Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...

Router wirelles care sa stie de V...
 ETL one to many relationship from...

Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia
 Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...

Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...
 OnePlus Watch 2

Costuri 150 mp parter vs 170 p+1

Turcia - cea mai apropiata statiu...

[UNDE] Prelungitor cablu 3-PINI
 

Pinnacle Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
745 replies to this topic

#1
adiborlea2002

adiborlea2002

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 27.06.2005
Pentru cei interesati de programe de editare video, gasiti la pagiile urmatoare detalii foarte bune, ceea ce va poate da un indiciu asupra programului pe care-l veti cumpara.

http://www.chip.ro/r.......=708&rev=40

http://video-editing...tenreviews.com/

Eu, personal, lucrez de 1 an cu Pinnacle studio 9 si sunt super-super multumita de el.
Adevarul e ca sunt multe de invatat, dar cu rabdare si multa imaginatie merge orice.

Cand am facut primul filmulet si la-m aratat prietenilor mei au zis ca sunt profesionista..... Cand ma uit azi la el, imi vine sa rad. Omul invata cat traieste, nu?

Am folosit si Ulead, dar mie mi-a placut mai mult Pinnacle. Fiecare are ceva in plus sau in minus fata de celalalt.

Site-ul de mai sus zice ca pe locul I este PowerDirector. Am sa-l incerc si pe asta.

Pana atunci, succes tuturor!

Adriana

Edited by _DelSte_, 24 May 2012 - 23:24.


#2
Trixi

Trixi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.03.2005
Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema:
Am programul Pinnacle Studio 10. Am facut upgrade la 10.1
- Modulul capture pare a fi in regula. Fac captura de pe video (AV) prin pinacle 500 usb, totul pare a fi ok;
- Editez viitorul film, e ok. Daca dau play in fereastra de preview din dreapta, sus, filmul ruleaza corect;
- Problema apare la Make Movie. Indiferent ce format aleg (avi, mpeg1 sau 2), prin selectarea butonului de Create file
se incepe crearea fisierului, dar fereastra de preview se coloreaza in roz, culoare care se mentine si la rularea fisierului obtinut.
Sonorul este in regula.
Cum pot rezolva aceasta problema ?

#3
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,824
  • Înscris: 25.01.2002
cred ca va trebui sa mai faci un update la studio...


http://www.pinnacles...?mode=documents

Edited by tEo, 28 November 2005 - 21:46.


#4
kiwiboy

kiwiboy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 157
  • Înscris: 24.01.2004
Salutare! Mi-am cumparat de curand o camera video SONY miniDV DCR HC22E si are softul ei de capturare pe calculator al imaginilor surprinse ... si de aplicare a efectelor. Problema e ca le aplica automat si nu poti sa faci nimic manual ... sa decizi tu ordinea intercalarii imaginilor etc.

Acum ceva timp am vazut la cineva cum transfera imagini tot de pe un miniDV numai ca era panasonic ... cu ajutorul Pinneacle Studio daca nu ma insel. Stie cineva despre ce e vorba si ce anume poate sa faca Pinneacle Studio in materie de montaje video, aplicarea efectelor, etc. ?? Si unde il pot gasi ?

Multumesc anticipat!

#5
Trixi

Trixi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.03.2005
multumesc mult, acest ultim update a rezolvat problema.

#6
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005
Eu folosesc de aprox.1 an o camera sony dcr-hc14e impreuna cu un soft de la Pinnacle,care l-am achizitionat impreuna cu placa de captura Pinnacle,care este externa).In paralel am incercat si alte softuri de captura,prelucrare,editare,dar asta mi sa parut cel mai valabil.Nu sunt nici expert in domeniul video,dar la nivelul meu de cunostinte,il consider cel mai bun pt.mine,deocamdata.Daca vrei sa faci prelucrari,editari,efecte,cut-uri,tranzitii...fa rost de el!Atentie: pachetul de baza nu este full option,dar,totusi ,si asa,are o gramada de chestii care te incanta,si care nu le gasesti la alte softuri de acelasi gen.Si inca ceva:daca faci captura(prin fire wire)cu alt soft,exista posibilitatea sa nu ti-l recunoasca Pinnacle,daca vrei sa prelucrezi cu el.Eu am 9.3 si nu am incercat pana acum sa-l updatez.Mai vorbim!

#7
goguboeru

goguboeru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 846
  • Înscris: 19.07.2004
ai incercat cu Pinn. 9 sa codezi material editat mai lung de 20 minute? eu am renuntat la ORICE inseamna  Pinaccle ,cind editam un mat.de o ora si ceva (captura dupa caseta V8 deci ANALOGIC) se bloca softul orice ii faceam .Am intrat pe forumuri unde discutau de Pinaccle si aveau f. multi prb.asta.Recomandau "sa ai NUMAI Pinacle instalat  :cursing:  ca orice alt program de aveai in PC putea duce la asta .E o enormitate....Daca la tine merge sa codezi mai mult de o ora pt a obtine DVD, fara sa se blocheze zi si tu cumfaci :coolspeak:  ...chiar as vrea sa stiu, dar daca ai facut din mat. analogic ,ca m-am chinuit mult cu Pinacle asta  :death:

Edited by goguboeru, 02 December 2005 - 11:47.


#8
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,831
  • Înscris: 01.12.2001

View Postgoguboeru, on Dec 2 2005, 11:44, said:

ai incercat cu Pinn. 9 sa codezi material editat mai lung de 20 minute?
Am editat eu un material de 3 (trei) ore. E adevarat ca a stat 7 ore la compresie (avea peste 500 de tranzitii :)  ). Asa a fost comanda :)
La fiecare scena am pus cate o tranzitie. Daca stai si-l vezi...te doare capul

#9
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View Postgoguboeru, on Dec 2 2005, 11:44, said:

ai incercat cu Pinn. 9 sa codezi material editat mai lung de 20 minute? eu am renuntat la ORICE inseamna  Pinaccle ,cind editam un mat.de o ora si ceva (captura dupa caseta V8 deci ANALOGIC) se bloca softul orice ii faceam .Am intrat pe forumuri unde discutau de Pinaccle si aveau f. multi prb.asta.Recomandau "sa ai NUMAI Pinacle instalat  :cursing:  ca orice alt program de aveai in PC putea duce la asta .E o enormitate....Daca la tine merge sa codezi mai mult de o ora pt a obtine DVD, fara sa se blocheze zi si tu cumfaci :coolspeak:  ...chiar as vrea sa stiu, dar daca ai facut din mat. analogic ,ca m-am chinuit mult cu Pinacle asta  :death:
borrule,sa stii ca am o gramada de softuri de captura si de editare,dar,asa cum am mai zis,softul de la pinnacle mi se pare cel mai avantajos(am cumparat personal placa de captura-externa,care are softurile originale,pe 3 dvd-uri,din Olanda).Am auzit ca Adobe premiere este f.bun,profesional,l-am instalat si eu dar sincer,imi prind urechile.Cu Pinnacle pot zice ca ma descurc f.bine,l-am folosit f.des,si nu mi-a dat nici o eroare niciodata,si am facut captura atit analogica cit si digitala.Este adevarat,daca faci tot felul de tranzitii si prelucrezi captura in jde mii de feluri,o ora de captura dureaza si 3-4 ore s-o convertesti in formatul care vrei.Eu personal fac captura cu pinnacle si o convertesc in avi cu Canopus procoder sau Auto gordian knot.

#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,831
  • Înscris: 01.12.2001

View Postnirosbog, on Dec 2 2005, 19:12, said:

Eu personal fac captura cu pinnacle si o convertesc in avi cu Canopus procoder sau Auto gordian knot.
Se poate cumva face un export din Pinnacle cu toate tranzitiile si efectele puse, iar comprimarea sa o faci mai rapid cu alt program?
Adica sa salvez un proiect din Pinnacle si alt program sa stie sa importe. Exista asa ceva?

#11
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...poti sa-l exporti AVI DV....de unde il poti baga in orice encoder.....:)

#12
ciprian_ara

ciprian_ara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 02.12.2005
e bun dvd player philips 5100 la 4,5 milioane?

#13
dcrst75

dcrst75

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 82
  • Înscris: 08.04.2004
Ciprian...esti cam pe langa subiect....

Am incercat tot felul de astfel de softuri. Sa nu aud de Pinnacle. Sunt putine softuri care mi-au generat mai multa nemultumire ca Pinnacle Studio. AM crezut ca incepand cu var 10 schimba ceva....MAI RAU...DAZASTRU: pe langa faptul ca e fff infometat de resurse...la fel de prost ca variantele anterioare este. Marile lui probleme (cum s-a mai spus) sunt blocarile din senin, iar dupa ce stai cateva ore sa-ti prelucreze un materiale si spre final se blocheaza....:(
Pinnacle are un singur avantaj: usor de folosit.
Celor care nu iubesc Pinnacle le recomand solutiile de la ULEAD care sunt foarte flexibile.

#14
nirosbog

nirosbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,800
  • Înscris: 22.10.2005

View Postdcrst75, on Dec 2 2005, 22:46, said:

Ciprian...esti cam pe langa subiect....

Am incercat tot felul de astfel de softuri. Sa nu aud de Pinnacle. Sunt putine softuri care mi-au generat mai multa nemultumire ca Pinnacle Studio. AM crezut ca incepand cu var 10 schimba ceva....MAI RAU...DAZASTRU: pe langa faptul ca e fff infometat de resurse...la fel de prost ca variantele anterioare este. Marile lui probleme (cum s-a mai spus) sunt blocarile din senin, iar dupa ce stai cateva ore sa-ti prelucreze un materiale si spre final se blocheaza....:(
Pinnacle are un singur avantaj: usor de folosit.
Celor care nu iubesc Pinnacle le recomand solutiile de la ULEAD care sunt foarte flexibile.
Sa nu aud de Pinnacle.

nu stiu ce sistem ai tu,eu am un barton la 2500,mem 512,si,desi nu este cine stie ce,nu am avut absolut nici o problema.Probabil asta e si motivul pt.care nu l- am abandonat pana acum(si n-am de gand nici pe viitor).Este putin cam domol,dar finalul... :coolspeak: .Referitor la Ulead...e mic copil pe langa Pinnacle.

dorin_2k  -Ai putea fi mai explicit cu ce anume vrei sa faci.poti face export cu pinnacle dar,dupa ce finalizeaza proiectul,asa ca mai bine ii dai tu finalizarea in formatul care vrei,adica avi mpeg2,etc.Se pricepe f.bine la astea,atata doar ca,in functie de tranzitiile care le faci,dureaza mai mult sau mai putin.Daca vrei ,finalizezi proiectul in dv sau mpeg2.

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,831
  • Înscris: 01.12.2001

View Postnirosbog, on Dec 3 2005, 07:13, said:

dorin_2k  -Ai putea fi mai explicit cu ce anume vrei sa faci.poti face export cu pinnacle dar,dupa ce finalizeaza proiectul,asa ca mai bine ii dai tu finalizarea in formatul care vrei,adica avi mpeg2,etc.Se pricepe f.bine la astea,atata doar ca,in functie de tranzitiile care le faci,dureaza mai mult sau mai putin.Daca vrei ,finalizezi proiectul in dv sau mpeg2.
Pai daca finalizez cu Pinnacle, e gata. Am terminat cu el. Dar eu dupa ce fac captura, editez (efecte, tranzitii, ceva texte si meniu DVD) vreau sa fac un export in alt encoder care ar fi mai rapid decat Pinnacle. Daca salvez DV sau mpeg tot dureaza la el ceva. Ma gandeam ca ar fi o solutie sa sa obtin acel DVD final mai rapid dcat cu Pinnacle.
Pe scurt: capturez, editez cu Pinnacle dar vreau sa fac DVD final cu alt program (nu arderea, ci compresia finala)

#16
Ankh

Ankh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,976
  • Înscris: 04.08.2004
...acum sa nu-mi spui ca ai vrea sa stie Pinnacle EDL-uri...:))


Ontopic: nu ai cum...ce lucrezi in Studio...poti sa compresezi doar in el.

Edited by Ankh, 03 December 2005 - 10:07.


#17
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,831
  • Înscris: 01.12.2001

View PostAnkh, on Dec 3 2005, 10:06, said:

Ontopic: nu ai cum...ce lucrezi in Studio...poti sa compresezi doar in el.
Acum macar m-am linistit. Nu imi mai bat capul cum sa fac sa duc proiectul in alt program.
Mersi de raspuns (scurt si la obiect) dar care totusi mi-a adus o mare mahnire. Speram sa se poata  B)

#18
adi5ani

adi5ani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 17.09.2005

View Postnirosbog, on Dec 3 2005, 07:13, said:

.Referitor la Ulead...e mic copil pe langa Pinnacle.
Nu prea cred. Ceva argumente? Ce stie in plus Pinnacle fata de Ulead Video Studio 9 ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate