![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ANDRA
Last Updated: Jul 03 2007 14:05, Started by
costelinon1
, Nov 28 2005 11:14
·
0

Posted 10 July 2006 - 01:09

Posted 30 July 2006 - 12:03

Posted 31 July 2006 - 21:44

Quote Z.O.B. Edited by xella, 22 August 2006 - 12:20. |
Posted 31 July 2006 - 21:46

Ca voce e peste medie....
in schimb unele piese ale ei lasa de dorit.. |
Posted 31 July 2006 - 21:56

e varza gagica. mi-a cauzat si cucuie acu vreo citeva saptamini. ieseam la tigara si de fiecare data era la radio o piesa in care se intimplase ceva groaznic cu dragostea sau iubirea, cadeau lacrimi, horror shit, ma dadeam in mod repetat cu capul de pereti si de-acolo au rezultat cucuie care m-au tinut destul de mult, ca ma intreba lumea pe strada aratind cu degetul "cine ti-a pus coarne? hahaha" "andra" "
![]() ![]() |
Posted 31 July 2006 - 22:04

Mie imi place mult cum canta. Voi ce parere aveti de muzica ei? are fata de spate sau gaura de canal.(daca o usurezi de kilogramul de machiaj optional.) mi se pare ca nu prea are rost ea in muzica din Ro, care oricum e de ....varza murata+lapte. Cu siguranta urla prea tare in melodiile ei incercand sa o copie oarecum pe mariah carey sau cum o cheama p'aia. in concluzie: o "cantareata" de varza murata+lapte intro tara de varza murata+lapte. Edited by v3lsatis, 31 July 2006 - 22:05. |
Posted 01 August 2006 - 01:26

![]() ![]() Edited by xella, 22 August 2006 - 12:22. |
Posted 02 August 2006 - 18:27

|
Posted 03 August 2006 - 16:41

a inceput bine dar a continuat prost, ca majoritatea trupelor din romania
![]() |
Posted 03 August 2006 - 17:23

Posted 06 August 2006 - 16:46

Andra, prietena lu' Măruță e o puștoaică simpatică... Păcat că aseară la emisiunea lui Vali Bărbulescu de pe TVR 1 a făcut playback...
![]() |
Posted 12 August 2006 - 18:07

Andra, prietena lu' Măruță e o puștoaică simpatică... Păcat că aseară la emisiunea lui Vali Bărbulescu de pe TVR 1 a făcut playback... ![]() Nu cred ca se pune problema de cantat LIVE la Andra, cred ca toata lumea stie calitatile ei vocale. Nu cred ca e permis sa ne intrebam de ce a facut playback sau nu, poate a avut o zi proasta, oricum dupa piesa refrenul l-a cantat live impreuna cu publicul E super, mie chiar imi place |
Posted 17 August 2006 - 03:08

a inceput bine dar a continuat prost, ca majoritatea trupelor din romania ![]() Dar daca tie iti place "In noapte ma trezesc" mai mult, noi nu avem ce sa facem. |
|
Posted 20 August 2006 - 07:55

[ http://www.kinecto.ro/customers/CityMall/evenimente/2005_12_11/andra-0075.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Edited by xella, 25 August 2006 - 16:44. |
Posted 20 August 2006 - 10:58

Am intrat si eu, piesa e foarte faina, da oricum vocea ei nu se compara, umila mea parere este ca o sa fie o mare personalitate Andra, in lumea muzicala, are un timbru vocal special si o putere formidabila in glas. Mie chiar imi place.
Bafta! |
Posted 20 August 2006 - 11:13

E parerea mea. Nu te-am injurat pentru ca esti fanul unei mediocre. De ce o consider zob? Pentru ca are impresia ca daca are voce buna poate sa aiba cele mai aberante versuri, ca are muuuuuuulte aere de vedeta desi nu prea si le permite si alte cateva chestii. ** manele nu ascult. s-ar putea considera ca tu asculti. ![]() ![]() Noi aici ne dam cu parerea despre ea, despre vocea ei, nu despre compozitorii pieselor ei, pentru ca din cate imi dau seama nu ea isi compune piesele, deci daca are versuri aberante e din cauza textierului care era poate intr-o pasa proasta ![]() Ai auzit vreodata o piesa populara cantata de Andra? Mie alea imi plac, interpretate de ea, desi nu imi este tare drag genul, da piesele cantate de ea chiar imi plac. Si despre aere de vedeta, sincer eu nu o cunosc, poate am vazut-o la un concert sau doua, da strict ca un spectator, deci nu pot sa spun ca are sa nu aere de vedete, si nici tu nu cred ca ii esti ceva prieten apropiat sa poti afirma ca are aere de vedeta, aaaa, ca la televizor asa pare, e strict parerea ta, da fie vorba intre noi, dupa mine bine face ca are aere de vedete, pentru ca are cu ce, multe dintre paparudele care se perinda prin fata noastra, cu poponetul la vedere ar da orice ca sa aiba glasul ei, pentru ca ele au aere de vedeta fara nici un motiv... poate doar pentru poponet ![]() ![]() ![]() Edited by adishior, 20 August 2006 - 11:15. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users