Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung

plata la persoana juridica pentru...
 Infiintare asociatie sprijin copi...

Recomandare pompa submersibila

Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE
 Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China
 Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi
 

Pinnacle Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
745 replies to this topic

#739
ilioara2006

ilioara2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 30.08.2007
Salut,am rugamintea daca se poate sa ma ajute cineva cu urmatoarea problema: am un calculator i7-6700 cpu,3,40 ghz,memorie 16 gb,cu windows 7 ultimatum,muuuuult superior celui core2duos pe care l-am folosit 9 ani la editare video,pinnacle studio 15.atunci filmam cu fx1 si rezolutia dupa cum stiti era 1440-1080 iar acum cu fs100 1920-1080 60p.problema este ca acel calculator nu putea sa duca aceasta rezolutie insa cu asta pot sa randez insa cu aceeasi viteza pe care o aveam cu cel vechi.ma asteptam dupa ce am bagat 3500 de lei in pc sa am avantaje mai mari in privinta timpului-randarii,stiti cumva ce anume trebuie facut? mentionez ca nu as vrea sa trec pe alta versiune doar daca e musai,cu asta m-am obisnuit f bine.oare sa nu vada versiunea asta pinnacle 15 decat un procesor in loc de 4 cat are pc-ul?! daca da exista setari pt a vedea  toate cele 4 procesoare? Multumesc anticipat!

#740
ilioara2006

ilioara2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 30.08.2007
Salutare,am doua zile de cand ma chinui cu pinnacle studio 19,19.1,19.2 si 20 sa-i activez plugin-ul cumparat de pe site-ul oficial si nu reusesc. programul nu este original,sper ca nu asta sa fie explicatia ca momentan nu-mi permit sa dau 80 de dolari pe el.am primit plugin-ul de la ei dupa ce l-am achizitionat cu 7,5 euro ,iam dat dublu clic,sa instalat cu succes insa tot nu pot sa creez blu-ray.daca cineva a mai trecut prin asa ceva ii voi fi recunoscator pentru raspuns.multumesc

Edited by ilioara2006, 28 November 2016 - 20:52.


#741
ninj

ninj

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 31.01.2010
Salutare iarasi donmilor.
E a patra oara cand randez si apare o eroare la sfarsit,nu inteleg.Dvd-ul l-am facut ok dar blurayul nu vrea cu toate ca e acelasi material.
Stie cineva la ce se refera aceste detalii afisate in eroare? Mes anticipat celui care rsp.

#742
ilioara2006

ilioara2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 30.08.2007
Poti afla dar trebuie sa ai rabdare,trebuie sa urmaresti randare si sa vezi unde se blocheaza,apoi stergi acel efect din acel loc si pe celelalte care sunt identice si va merge sigur.Trebuie sa prerandezi materialul inainte adica sa astepti sa se dezverzeasca banda de sus la timeline presupun ca stii sa intri la setari si sa bifezi casuta aceea

#743
george_porumb

george_porumb

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.05.2018

View Postilioara2006, on 28 noiembrie 2016 - 20:51, said:

Salutare,am doua zile de cand ma chinui cu pinnacle studio 19,19.1,19.2 si 20 sa-i activez plugin-ul cumparat de pe site-ul oficial si nu reusesc. programul nu este original,sper ca nu asta sa fie explicatia ca momentan nu-mi permit sa dau 80 de dolari pe el.am primit plugin-ul de la ei dupa ce l-am achizitionat cu 7,5 euro ,iam dat dublu clic,sa instalat cu succes insa tot nu pot sa creez blu-ray.daca cineva a mai trecut prin asa ceva ii voi fi recunoscator pentru raspuns.multumesc

A găsit cineva soluția sa meargă export pentru Blu-ray?

#744
vgabi

vgabi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,449
  • Înscris: 07.08.2008
În prezent majoritatea softurilor de editare nu mai au inclusă aplicaţia pt a creea discuri de orice fel.
Exporţi o filă compatibilă DVD sau BD şi faci discurile în alt soft de authoring.

#745
urycameramanu

urycameramanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 09.03.2014
Buna seara! as dori sa stiu daca mai pot face rost rost de la vreun coleg bine voitor(de preferat din Bucuresti)programul de editare Pinnacle 19 HD, intrucat l-am sters din greseal! Va multumesc anticipat !

Edited by urycameramanu, 15 June 2020 - 01:28.


#746
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,263
  • Înscris: 05.04.2011
Pinnacle studio 26 (Ultimate am, dar si cel de baza) permite editarea (înca) a filmelor stereoscopice 3D; fiind pasionat de 3D îmi fac filmarile cu o camera QooCam Ego si editarea cu PS; format de export top-bottom (fiind mai potrivit pentru TV-urile 3D pasive pe care le am, LG).
Sunt curios daca mai e cineva pe forum cu 3D si ce foloseste la editare

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate