Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TOP 10 ROCK ANTHEM

Cardul contactless - sunt in sigu...

Darkest Hour (2017)

Ce hotel sa aleg ? Belek
 despre preotul de religie ce se m...

Adaugare memorie RAM

Aliexpress - despre Produse si Se...

Daca angajatorul nu plateste sala...
 De ce nu au oamenii incredere in ...

casti audio in-ear

In anul 1948, 25.000 de evrei au ...

Floating youtube sau always on yo...
 Eflorescenta sau saruri albe pe p...

Bara de notificare Facebook

Cum imi recuperez cardul de debit?

Root Allview V1 Viper S
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema Router ASUS RT-N10E

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
nustiucenickam

nustiucenickam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.01.2009
  • ID membru: 411,217
Salut la toti, am achizitionat aseara un router , cel mentionat in titlu, am o problema la el si nu stiu cum sa-i dau de cap, am reusit intr-un final sa-l setez, pe automat nu lua nimic, am pus eu manual D.N.S.-urile si mi-a mers, acu problema apare atunci cand incerc sa parolez router-ul....nu vrea de nici 1 fel, pe nici o optiune, adica pot sa-l parolez dar atunci cand vreau sa intru de pe laptop nu-mi recunoaste nimic (retea) , ce as putea face sa pot sa-i pun pass si sa am semnal si pe laptop....

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 11,632
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Foarte vag topicul tau.

1. Fa reset to defaults.
2. Spune ce provider ai si ce tip de conexiune.

Pune ultimul firmware.

Quote

ASUS RT-N10E firmware version 2.0.0.20
1. Fixed UI related bugs
2. Enhanced Device Discovery function
3. Fixed PPPoE internet connection issue in Taiwan.
4. Fixed Wireless compatibility issue.

http://www.asus.com/...port_Download_8

#3
MarianG

MarianG

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 17,532
  • Înscris: 10.08.2005
  • ID membru: 43,530
  • Locație: Iasi
vrei sa parolezi conexiunea sau panoul de control?

#4
nustiucenickam

nustiucenickam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.01.2009
  • ID membru: 411,217
Am rezolvat problema, tot ce voiam era sa-mi pun pass pe router, pt a nu fi accesat de vecini, toate-s ok acu, se poate inchide, mersi si o zi buna

#5
malwarebytes

malwarebytes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,375
  • Înscris: 25.03.2013
  • ID membru: 804,755
Care este buba cu aceste routere RT-N10E de se gasesc asa de multe second hand? Suporta SSID multiplu?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users