![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
problema usa intrare
Last Updated: Jun 24 2013 09:14, Started by
cameliavig
, Jun 20 2013 16:52
·
0

Posted 20 June 2013 - 16:52

Buna ziua! Am cumparat o usa de intrare de la Aplast( ofrima proasta dupa parerea mea) care are 4 balamale si care din 1-2 luni de la reglaj se descentreaza iarasi. Se apleaca inspre toc si loveste in el,nu se mai inchide/deschide etc. cineva mi-a zis ca ar fi problema de la balamale,care nu au un excentric de reglaj in ele, o tija,ceva de genul,si pana nu o cumpar nu o sa stea fixa.este adevarat? Asa am primit usa din fabrica.uitati o poza sa vedeti despre ce e vorba. Va multumesc!
Attached Files |
Posted 20 June 2013 - 18:06

problema e alta "meseriasul" care a reparat spaletii a scos usa din balamale? lipsesc capacele de la balamale de accea se tot deregleaza .
plus ca plin de mizerie la balamele , scartie putin ? pune o poza cu toata usa . PS Nu e in garantie ? Suna-i sa vina la reglat . |
Posted 20 June 2013 - 18:40

Balamalele astea se regleaza f simplu. In "capac'' ai o gaura (in mod normal ar trebui sa aiba un dop de plastic), pe gaura aia bagi o cheie hexagonala (imbus) de 4 sau 5, asa se regleaza. Nu strica sa dai jos acel capac, e prins din interior (ceallta parte), cu doua surubele, poate si p-acolo sa lipseasca ceva surube, dupa halul in care vad c-au lucrat meseriasii.
|
Posted 20 June 2013 - 18:44

poate fi reglata si din calare. cauta un montator istet ca va sti ce sa faca
|
Posted 20 June 2013 - 20:31

problema e ca a fost reglata de 3 ori si se deregleaza in 1-2 luni.Ajun ge in pozitia initiala. De ce nu ramane cum e reglata?
Attached FilesEdited by cameliavig, 20 June 2013 - 20:34. |
Posted 20 June 2013 - 20:37

Cum si de unde a fost reglata? Ai citit ce-am scris mai sus?
|
Posted 21 June 2013 - 09:37

din acele balamale a fost reglata cu o cheie imbus. atat.
|
Posted 21 June 2013 - 10:49

Da jos capacele, sa vezi ce-i p-acolo, sa n-aiba piese lipsa, montate gresit, sau rupte. Cand invarti de acel surub cu inbus, o piulta patrata se sprijina de niste "umeri", tragand usa mai aproape de tocul usii. Posibil ca meseriasul sa nu fi stiut ce are de facut, a sucit in stanga si-n dreapta, pana a nimerit-o, dar e posibil si ca usa sa se deplaseze cu toc cu tot. Dupa pozele tale e imposibil de determinat exact cauza.
|
Posted 22 June 2013 - 12:25

Tocul este fix pe pozitie,nu se deplaseaza.mai multe nu stiu ce sa va spun.....
|
Posted 22 June 2013 - 12:45

Desfa capacele alea odata, au cate 2 surube, c-o surubelnita-n cruce, sa vezi ce-i gresit, sau lipseste.
|
Posted 24 June 2013 - 09:14

Daca mai vin la reglaj pune-i sa-ti recaleze toate geamurile de pe usa. Sunt sigur ca nu sunt calate corespunzator.
Daca nu cauta tu un montator. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users