![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Program sala forta
Last Updated: May 13 2013 21:19, Started by
burn_day
, May 13 2013 19:31
·
0

Posted 13 May 2013 - 21:02

Degeaba ai potențial de a crește dacă mediul nu te lasă.
Ziceți că cel care mi-a zis asta nu se pricepe, cu toate că lucrează în cel mai performant spital din Europa. De cercetătorii de pe pubmed ce ziceți? La fel? Sunt niște nepricepuți, așa-i? Ați văzut care e domeniul site-ului? E .gov, asta spune multe. Nu mi-ai răspuns la întrebare: ești instructor sau ai sală de fitness? Eu renunț, nu mă pot pune cu oameni ca voi, buni în toate domeniile. Peace. Edited by pax0xFF, 13 May 2013 - 21:13. |
Posted 13 May 2013 - 21:06

Ia arata studiul ala.
Eu nu`s instructor. Sunt viitor inginer electronist ![]() Dar din cate vad eu tu esti genul ala de individ care se considera inferior in fata altora si adulmeca orice rahat... Nu ai de castigat in viata cu o asemenea mentalitate. Asa ca sa vezi ca n-ai dreptate si pentru modul tau a a adulmeca informatie. Uite un articol al "AMERICAN ACADEMY OF PEDIATRICS" http://pediatrics.aa.../121/4/835.full Concluzia: Appropriate strength-training programs have no apparent adverse effect on linear growth, growth plates, or the cardiovascular system, Deci dupa cum ti-am zis, dac anu ridici greutati extrem de mari, mai mari ca greutatea corpului tau, nu-ti afecteaza inaltimea. Edited by echo3, 13 May 2013 - 21:16. |
Posted 13 May 2013 - 21:19

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users