Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transferuri instant intre bancile...

player video

Carefur Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...
 Rovinieta prin SMS pentru masina ...

Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...
 Dorsalgie

Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar

Vechime vs km reali
 Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...
 

Programe hd

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Am un televizor telefunken tr32d970 , si incerc sa prind cu el programe hd , dar nu reusesc .
Pe acelasi cablu am si un toshiba 46bl712g , si prind programe hd .
Se poate sa prind si cu telefunken-ul?

#2
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,934
  • Înscris: 20.06.2009
Din cele verificate pe câteva site-uri, Telefunken-ul nu are decât tuner DVB-T MPEG-2, deci nu vei putea recepţiona cu el programele digitale pe cablu.

#3
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012

Quote

Din cele verificate pe câteva site-uri, Telefunken-ul nu are decât tuner DVB-T MPEG-2, deci nu vei putea recepţiona cu el programele digitale pe cablu.

Ok . Mersi de raspuns.

#4
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,934
  • Înscris: 20.06.2009
N-ai pentru ce, îmi pare rău că nu e răspunsul pe care-l aşteptai...Posted Image

#5
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 13.09.2011
Singura solutie este montarea  unui tuner digital extern , de la firma care iti furnizeaza tie televiziune.

#6
STReight

STReight

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 382
  • Înscris: 03.09.2012
Acesta ar fi bun?
http://www.itsh.ro/2...SB--extern.html

#7
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 13.09.2011
Depinde ce furnizor ai tu , eu ti-as recomanda sa inchiriezi unul de la furnizorul tau.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate