Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunet ambreiaj - Opel meriva z17dth

C-BooL - Magic Symphony ft. Giang...

Pret instalator

Fire lipite cu banda sub scaunul ...
 RCA mai ieftin online - unde?

Configurare PC AMD Ryzen 9 7950x3d

Sony Oled

[python] dependențe clase
 Curatare piese de calcar

Mediabox Vodafone TV fara cablu c...

Intrebari laptop Panasonic (Secon...

Tractor Case 4210 fum in radiator
 Recomandare ciclocomputer cu GPS

Pensiune linistita la 2-2.5h de B...

recomandare acumulator auto >...

RCCB +RCBO
 

Pinnacle Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
745 replies to this topic

#19
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View Postadi5ani, on Dec 3 2005, 21:15, said:

Nu prea cred. Ceva argumente? Ce stie in plus Pinnacle fata de Ulead Video Studio 9 ?

Pai,eu m-am referit  doar la mine.Depinde de pretentiile si preferintele fiecaruia.Daca vrei ca la sfarsit,prelucrarea ta sa semene cu ceva aproape de profesional,butoneaza mai mult pinnacle studio.Numai la capitolul*hollywood fx*ramai fara replica,mai ales daca aduci de pe net si restul de fx-uri,etc.Eu de vreo 3 ani colectionez Ulead-uri,incepind de la 6 si pana la 9.Nu zic ca Ulead nu e bun ,dar eu de la Uled nu folosesc decat movie factory si foto impact(nu exagerat).
p.s.daca consideri ca ULEADe mai bun,e parerea ta si ti-o respect :peacefingers:

#20
iuliusdobre

iuliusdobre

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 28.03.2005
Eu am folosit si Ulead Video Studio 8 dupa care 9 si Pinnacle Studio 9.Acum folosesc Pinnalcle si Adobe Premiere Pro.
Am inceput cu Ulead 8 (a venit cu TVTunner Leadtek). In anumite portiuni, la formatul final,  imi decala imaginea de sunt (intai se vedea si apoi se auzea). Am facut rost de Ulead 9; mai mishto ca 8, dar aceeasi problema, imi decala sunetul. Intre timp am incercat si Pinnacle 9. La un moment dat mi se bloca (aveam 128 + 256 RAM). Am facut un upgrade de Ram (2x512 dual channel) si de atunci am uitat de Ulead. Pinnacle merge struna.
Am mai incercat de vreo 2 ori cu Ulead 9 de cand mi-am luat RAM, dar aceeasi problema (sunet decalat).

#21
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...vezi ca la captura analogica ti se mai intampla decalaj din cauza ca nu ai TBC...(time base corector)...si va fi desincronizat pe orice sistem....

#22
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Da-mi voie sa te contrazic:la nici un fel de captura(analogica sau digitala)nu am avut nici un fel de decalaj.

A,ar mai fi o problema:poti sa ma lamuresti si pe mine cum e cu comprimarea in 2 pasi?

#23
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
cu ce mai contrazis...ca nu exista?....:)

VBR....calitate mai buna...in primul pas se face o analiza a materialului si in fiunctie de aceasta in al 2-lea pas se face encodarea.....

#24
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Este valabil doar in virtual dub?Poti fi putin mai explicit?Multumesc!

Vreau sa spun:comprimarea in 2 pasi cu ce se face?Doar cu virtual dub?

Vreau sa spun:comprimarea in 2 pasi cu ce se face?Doar cu virtual dub?

#25
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...orice encoder.....MainConcept,Canopus,LSX, etc......

#26
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View PostAnkh, on Dec 5 2005, 16:33, said:

...orice encoder.....MainConcept,Canopus,LSX, etc......

compresia 2 pasi este valabila doar pt.xvid?sau si pt.divx mpeg 4?Apropo de mpeg 4:ce stii despre low motion si fast motion?E vorba cumva despre o optiune,in functie de*ritmicitatea*filmarii?(adica statica sau in miscare?)    

cum ti se pare Huffyuv comparativ cu xvid si divx?

un dvd standalone cu divx citeste filme facute in xvid?

MULTUMESC!

#27
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...frana......ca ma omori. NU ma intereseaza Xvid, DivX, VidX, iXvd,,,etc. La fel compatibilitatea pe playere cu divx (daca urmareai sectiunea de dvd-uri..ai fi vazut ca nu am treaba pe acolo).

Apoi, cum naiba compari Huffyuv cu divX?...spune-mi si mie. Unul e pt. editare celalalt pt. vizionare si portabilitate.

#28
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Chestia cu 2 pass e valabila si pentru divx si pentru xvid, pe langa codecurile mentionate de ankh. De divx 3 (low motion si high motion), uita, ca sunt prea vechi.
Huffyuv este un codec fara pierdere de calitate, dar dimensiunile fisierului sunf foarte mari.
Un standalone nu citeste Huffyuv. Xvid citeste.

Daca vrei sa faci codare in 2 pass si ca finalitate avi, salveaza din Pinnacle ca huffyuv si codeaza-l pe in 2 pass cu Xvid sau DivX folosind AutoGK, ca sa nu-ti prinzi urechile prin diferite setari. Despre AutoGK, vezi pe aria ghiduri.

Lasati threadul acesta pentru Pinnacle.

enjoy,
Mtz

#29
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Raspuns profesional! :peacefingers: Va multumesc amandurora si...va respect!(de la oameni ca voi am aflat enorm de multe lucruri si ma gandesc...cum as putea vreodata sa ma recompensez fata de voi?)
P.S.partea video a devenit ca un drog pt.mine  :cursing: si ,poate,din cauza asta sunt prea stresant. :coolspeak:

#30
Planetvideo

Planetvideo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 21.09.2005
Eu am avut probleme mari cu Pinneacle imi facea macro blocuri direct din captura DV si nici pina acum nu am rezolvat problema. Imi placeau foarte mult tranzitiile 3D de la HollywoodFX dar de cand am reusit sa le montez in Premiere Pro am uitat de Pinneacle complet...este de kko, pentru pusti.

#31
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View PostPlanetvideo, on Dec 9 2005, 13:11, said:

Eu am avut probleme mari cu Pinneacle imi facea macro blocuri direct din captura DV si nici pina acum nu am rezolvat problema. Imi placeau foarte mult tranzitiile 3D de la HollywoodFX dar de cand am reusit sa le montez in Premiere Pro am uitat de Pinneacle complet...este de kko, pentru pusti.

Poti sa-mi spui si mie cu ce se diferentiaza Adobe Premiere Pro de Pinnacle?Nu ca as fi fan Pinnacle dar,daca imi dai suficiente motive,poate trec si eu la Premiere Pro.
Respect! :peacefingers:

#32
eattorrents

eattorrents

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 07.12.2005
Stie cineva un program mai meserias decat Pinnacle? De exemplu daca vreau ca un titlu sa imi apara cu stelute sau alte blitz-blitzuri nu pot face asa in Pinnacle Studio. Este un program bun, l folosesc de aprox un an de cand am camera video, are avantajul ca este simplu de invatat si lucrat cu el, dar as vrea un program mai complex dar care in acelasi timp sa nu "iti prinzi urechile" .
Astept un raspuns.....

#33
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,858
  • Înscris: 25.01.2002

View PostAnkh, on Dec 3 2005, 10:06, said:

nu ai cum...ce lucrezi in Studio...poti sa compresezi doar in el.



se poate importa in liquid... da' asta e mai "cifrat" decit studio...


oricum... daca nu astepti foarte mult de la materialul prelucrat, merita. studio e foarte intuitiv. asta e principala lui calitate.

#34
Trixi

Trixi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.03.2005
Am un Pinnacle 500 USB. La prima instalare a mers bine.

Am reinstalat Pinnacle Studio 10, l-am activat, i-am facut patch-urile, dar dupa reinstalare nu mai pot face captura video.

Apare: A valid Input Signal has been detected. Please check your cables.

Are cineva idee ce ar putea fi ?

#35
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...da...reinstaleaza tot pe curat, si apoi fa o proba; daca merge, fa-ti un back-up dupa sistem si lasa-l asa...(cine stie cand vei mai avea norocul asta)....;)

#36
TC61

TC61

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 09.12.2005
si eu folosesc P. Studio de 2 ani , inainte de toate vreau sa va "soptesc ceva" problemele de blocaj la soft iti apar daca ai memorie sub 768, si procesor sub 2400 (Intel)
512 DDR nu era suficient iar 1024 prea mult :P
programul este bunicel pt momentul de fata, multa lume a ramas impresionat de efecte 3D, meniuri fainute la DVD,calitate ok etc. dar daca apare sau a aparut ceva mai bun inseamna ca trebuie sa tinem pasul cu concurenta :P

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate