Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PPC suprataxeaza voit fara nici o...

Gaura dreapta in perete gros

Manea cu saxofon si tipa misto

Fedex tot imi trimite facturi de ...
 Portretul combinatorului la tiner...

Fals/ uz de fals?

Credit pe cartele

Nu pot sa prelungesc un domeniu, ...
 Sfc scannow blocat la 99 la suta

hdd 2,5" sata 250GB unallocat...

Comparatie consum inverter vs non...

Hidrofor defect arunca apa inapoi...
 Apa la sticla din sticla

Întrebuințare telefoane vechi...

Dacia Lodgy sau Dacia Docker ?

Valeriu Nicolae
 

Pinnacle Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
745 replies to this topic

#91
verarex30

verarex30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 14.09.2003

 nirosbog, on Feb 18 2006, 17:30, said:

Eu am intalnit un fenomen ciudat:fac captura unei casete vhs(filmarea a fost facuta cu vreo 14 ani in urma),cu o placa externa de la Pinnacle(movie box deluxe),in format mpeg2.cand dau play la video,imaginea se vede cu intreruperi,sare brusc de la o secventa la alta.Culmea e ca si captura iese identic.Cu alte casete nu am patit treaba asta.Stie cineva care-i problema.Vreau neaparat sa salvez caseta asta pe un dvd.
Respect! :peacefingers:

Eu folosesc Movie Box si fac captura in format DV. Se vede foarte bine fara intreruperi. Problema este ca atunci cind este banda mai proasta/veche se intrerupe captura (arata o imagine verde). Trebuie sa stau cu mina pe telecomanda. Problema este de la banda pentru ca am avut o caseta filmata de o saptamina si captura a mers cap-coada fara intreruperi.

#92
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,773
  • Înscris: 01.12.2001

 sinerco, on Apr 13 2006, 12:23, said:

Sa va spun cum am facut :..........

Mai trebuie facut ceva?
DA
Pui si "KHTvDVTimeDate_02.ini" , faci setarile pt fisierul 2 si va merge.
Atentie la mesajul tau ca vei primi vreo mustrare de la admini  :P . Ai incalcat deja multe (acelasi ms in mai multe locuri, nu ai fol search, ti-ai facut alt cont cu alt nume sa nu se mai ia lumea de tine  :lol:  )

#93
sinerco

sinerco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 13.04.2006
Ce inseamna setari?Am dat dublu click  pe filmul 1 si 2 din timeline si am bagat efectul pt. data si ora.Mai trebuiesc facute alte setari?

#94
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,773
  • Înscris: 01.12.2001

 sinerco, on Apr 13 2006, 13:31, said:

Ce inseamna setari?Am dat dublu click  pe filmul 1 si 2 din timeline si am bagat efectul pt. data si ora.Mai trebuiesc facute alte setari?
DA
alegi KHTvDVTimeDate_01.ini, KHTvDVTimeDate_02.ini, .... , pana la KHTvDVTimeDate_09.ini. Maxim pt 9 fisiere video distincte merge la o prelucrare.
Dar acolo e un readme foarte clar .... chiar si in germana daca vrei  :cursing:

#95
sinerco

sinerco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 13.04.2006
Am inteles.Daca gag efecte,poze... intre filmulete se pastreaza data si ora?Cum pot sa bag data si ora sa apara pt. citeva secunde?(deci sa apara din cand in cand).Merci

#96
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 sinerco, on Apr 13 2006, 13:51, said:

Am inteles.Daca gag efecte,poze... intre filmulete se pastreaza data si ora?Cum pot sa bag data si ora sa apara pt. citeva secunde?(deci sa apara din cand in cand).Merci

poti face asta cu alte softuri,sub forma de subtitrare :   Dv submaker,etc
uita-te pe forum,s-a mai scris despre asta

Edited by nirosbog, 13 April 2006 - 12:58.


#97
sinerco

sinerco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 13.04.2006
Un link, ceva.... :P .Te rog

#98
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 sinerco, on Apr 13 2006, 14:25, said:

Un link, ceva.... :P .Te rog

un search,ceva...nu poti? :nonobad:

Edited by nirosbog, 13 April 2006 - 13:33.


#99
sinerco

sinerco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 13.04.2006
:D .Am incercat, dar nu am gasit un ghid misto :worthy:

#100
ESS

ESS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 23.10.2005
aaa

Edited by ESS, 27 April 2006 - 10:13.


#101
claudiunet

claudiunet

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 05.08.2003
cine imi poate da citeva detalii pentru alimentatorul de la moviebox deluxe

#102
nicolaev

nicolaev

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 26.07.2005
As vrea sa scot de tot sonorul pe o portiune de filmare si sa bag un mp3. Ce trebuie sa fac?

#103
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 nicolaev, on May 16 2006, 15:04, said:

As vrea sa scot de tot sonorul pe o portiune de filmare si sa bag un mp3. Ce trebuie sa fac?

In dreapta timeline-ului ai niste lacatele pe care le blochezi in functie de portiunea dorita.Joaca-te pe acolo.

#104
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,866
  • Înscris: 25.01.2002
sau pe portiunea dorita, micsorezi/tai volumul original, si adaugi mp3-ul tau

#105
miniteh

miniteh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 29.11.2005
Salut,
In final m-am hotarit sa va intreb si eu in legatura cu acest mult discutat Pinnacle Studio. Despre ce e vorba: am avut Pinnacle Studio v.9.0.0 si l-am updatat la [v.9.4.3 se pare si ultima. Ca sa stiti de unde pornim va spun, ca tot ce folosesc e pentrul uzul familiei, filmulete facute cu diferite ocazii, chefuri, aniversari, concedii si nu filmez ca sa traiesc din asta. Deci nu vreau super programe ca sa concurez la producere de filme. Cu Pinnacle am facut la inceput un filmulet de 20 min. simplu, totul a fost ok., apoi am facut alt filmulet la care am adaugat titles si un meniu simplu din cele oferite de program, totul ok, dar cind am facut un film de 1 ora cu titles, diferite tranzitii si meniu, totul a fost bine pina cind a inceput sa faca filmul in format dvd, cind dupa vreo 20 de min. a dat clasicul mesaj de eroare.
Din cit am inteles eu citind pe aici, dupa ce editezi in Pinnacle nu mai poti exporta, ca sa encodezi cu alt ceva, ca de ex.WinAvi VideoConverter,nu stiu daca merge cu el, dar pe asta il am. Daca totusi se poate exporta .avi-ul obtinut, ca sa-l transformi in dvd, cum sa fac. Daca nu se poate, as fi interesat de un program, care sa faca pe partea de Edit, cam ce face Pinnacle, deci lucruri simple, iar apoi sa pot salva avi-ul si sa-l incarc intr-un program de encodare. Sau in cazul extrem, acele filmulete de 20 de min. in format dvd facute cu Pinnacle, sa le unesc cu un program, pe un singur dvd si cu un meniu simplu gen buton film 1, film 2 sa le pot accesa. Sper ca m-am facut inteles si nu v-am obosit prea tare cu intrebarile mele de profan.

#106
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Cu orice soft de editare poti exporta in mai multe formate, inclusiv DV. Asadar si cu Pinnacle, la pasul 3 (Make Movie) alegi AVI si setezi DV. problema la Pinnacle, fata de alte softuri de editare este ca encodeaza din nou toate frame-urile, ceea ce mi se pare aberant si dureaza mult. Celelalte softuri encodeaza din nou doar partile cu tranzitii, title-uri etc. Portiunile unde nu s-a umblat deloc la DV-ul original nu se reencodeaza ci se face direct stream copy. N-am inteles niciodata de ce face Pinnacle absuditatea aia. Eu te sfatuiesc sa folosesti mai bine Ulead Studio 8 ca e la fel de usor de folosit ca Pinnacle (astea doua softuri parca ar fi trase la indigo) dar la export DV face mult mai repede deoarece nu reencodeaza unde nu este necesar.

Dupa aceea, DV-ul editat il poti encoda mpeg cu ce vrei tu.

#107
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,773
  • Înscris: 01.12.2001
Cyberlink PowerDirector 4 sau 5 sunt asemanatoare cu Pinnacle dar se misca mult mai repede. Pt uz personal sunt foarte bune.

#108
miniteh

miniteh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 29.11.2005
Multumesc daddy, am incercat cu Ulead, dar dupa instalarea programului, cind il deschideam imi dadea eroarea din atasament. Poate ai o idee si poti tu sa-mi spui de ce.
dorin_2k ai incercat tu cu power director 5 si nu ai avut probleme cu el ca la Pinnacle, adica sa se blocheze si sa afiseze eroare in timp ce encodeaza dvd. Nu de alta dar miine primesc si eu PowerDirector 5 si vreau sa stiu daca are sens sa-l instalez.
Multumesc!

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate