Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
OMG - organisme modificate genetic: pro si contra
Last Updated: Oct 12 2021 19:46, Started by
hunor66
, Jun 06 2010 22:45
·
0
#955
Posted 11 October 2021 - 18:07
Având în vedere ce plante sunt modificate genetic și faptul ca în uniune deși nu se MAI produc sunt importate produse de jde ani... Oare ce mănâncă toată lumea?
Voi carnea aia cu ce credeți ca e produsa, cu soia ieftina din Brazilia sau cu rugăciuni și vorbe mari? |
#956
Posted 11 October 2021 - 19:21
parintele, on 11 octombrie 2021 - 18:07, said:
Având în vedere ce plante sunt modificate genetic și faptul ca în uniune deși nu se MAI produc sunt importate produse de jde ani... Oare ce mănâncă toată lumea? Voi carnea aia cu ce credeți ca e produsa, cu soia ieftina din Brazilia sau cu rugăciuni și vorbe mari? de fapt ... nu prea stim ce mancam daca nu producem noi. |
#957
Posted 11 October 2021 - 23:01
Nu știm dar avem păreri....
Ba știm. Carnea se obține prin administrarea de furaj proteic. Adică sroturi, cel mai important fiind cel de soia... Soia aia care în Euroa nu poate fi cultivata omg, și deci e și bine mai scumpa decât cea importata, inclusiv din acest motiv (oricum ar fi fost mai scumpa) e omg adusa din alte părți, principalul furnizor fiind America de Sud, preponderent Brazilia. Asta se întâmplă de mult timp, nu de acum, nu de la preluarea Monsanto... De mult mai mult timp, se fac acus "zeci" de ani... Deci întrebarea ce mâncăm e... Carne, ieftina, obținută din soia... Sa nu crezi ca porcul se face de tăiat în 4 luni cu aer sau iarba eco... Nici puiul... Nici chiar vaca... Aia s-ar mai face teoretic și doar cu iarba dar nu vrei sa știi cât costa vaca aia, sigur nu o mănânci tu.... |
#958
Posted 12 October 2021 - 19:46
Quote
... Sa nu crezi ca porcul se face de tăiat în 4 luni cu aer sau iarba eco... Nici puiul... Nici chiar vaca... Aia s-ar mai face teoretic și doar cu iarba dar nu vrei sa știi cât costa vaca aia, sigur nu o mănânci tu.... stiu foarte bine cum se cresc animalele in gospodaria proprie, din proprie experienta. despre ce mananc eu nu cred e cazul sa speculezi ... nu e prea elegant |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users