Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung

plata la persoana juridica pentru...
 Infiintare asociatie sprijin copi...

Recomandare pompa submersibila

Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE
 Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China
 Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi
 

Pinnacle Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
745 replies to this topic

#37
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
....care moment?...si care efecte?...aaaaa...alea cu sticla de vin care zboara peste imagine sau alea cu avionul care trage imaginea urmatoare!!! :coolspeak:  :samui:  :samui:

  Nu te supara dar e depasit de prea multi ani, si de aparut CEVA...a aparut de la fel de multi ani....;)

#38
NicuAdrian

NicuAdrian

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 14.12.2005
Buna am si eu o camera dv camcorder samsung si am ceva probleme cu ea sau cu calc nu inteleg ce se intampla . cand o pun pe usb o data o vede calculatorul alte ori nu sau sare singura in timp ce este conectata si o vede calculatorul dupa un anumit timp nu mai este ca device  :cursing:  alteori cand dau drumu la captura imi zice ca nu mai este camera sau nu are draivarul de captura etc tot probleme dinacestea dar uneori mereg si merge bine. Oare ce este ?apropo folosesc programele de la unlead si cel de la windows movie maker dar poate imi si ziceti care ar fi bune sa le folosesc.
Va multumesc si sper sa nu va suparati ca intreb si eu poate reuseste cineva si ma ajuta.Va multumesc.si scuze din nou . :worthy:

#39
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
@NicuAdrian: ti-am raspuns in celelalt topic.

#40
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 Ankh, on Dec 30 2005, 01:34, said:

....care moment?...si care efecte?...aaaaa...alea cu sticla de vin care zboara peste imagine sau alea cu avionul care trage imaginea urmatoare!!! :coolspeak:  :samui:  :samui:

  Nu te supara dar e depasit de prea multi ani, si de aparut CEVA...a aparut de la fel de multi ani....;)

Nu te supara nici tu Ankh dar zi-ne si noua cateva softuri mai bune ca Pinnacle(mai performante)sa facem comparatii si sa ne dam singuri seama.
Respect! :peacefingers:

#41
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
.....orice soft de la maimuta incoace...:), mai putin Movie Maker. Pana si Ulead e mai breaz, care il primesti moca la diverse componente cumparate.

#42
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Se poate atasa vreun filtru video in Pinnacle pentru ca,in ,in final,imaginea sa iasa mai *periata*?Aici ma refer la imaginile mai puricoase.
Respect!

#43
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
da, dar numai in Liquid

#44
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 Ankh, on Jan 8 2006, 22:49, said:

da, dar numai in Liquid
Pai, se impaca Pinnacle cu Liquid ?Pot sa transfer in Liquid si dupa aia iar in Pinnacle?Fii baiat fin si da-mi mai multe amanunte.
Respect! :peacefingers:

#45
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
teoretic se poate.Practic, nu stiu, trebuie sa incerci.

#46
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 Ankh, on Jan 8 2006, 23:02, said:

teoretic se poate.Practic, nu stiu, trebuie sa incerci.
Spune-mi macar teoretic.Nu cred ca liquid e mai *practic*decat Pinnacle.Poate-mi dai vreo idee.
Respect! :peacefingers:

#47
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
Pai teoretic se poate pt. ca sunt facute de Pinnacle. Incearca sa importi in Liquid ceva facut in Studio si o sa vezi daca merge. Liquidul e mult peste Studio ca procesare de imagine.

#48
reva

reva

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.09.2004
In Pinnacle Studio 9.4
Cine stie cum pot sa adaug un mp3 sau un wav pe film?
Trackurile din SmartSound le-am epuizat si vreau si alta muzica.
Din ce am vazut eu stie doar import tracks from audio CD, deci tre sa-mi ard un CD sa adaug un audio track pe proiect?

#49
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,859
  • Înscris: 01.12.2001

 reva, on Jan 10 2006, 09:47, said:

In Pinnacle Studio 9.4
Cine stie cum pot sa adaug un mp3 sau un wav pe film?
Mergi in meniul: Album->bifezi la Music. In fereastra ce se deschide dai calea dpre directorul unde ai mp3 sau wav-urile tale. Si apoi "tragi" cantecul in Time line. Asa e la Pinnacle 10.1. La 9.4 parca tot asa era.

#50
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

 dorin_2k, on Jan 10 2006, 17:09, said:

Mergi in meniul: Album->bifezi la Music. In fereastra ce se deschide dai calea dpre directorul unde ai mp3 sau wav-urile tale. Si apoi "tragi" cantecul in Time line. Asa e la Pinnacle 10.1. La 9.4 parca tot asa era.

Cati mega are Pinnacle 10.1. ?

#51
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,859
  • Înscris: 01.12.2001

 nirosbog, on Jan 10 2006, 17:36, said:

Cati mega are Pinnacle 10.1. ?
aici ai toate detaliile pt RO

#52
codrinutz

codrinutz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 10.03.2005
Salut !

Eu am alta problema cu acest pachet de Pinnacle. Am cumparat la sfarsitul anului Studio 10 cu placa de captura 500-USB si nu reusesc sa fac captura de pe VCR. Conectarea placii cu VCR-ul o fac printr-un cablu cu SCART si Composite. Am facut update-ul la program, dar dupa update incepe sa crape dupa aprox. 10 min de lucru. Fara update ruleaza dar nu recunoaste sunetul: imi vede doar placa de sunet. Nu mai inteleg nimic !!!!
Singura explicatie pe care am gasit-o e ca am o configuratie prea slaba pentru cerintele lui reale. Precizez ca  am un P4 2.4 GHz, 2x512 MB RAM fara Dual Chanel, placa de baza ASUS cu cipset I848 si placa video ASUS N6200.
Nu stiu daca sunt suficiente informatiile prin care am descris problema, dar sper ca ati reusit sa va faceti o idee.

Astept raspunsurile voastre !

#53
reva

reva

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.09.2004
Eu am facut cu succes o captura de 40 Gb - 3 ore de film de pe un VHS, cu un P4 1,7GHz 256RDRam Tunner Pinnacle PCTV. Am folosit Pinnacle Studio 9.4...

#54
jordao

jordao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 18.11.2005
si la mine pinnacle  pe captura DV merge cit merge si se opreste singur. :confuzzled:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate