![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Programe hd
Last Updated: May 28 2013 19:23, Started by
STReight
, May 28 2013 13:59
·
0

Posted 28 May 2013 - 13:59

Am un televizor telefunken tr32d970 , si incerc sa prind cu el programe hd , dar nu reusesc .
Pe acelasi cablu am si un toshiba 46bl712g , si prind programe hd . Se poate sa prind si cu telefunken-ul? |
Posted 28 May 2013 - 14:08

Din cele verificate pe câteva site-uri, Telefunken-ul nu are decât tuner DVB-T MPEG-2, deci nu vei putea recepţiona cu el programele digitale pe cablu.
|
Posted 28 May 2013 - 14:10

Quote Din cele verificate pe câteva site-uri, Telefunken-ul nu are decât tuner DVB-T MPEG-2, deci nu vei putea recepţiona cu el programele digitale pe cablu. Ok . Mersi de raspuns. |
Posted 28 May 2013 - 14:12

N-ai pentru ce, îmi pare rău că nu e răspunsul pe care-l aşteptai...
![]() |
Posted 28 May 2013 - 16:24

Singura solutie este montarea unui tuner digital extern , de la firma care iti furnizeaza tie televiziune.
|
Posted 28 May 2013 - 19:23

Depinde ce furnizor ai tu , eu ti-as recomanda sa inchiriezi unul de la furnizorul tau.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users