![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
arch linux noob
Last Updated: Sep 11 2015 20:56, Started by
andrei_kick
, Jun 06 2013 21:52
·
0

Posted 30 August 2015 - 21:23

Nu a functionat deoarece pachetul se numeste archlinux-keyring nu keyring. Am vaga idee ca e vorba de o cheie care a expirat, ea exista local, era activa doar ca in repo nu mai erau pachete semnate cu acea cheie si nici ea nu mai era in keyring.
PS: Dupa ce am postat aici am facut update la sistem si m-am lovit de aceiasi situatie. |
Posted 10 September 2015 - 15:19

LE: Apoi instalezi pulseaudio pentru sunet când ai deschise mai multe aplicați, altfe nu vei avea sunet decât pentru fiecare în parte. |
Posted 11 September 2015 - 20:56

Alsa suporta surse audio multiple. Am testat cu un video pe YouTUbe + acelasi video in consola cu mpsyt + acelasi video in VLC. Se auzeau toate. Plus ca poti avea probleme cu PulseAudio + Alsa. Testează moc + Skype + flash și să vezi atunci distracție iese. Nu am avut niciodată probleme puleaudio->alsa. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users