Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Oale Inox Pyramis sau Vitesse ?
Last Updated: Apr 04 2019 08:29, Started by
PaCaTeL
, May 14 2013 21:19
·
0
#1
Posted 14 May 2013 - 21:19
Buna, sunt interesat sa achizitionez un set de oale de inox si as vrea niste pareri despre cele 2 marci. Ca si pret am observat ca Vitesse sunt putin mai scumpe.
Multumesc anticipat. |
#2
Posted 07 November 2014 - 19:28
Buna, eu folosesc un set de oale Vitesse de 2 ani si sunt foarte multimita de calitatea lor si acum sunt ca noi, desi le-am folosit mereu. Eu mi-am cumparat setul de oale de inox din acest loc http://oale-inox.com/ si am gasit o promotie foarte buna.
|
#3
Posted 08 November 2014 - 19:14
Eu am 2 oale de inox de ceva timp....le folosesc numai la gem, zacusca, bulioane....Una mare de 20 l parca si alta de vreo 10 l. Au fundul gros de cca 2 cm si te rup de grele ce sunt. Sunt excelente. Nu stiu ce marca (banuiesc ca sunt turcesti de la Zilan) sunt dar sigur nu-s de fite. Parca cea mare a costat acum vreo 5 ani 150 ron ailalta parca 100 ron acum vreo 2 ani.
La oalele astea de inox nu trebuie sa te zgarcesti pentru ca rezista generatii daca sunt de calitate nu stifturi ieftine de pe net. Edited by Clovis, 08 November 2014 - 19:22. |
#4
Posted 08 November 2014 - 22:27
Io am una Homeburg. N-am gasit multe detalii despre acest producator, doar ceva anunturi pe olx/tocmai.ro - vanzare set de 16 bucati adus din Austria dar cu variatie mare de pret (150 - 800 de lei).
Personal sunt tare multumita de respectiva oala dar cred ca singurul mod sa-mi mai fac rost de inca cateva e sa mi le aduca cineva din Austria/Germania. |
#5
Posted 09 November 2014 - 00:48
Daca priviti la canalele TV care prezinta retete gastronomice si alte asemenea, o sa observati ca bucatarii profesionisti folosesc vase din cupru/alama si nu din "inox". Uneori folosesc vase din aluminiu. Explicatia este simpla: vasele din cupru/aluminiu transmit caldura mai repede decat vasele din otel inoxidabil (inox). Cat timp va ia ca sa raciti o ciorba facuta in oala din inox inainte de a o baga in frigider?
Stiu, oalele si cratitele din cupru sunt foarte scumpe. |
#6
Posted 09 November 2014 - 11:49
gabicen, on 09 noiembrie 2014 - 00:48, said:
Daca priviti la canalele TV care prezinta retete gastronomice si alte asemenea, o sa observati ca bucatarii profesionisti folosesc vase din cupru/alama si nu din "inox". Uneori folosesc vase din aluminiu. Explicatia este simpla: vasele din cupru/aluminiu transmit caldura mai repede decat vasele din otel inoxidabil (inox). Cat timp va ia ca sa raciti o ciorba facuta in oala din inox inainte de a o baga in frigider? Stiu, oalele si cratitele din cupru sunt foarte scumpe. Nu cred ca folosesc oale de aluminiu pentru ca aluminiu e toxic pentru organism.....dar mai stii..... Edited by Clovis, 09 November 2014 - 11:54. |
#7
Posted 09 November 2014 - 11:55
#8
Posted 09 November 2014 - 13:17
#9
Posted 10 November 2014 - 12:02
@gabicen
Te asigur că toate oalele „de ciorbă” sunt din oțel inoxidabil. De fapt, cam totul e din așa ceva, de la blaturi la cuptoare etc. |
#10
Posted 16 April 2017 - 21:41
Vad ca nu s-a mai scris nimic p-aici. Am luat si eu o oala de fonta emailata de la Vitesse, acu doua saptamani. Am gatit de doua ori varza a la Cuj de doua ori si utima data un cotlet de miel. Toate la cuptor. Deci nu temperaturi grozave. Ei bine a crapat emailul in jde mii de directii...Ma duc sa le-o dau in freza !
|
|
#11
Posted 16 April 2017 - 21:45
Vitesse e chinezarie, de cealalta n-am auzit in viata mea.
|
#12
Posted 16 April 2017 - 22:00
Am rascolit tot netul si n-am gasit nimic concret despre acest Vitesse.
|
#13
Posted 17 April 2017 - 00:53
Eu sunt foarte multumit de cratitele din inox Ozti luate de la raionul de oale profesionale al Selgros. Singurul inconvenient e ca sunt cam grele fiindca au fundul foarte gros dar pentru gemuri si zacusti e exact ce trebuie.
|
#14
Posted 17 April 2017 - 09:23
gabicen, on 09 noiembrie 2014 - 00:48, said:
Daca priviti la canalele TV care prezinta retete gastronomice si alte asemenea, o sa observati ca bucatarii profesionisti folosesc vase din cupru/alama si nu din "inox". Uneori folosesc vase din aluminiu. Explicatia este simpla: vasele din cupru/aluminiu transmit caldura mai repede decat vasele din otel inoxidabil (inox). Cat timp va ia ca sa raciti o ciorba facuta in oala din inox inainte de a o baga in frigider? Stiu, oalele si cratitele din cupru sunt foarte scumpe. |
#15
Posted 17 April 2017 - 10:24
Este acum la Metro un set de bucatarie (tigaie si doua cratite) din cupru la un pret foarte bun. Exteriorul este din cupru iar interiorul este din inox, au fundul dublu si au o oarecare greutate.
|
|
#16
Posted 17 April 2017 - 12:44
johnysibiu, on 17 aprilie 2017 - 10:24, said:
Este acum la Metro un set de bucatarie (tigaie si doua cratite) din cupru la un pret foarte bun. Exteriorul este din cupru iar interiorul este din inox, au fundul dublu si au o oarecare greutate. |
#17
Posted 01 April 2019 - 23:35
Freddy12, on 17 aprilie 2017 - 00:53, said:
Eu sunt foarte multumit de cratitele din inox Ozti luate de la raionul de oale profesionale al Selgros. Singurul inconvenient e ca sunt cam grele fiindca au fundul foarte gros dar pentru gemuri si zacusti e exact ce trebuie. Nu face pete de astea pe interior? In poza este Tefal Intuition 24 cm. O singura utilizare de 20 de minute in care am fiert niste paste. Attached FilesEdited by danrogo2001, 01 April 2019 - 23:36. |
#18
Posted 01 April 2019 - 23:50
ai dat focu cam mare si trebuia sa le mai amesteci.
eu am de la ikea si rezista de ani de zile. Edited by arg, 01 April 2019 - 23:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users