![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Reciclare PET-uri
Last Updated: May 17 2013 10:26, Started by
leredeu
, May 17 2013 10:26
·
0

Posted 17 May 2013 - 10:26

Intr-o seara, m-am plimbat cu 3 plase de pet-uri in cautarea unui container galben in care sa le arunc. Necistigator. Toate erau pline. Cei ca mine, care se preocupa de sortarea deseurilor in gospodarie, le-au lasat cu pungile linga containere. Le-am urmat exemplul, ca doar nu era sa le duc inapoi acasa. Pe drum, mi-am stors neuronul, in cautarea unei solutii. Se stie ca sticlele astea de plastic, ocupa mult loc. Inclusiv plimbatul los cu containerul dedicat este costisitoare. Ajuns acasa, am cautat o solutie pentru depozitarea pet-urilor pina le duc sa le arunc in container. A iesit ce se vede in filmuletul de mai jos. Dureaza un minut sa dezmembrez o sticla si sa o pun la pastrare. Cind se umple sticla de 6L, pindesc momentul cind se ridica containerul galben si cobor cu o plasa in care am cca 100 de pet-uri. Nu este cine stie ce descoperire, si nici nu este nimeni obligat sa-mi urmeze exemplul. Filmuletul este cu titlul de F.Y.I.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zBOENmEGNQA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users