al custom rom-urilor facute de MIUI) adica cel din link-ul de mai jos:

http://forum.xda-dev...d.php?t=2603556

Un alt rom bun ar mai fi si GamerzROM (il gasiti pe prima pagina a thread-ului din link-ul de mai jos, undeva pe la jumatate). Tot in thread-ul de mai jos veti gasi si cum sa va root-ati Viper-ul, cum sa ii instalati un CWM Recovery etc.:

http://forum.xda-dev...d.php?t=2399708

Succes. Posted Image

Edited by ravy21, 30 January 2014 - 19:39.


#1535
Badazz

Badazz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 18.05.2009

View Postluci_flash, on 30 ianuarie 2014 - 19:13, said:

Eu ma cumparat telefonul prin august. Problema cu displayul a aparut de vreo luna. Deci nu e vorba de un lot prost, ci de un produs prost. Pata roz a aparut dupa factory reset (inainte nu se vedea aproape deloc). Astept un update de soft acum. Pacat ca ei nu fac ca firmele mari, un update o data pe luna, cu cate un tweek. Scapi si de frustrarile clientilor si vinzi si mai multe produse, ca de...ai suport software. Intr-o luna repari widgetul x, a doua repari problema cu ram-ul...si tot asa. Pun pariu ca la urmatorul update se vor rezolva cam jumatate din problemele raportate, si vor mai aparea inca pe atatea.


lasa-ma cu suport software de la ''firme mari''... samsung sux la capitolul asta, astia cum scot un model nou, uita de restul! apple, in schimb...au scos ios7, merge pe i4s, i5, i5c, i5s...4 generatii. ok, ultimele 2 au iesit in acelasi timp. dar primele 2?
nu cred ca se agita sa faca vreun update la viper..sa stii ca si eu i-am dat la al meu, cand l-am luat, factory reset..asa, sa vad cum se comporta. nu am avut probleme. i-am dat chiar de vreo 2 ori..a doua oara am lasat cuiva sa-l butoneze vreo 2 zile si la returnare, wipe! :)

#1536
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,367
  • Înscris: 19.12.2009

View Postnelutzu13, on 25 ianuarie 2014 - 23:46, said:

spre norocul tau nu lucrez sunt pensionar asa ca nai nimerito si acum ai bagato cu distanta mica este de la 2 metri cum sa cerut mai sus si nui cu blitul daca era cu blitul era mai luminata poza  dar ce sai faci asa sunt uni care nau noroc dau vina pe tot felul de probleme...

View Postnelutzu13, on 30 ianuarie 2014 - 15:13, said:

ia aratami si mie  postarea care scrie asa ceva daca nu te rog sa-ti ceri scuze pentru dezinformare....

daca era nevoie sa-mi cer scuze imi ceream. Dar asta ai zis...

Edited by Petrecristi, 30 January 2014 - 20:46.


#1537
nelutzu13

nelutzu13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 27.11.2013

View PostPetrecristi, on 30 ianuarie 2014 - 20:44, said:

daca era nevoie sa-mi cer scuze imi ceream. Dar asta ai zis...

pasi si unde scrie ca am zis eu ca sunt nesimtiti am scris eu asa ceva?nam scris dar tu te oftici ca alcineva o prins un produs mai bun de cat al tau dar ce sai faci soarta cand nu mai poti aduci tot felul de acuze....bafta cu telefonul tau:)))

#1538
luci_flash

luci_flash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,003
  • Înscris: 17.09.2010

View PostBadazz, on 30 ianuarie 2014 - 20:32, said:



lasa-ma cu suport software de la ''firme mari''... samsung sux la capitolul asta, astia cum scot un model nou, uita de restul! apple, in schimb...au scos ios7, merge pe i4s, i5, i5c, i5s...4 generatii. ok, ultimele 2 au iesit in acelasi timp. dar primele 2?
nu cred ca se agita sa faca vreun update la viper..sa stii ca si eu i-am dat la al meu, cand l-am luat, factory reset..asa, sa vad cum se comporta. nu am avut probleme. i-am dat chiar de vreo 2 ori..a doua oara am lasat cuiva sa-l butoneze vreo 2 zile si la returnare, wipe! Posted Image
Adica eu mint? Inventez pete roz de nebun?
Samsung, in primul an de la achizitie iti scoate aproape lunar un update, fie el de 0.5 mb, dar il scoate; HTC la fel, Sony la fel. Prietena mea are un mini 2, model de 2 ani, si a primit update luna trecuta. Dupa 2 ani!

Si Android 4.3 merge pe HTC One, LG G2, S4, HTC One Max, Sony Z, Sony Z1, Nexus 4, Nexus 5, Note II, Note III etc. etc. Si toate primesc, sau au primit 4.4. Asa ca nu-i apple asa grozav, cu cele 8 telefoane din toata existenta sa ;)

#1539
Badazz

Badazz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 18.05.2009

View Postluci_flash, on 30 ianuarie 2014 - 21:53, said:

Adica eu mint? Inventez pete roz de nebun?
Samsung, in primul an de la achizitie iti scoate aproape lunar un update, fie el de 0.5 mb, dar il scoate; HTC la fel, Sony la fel. Prietena mea are un mini 2, model de 2 ani, si a primit update luna trecuta. Dupa 2 ani!

Si Android 4.3 merge pe HTC One, LG G2, S4, HTC One Max, Sony Z, Sony Z1, Nexus 4, Nexus 5, Note II, Note III etc. etc. Si toate primesc, sau au primit 4.4. Asa ca nu-i apple asa grozav, cu cele 8 telefoane din toata existenta sa Posted Image

nu a zis nimeni ca minti, expuneam problema din viziunea si experienta mea, cu diferrite telefoane. samsung scoate pe dracu update lunar..depinde ce intelegi tu update samsung. daca te referi la push serviceul lor, ala se updateaza poate si de mai multe ori pe luna, dar nu despre aia vorbim, ci de firmware. la note 2 am stat dupa 4.2.1..si apoi 4.3, de mi-au iesit fire albe. in fine... nu ma contrazic cu nimeni, eu unul sunt f nemultumit de suportul pt clienti al celor de la samsung. n- o fi apple asa grozav, au bubele lor americanii, dar ce-i al lor e al lor. ai tinut, probabil un produs apple si ai constatat ce finisaje are, cum se misca... am avut 2 zile un i5s space grey de 16gb, in paralel cu s4 meu. ..e frumos, tata! :) in fine, deviem de la subiect si...ne avantam in discutzii apple vs. samsung :D

#1540
sheratann

sheratann

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 10.01.2014
@luci_flash : +1.
@ravy21 : Si eu am fost fan MIUI , inca de pe Moto Defy. Care se misca mai bine? Le-ai incercat pe amandoua? Daca pui custom rom , mai poti face ceva sa ti-l primeasca la garantie?

#1541
vf_peti

vf_peti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 11.11.2012
Eu vorbeam de USB Theethering, adica internet pe telefon de la calculator prin cablul USB. Momentan nu am router wireless si dureaza inca vreo 2 saptamani pana imi iau.

@sheratann Daca ii faci backup la cel original si reusesti sa ii dai restore inainte de a-l trimite la ei o sa fie totul ok.

#1542
sheratann

sheratann

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 10.01.2014
@vf_peti : exista sanse sa nu ii pot da restore?
Edit: Tocmai ce am jucat The dark knight rises nici nu folosea jumate din procesor , ma miram de ce am lag..

Edited by sheratann, 30 January 2014 - 23:18.


#1543
vf_peti

vf_peti

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 228
  • Înscris: 11.11.2012
@sheratann Acuma depinde ce se intampla cu telefonul, pana unde ii fortezi limitele. Daca moare cu totul iti dai seama ca nici ei nu se mai uita la el. Cum spunea cineva prin paginile anterioare, a omorat complet telefonul si l-a trimis inapoi la emag pe motiv ca are un pin de la incarcator indoit si si-a primit banii inapoi.


BTW, a reusit cineva sa stearga acele 2 jocuri ce vin cu telefonul? Chiar nu am ce face cu ele si ocupa vreo 400MB in mod inutil.

#1544
sheratann

sheratann

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 10.01.2014
@vf_peti : Am vazut... Ai incercat cu titanium backup? ( Sper sa nu ma insel , parca mergea sa stergi aplicatii din telefon cu care a venit , dar trebuie root.)
Ziceai se usb tether , ala da internet de la telefon la pc, tu din cate am inteles vrei de la pc la telefon. Este o aplicatie "reverse tether" pe market , e gratis , defapt sunt 2 dar pentru una trebuie sa platesti (ai nevoie de root la ambele).

Edited by sheratann, 30 January 2014 - 23:45.


#1545
luci_flash

luci_flash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,003
  • Înscris: 17.09.2010

View PostBadazz, on 30 ianuarie 2014 - 22:22, said:


nu a zis nimeni ca minti, expuneam problema din viziunea si experienta mea, cu diferrite telefoane. samsung scoate pe dracu update lunar..depinde ce intelegi tu update samsung. daca te referi la push serviceul lor, ala se updateaza poate si de mai multe ori pe luna, dar nu despre aia vorbim, ci de firmware. la note 2 am stat dupa 4.2.1..si apoi 4.3, de mi-au iesit fire albe. in fine... nu ma contrazic cu nimeni, eu unul sunt f nemultumit de suportul pt clienti al celor de la samsung. n- o fi apple asa grozav, au bubele lor americanii, dar ce-i al lor e al lor. ai tinut, probabil un produs apple si ai constatat ce finisaje are, cum se misca... am avut 2 zile un i5s space grey de 16gb, in paralel cu s4 meu. ..e frumos, tata! Posted Image in fine, deviem de la subiect si...ne avantam in discutzii apple vs. samsung Posted Image
Update inseamna ceva nou si mai bun, indiferent de marime si numarul modificarilor. Nu poti sa te astepti sa ai update la kitkat la toate telefoanele existente; asta e o mare prostie. Chiar si flagshipurile primesc 2, maxim 3 updateuri de android. Consider totusi ca e normal sa rezolvi problemele raportate in cel mai scurt timp posibil, prin updateuri minore.

Prietene, Apple are 8 modele de telefoane, scoase in 7 ani, fara de sutele de mii de modele de telefoane cu android. i5S costa 3500 de lei; la banii astia ai anumite asteptari. E ca si acum ai compara orice telefon serios actual, cu Nokia 1100 si sa zici..."aaa...pai cu nokia din doua taste ai sunat pe cine vrei, si se aude mult mai fain decat la Samsungul tau si am semnal oriunde", nu are nicio relevanta.

PS: nu-mi place nici mie Samsung, sunt fan HTC de fel.

#1546
hajasgellert

hajasgellert

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 27.08.2007
avand in vedere MediaTek nu a scos nici o versiune de android mai mare ca 4.2.2 ( pe unele modele slabe ), inclusiv si procesorul lor OCTA-CORE are la baza 4.2.1, si cum am vazut ca dupa ce o aparut versiunea de android 4.2.1 apoi cu mult timp in urma au updata-t si P5-ul, deci apara 4.3 de la mediatek apoi in 3-4 o sa vedem si noi un update,poate

2nd: MediaTek lucreaza cu surse ciudate adica surse de la samsung / htc / etc, si nu vrea sa fie prins in furt (asta ii doar o presupunere), si in schimb uni care au avut acces la full source au zis ca cei la MediaTek lucreza cu surse de la android ICS hack-uite sa mearga  pe JellyBean, si ii o incurcat atat de mare incat se mira ca merg telefoanele =))

3rd: inchimb daca avem noroc sunt mai multi care incerca sa porteze cyanogenmod/omnirom pe platforma MediaTek, pana acuma android 4.4 booteaza, dar sunt o gramada de buguri din cauza surselor neplublicate, dar cu un pic noroc si multa munca de la XpLoDWiLD o sa vedem un OmniROM in curand, dar fara sa primim sursa kernel de la v1_viper, o sa ne fie foarte greu sa gasim driverele de la display/sunet/etc si sincer pana acuma nici o sursa de la gionee e3 sau alte clone v1viper nu prea am vazut :(

si cum citeam sus unii spun ca au probleme de lag: mie personal mi se pare ciudat , am root+xposedframework cu gravity mod si minminguard si pe lanaga asta vreo 80 de aplicatii descarcate din play store si conectat 24 din 24 ore la net si tot am aproximativ 300 mb ram liber. cand am lag dau restart la tel ( odata la 2-3 zile si nu am probleme deloc ), nu am dat la nimica disable doar tot am adaugat aplicatii.

problemele mele cu viper-ul ar fii WiDi si cei 900 de mega din memoria lui de aplicatii , dar ma chinui tot sa mut aplicatiile cand nu mi le muta automat si folosesc bluetooth =)), pata roz la poze nici nu am observato pana cand nu am citit aicea si sincer mai bine sa mi se vada o pata roz abia vizibila decat sa am lag la filmale cum era modele  de camera de la Galaxy SII care nu erau de la sony/samsung(numai tim minte exact) si ceva chinezarii.

apropo de update-uri la  flagshipurile mari "cika doar 18 luni sunt nevoiti sa se faca update-uri apoi numai daca vor" asta era scris de cei de la google avand in vedere ca "dece nu au scos 4.4 pe samsung galaxy nexus (aka nexus 3)?" de asta doar nexus 4 si 5 a primit kitkat official (neoficial si nexus 1 are kitkat =)) )

scuzatima pentru poate unele reclame sau scris dar ii aroape ora 02.00 :D

#1547
ravy21

ravy21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 27.07.2004

View Postsheratann, on 30 ianuarie 2014 - 22:24, said:

@ravy21 : Si eu am fost fan MIUI , inca de pe Moto Defy. Care se misca mai bine? Le-ai incercat pe amandoua? Daca pui custom rom , mai poti face ceva sa ti-l primeasca la garantie?

Personal prefer MIUI, parca tine bateria si ceva mai mult cu rom-ul ala. Da le-am incercat pe ambele dar probabil tine de gust si de necesitati. Instaleaza-le pe ambele si vezi care ti se potriveste.

Referitor la ultima intrebare tocmai ti s-a raspuns mai jos (adica dupa post-ul tau). :)

Edited by ravy21, 31 January 2014 - 09:36.


#1548
paulsmart

paulsmart

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 25.01.2014
Am testat pana acum 2 romuri custom:
-MIUI (destul de ok,se misca bine dar ai lipseste clasicul MENU.Ai totul pe fundal fara a putea intra in Menu)
-Infinity HD V2 (imi place mai mult fata de romul stock allview,fluid,pana acum fara blocari)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate