Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
System data 100GB din 256GB

Pot sa schimb routerul?

Taxa pod " Sold peaje neexpir...

Problema stabilizator tensiune cu...
 VENTILATOR

Comunicare cu animale moarte ?

Convertit sistem de navigați...

Nu am sunet pe hdmi
 Întrebare alunita

Schimbare tabla acoperis

Trotineta Bolt cu reducere de 3 lei

Aragaz cu plita pe gaz si cuptor ...
 Cablu FFC

Poco F6/F6 Pro

Scurgere catre hazna

De la 24V la 5V DC?
 

Pinnacle Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
745 replies to this topic

#73
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Se poate dar sa nu opresti deloc camerele. Asta e toata buba pana la urma ca se duce drecu toata sincroniarea daca opresti camera. Eu ziceam de trepiezi daca nu ai suficienta "forta de munca" si tocmai ca sa nu opreasca camera chiar accidental.
Sai linistit ca voi folosi 4 camere pe trepiezi dar una va fi cu siguranta in sala plimbata de un om care filmeaza bine. Toata chestia e ca tre sa-i spun sa se plimbe cu ea si sa filmeze ca nebunul tot sa nu o opreasca ca dupa aceea mi-e mai usor la editat daca am sincronizat sunetul decat daca filmeaza cu grija si mai opreste camera si atunci am eu de munca la sincronizare de sa-mi sara capacele. Prefer sa tai eu cand au dat dansatorii peste el decat sa opreasca el camera sa-si revina.  :D  :D  ;)

#74
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...oricum ar fi..dupa 1.5 ore trebuie sa opresti, n-ai ce face :D :D :D

Edited by Ankh, 01 February 2006 - 00:16.


#75
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Pai da, dar oricum tre sa le opresti pe toate si schimbi casetele; apoi o iei de la capat.  ;)
hai ca deja discutam SF-uri pe topicul de la Pinnacle care nu este in stare sa faca asa ceva.  :D  :D  :D

#76
verarex30

verarex30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 14.09.2003
Salut. Am si eu doua intrebari.
1-Am instalat Mainconcept dv codec si Mainconcept mpeg encoder. In Pinnacle Studio nu vad numai codecul DV nu si pe cel MPEG. Stiti de ce?
2-Pina acum foloseam (pentru Sony DVD Architect) un fisier (prelucrat in Pinnacle) in format DV. Am inteles eu gresit sau pot sa folosesc (pentru reducerea timpului de randare al DVD-ului in Sony Architect) un fisier .mpeg format dvd? Oricum intrebarea nu mai are sens daca nu pot sa folosec direct din Studio encoderul mpeg de la Mainconcept (daca tot este laudat atit). Multumesc

#77
verarex30

verarex30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 14.09.2003
M-am jucat cu un fisier video de 1 min si am facut urmatoarele actiuni:
1-export in format mpg DVD (720x576x8000kbits/sec) = 60.9 Mb
2-export in format .avi DV (mainconcept DV video encoder si DV pro video encoder) = 216 Mb
3-export in format .avi DV (DV video encoder - cel care era in sistem) = 216 Mb
Cind am randat cu Mainconcept si in format mpg timpul a fost aproximativ acelasi dar timpul de randare in format DV cu encoderul instalat in sistem a fost mai scurt
4-codare cu Mainconcept MPEG Encoder a fisierelor .avi = 45.3 Mb. DAR SE VAD SUPERB.
5-producerea unui DVD cu fiserul .avi = 2.36 min si cu fisierul .mpg = 0.15 min

Va rog sa ma ajutati cu un sfat/indicatie cum pot sa codez direct din proiectul de Pinnacle folosind Mainconcept MPEG Encoder. Am incercat sa-l folosesc singur (sa bag un fisier iesit din Pinnacle) dar dureaza prea mult (nerentabil din dpdv al timpului).
Ma scuzati daca am scris prea mult si orice sfat este bine venit. (adevarul este ca nu am mai fost de mult pe forum si cred ca am pierdut cam multe)

Edited by verarex30, 05 February 2006 - 03:25.


#78
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
Verarex, Pinnacle nu-ti vede Mainconcept Mpeg Encoder si astfel nu vei putea exporta direct mpeg2 din Pinnacle folosind Main Concept. Mai mult, exportul dv din Pinnacle dureaza mult mai mult decat ar trebui si ar fi logic.
Ai facut bine acei pasi: export dv apoi compresie cu mainconcept. Problema e timpul.
Noi sfatul ti l-am dat: Treci pe Premiere Pro.

#79
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005
Dupa cum ti-a zis si Daddy, treci pe Premiere Pro, instalezi Main Concept MPEG Plug-ins si exporti mpeg 2 direct din timeline mult mult mai rapid.  :)

Detalii aici.

#80
verarex30

verarex30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 14.09.2003
Salut. Multumesc pentru sfaturi. Problema este urmatoarea: am instalat de prima oara cind mi sa spus Adobe Premiere Pro 2 si mi-am cam prins urechile in el (este mult mai stufos decit versiunea 6.5, ultima cu care am lucrat). Cred ca nu ma "tine" calculatorul pentru Premiere Pro (P4 2,4 Ghz, 512 mb, 1 Hdd 200 Gb cu doua partitii, una folosita pentru lucru) deoarece mi se pare ca merge cam greu (fata de Premiere 6.5 sau de Pinnacle (9.4 pentru ca versiunea 10 am dezinstalat-o dupa 15 min de folosire)). O sa incep din nou sa invat lucrul cu Premierul dar singura problema mi se pare cea legata de sistem (poate reinstalez Premiere 6.5). Oricum multumesc pentru sfaturi.

#81
Night Elf

Night Elf

    El Comandante

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,883
  • Înscris: 22.03.2005

View Postverarex30, on Feb 5 2006, 13:20, said:

Salut. Multumesc pentru sfaturi. Problema este urmatoarea: am instalat de prima oara cind mi sa spus Adobe Premiere Pro 2 si mi-am cam prins urechile in el (este mult mai stufos decit versiunea 6.5, ultima cu care am lucrat). Cred ca nu ma "tine" calculatorul pentru Premiere Pro (P4 2,4 Ghz, 512 mb, 1 Hdd 200 Gb cu doua partitii, una folosita pentru lucru) deoarece mi se pare ca merge cam greu (fata de Premiere 6.5 sau de Pinnacle (9.4 pentru ca versiunea 10 am dezinstalat-o dupa 15 min de folosire)). O sa incep din nou sa invat lucrul cu Premierul dar singura problema mi se pare cea legata de sistem (poate reinstalez Premiere 6.5). Oricum multumesc pentru sfaturi.
Nu ti-a zis nimeni sa pui 2.0  :D
Pune premiere pro 1.5. Ala o sa-ti mearga sigur pe sistemul ala.  :console:

#82
verarex30

verarex30

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 14.09.2003
Multumesc pentru sfaturi (si pentru cel cu protectia DVD-ului :) ) O sa instalez acum Pro 1.5 si  sa vedem ce iese  :D .

#83
hibit

hibit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 02.02.2006
Am o intrebare: Cu Pinnacle 700 PCI, indiferent de tipul capturii (de pe cam dig, sau anal), captura are o calitate atat de proasta incat nu zici ca imaginea ar fi formata din linii verticale si orizontale ci dintr-o multime de purici dispusi dupa nuante. Prima data am zis ca ar putea fi de vina cablurile , dar am schimbat pana acum 2 seturi, si ... acelasi rezultat. Ma poate ajuta cineva. Sa fie de vina placa sau user-ul?.
(Soft: Studio 10)

#84
daddy

daddy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 08.02.2004
1. Studio 10 e o mare porcarie. Ala merge greu si se blocheaza si pe supercomputere. dar n-ar fi asta o problema.
2.  Filmeaza intr-o incapere luminata f bine sau afara la lumina naturala, fa captura si vezi daca tot asa se vede. O filmare facuta la o lumina slaba are "purici" care pe calculator  (monitor) se vad foarte puternic. Pe tv se mai atenueaza si se vad mai putin dar pe calculator e jale.
3. Daca si atunci tot asa puricat se va vedea inseamna ca de vina e placa de captura sau camera. Cupleaza camera la tv prin mufele av de iesire si vezi cum se vede.
4. Cum se vad filmele (divx) pe calculator? Ar mai putea fi si ceva legat de overlay de la placa video daca ai nvidia.

#85
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,482
  • Înscris: 15.02.2005
Sal.Folosesc Pinnacle 9.4 si cand vreau sa dau pe o poza"Animate from start to end", apare un lacatel pe filmare, ca si cum ar fi blocat.Aveti idee cum pot debloca chestia asta???Merci mult.

#86
hibit

hibit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 02.02.2006

View Postdaddy, on Feb 17 2006, 21:42, said:

1. Studio 10 e o mare porcarie. Ala merge greu si se blocheaza si pe supercomputere. dar n-ar fi asta o problema.
2.  Filmeaza intr-o incapere luminata f bine sau afara la lumina naturala, fa captura si vezi daca tot asa se vede. O filmare facuta la o lumina slaba are "purici" care pe calculator  (monitor) se vad foarte puternic. Pe tv se mai atenueaza si se vad mai putin dar pe calculator e jale.
3. Daca si atunci tot asa puricat se va vedea inseamna ca de vina e placa de captura sau camera. Cupleaza camera la tv prin mufele av de iesire si vezi cum se vede.
4. Cum se vad filmele (divx) pe calculator? Ar mai putea fi si ceva legat de overlay de la placa video daca ai nvidia.


Merci
1. E adevarat ca merge greu, dar mie nu mi s-a intamplat sa se blocheze pana acum [3.2GHz/800/2MB P4 640, 2*512 Dual chanel, ATI RADEON RX800/256MB, HDD SATA,16M, 7200rpm]
2. Filmarea e facuta de un amator, dar ca un profesionist. Sunt constient ca nu pot cere calitate buna la o lumina slaba. Densitatea de purici e invers proportionala cu intensitaea luminii, si la o lumina puternica , sau filmat afara la lumina naturala tot captura cu purici.
3. Inclin sa cred ca placa de captura e de vina, deoarece de cam nu am motive sa ma plang, atat prin iesirea AV a camerei se vede bine, cat si prin vizionarea casetei vhs.
4. Toate filmele se vad bine pe calc. Placa video e Ati Radeon. Despre "overlay", nu ma pricep

#87
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Eu am intalnit un fenomen ciudat:fac captura unei casete vhs(filmarea a fost facuta cu vreo 14 ani in urma),cu o placa externa de la Pinnacle(movie box deluxe),in format mpeg2.cand dau play la video,imaginea se vede cu intreruperi,sare brusc de la o secventa la alta.Culmea e ca si captura iese identic.Cu alte casete nu am patit treaba asta.Stie cineva care-i problema.Vreau neaparat sa salvez caseta asta pe un dvd.
Respect! :peacefingers:

#88
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Se poate face captura mjpeg cu o placa de captura Pinnacle movie box deluxe?Daca da-cum?,daca nu-cu ce?
Respect! :peacefingers:

#89
daacy1975

daacy1975

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 118
  • Înscris: 18.03.2006

View Postdorin_2k, on Dec 2 2005, 20:02, said:

Se poate cumva face un export din Pinnacle cu toate tranzitiile si efectele puse, iar comprimarea sa o faci mai rapid cu alt program?
Adica sa salvez un proiect din Pinnacle si alt program sa stie sa importe. Exista asa ceva?
Exista: Pinnacle (mai nou Avid) Liquid Edition,dar asta e pt.profesionisti;eu folosesc Edius 3.6 si e cel mai tare (nu se blocheaza deloc,chiar daca n-am placa hardware)

#90
sinerco

sinerco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 13.04.2006
Salut.Folosesc pinnacle 9 si am incercat sa folosesc un plugins pt. a afisa data si ora " KHTvDVTimeDate11.zip".Problema este urmatoarea: de ex la primul filmulet arata bine ora si data, dar cand trece la al 2-lea pune aceeasi ora ca la primul.A folosit cineva plugins-ul asta? Ma puteti ajuta?

Sa va spun cum am facut : Am copiat fisierul "KHTvDVTimeDate.fex" in Pinnacle9/Plugins/RTFx si "KHTvDVTimeDate_01.ini" in C:/, dupa care am modificat in fisierul .ini "DV_AVI_PATH_FILENAME = Drive_Path_Name_Extension_Of_The_DV-AV_File" parte din dreapta cu calea unde este filmul, iar DV_AVI_FRAME_OFFSET = 0
;DV_AVI_TIME_OFFSET = 00:00:00.00 le-am lasat asa.

Mai trebuie facut ceva?

Aici e plugins-ul "Studio 9 DVTIMEDATE" :  http://www.klaus-hor...ownloadbereich:

Edited by sinerco, 13 April 2006 - 11:44.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate