![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Digi Mobil - Spania si Italia
Last Updated: Apr 18 2023 16:53, Started by
Steauaboss
, May 11 2013 19:28
·
2

Posted 17 March 2018 - 21:54

www.elespanol.com/economia/empresas/20180312/digi-cierra-acuerdo-telefonica-llevar-optica-clientes/291471754_0.html
|
Posted 10 March 2019 - 16:24

Am o întrebare. Am cumpărat din Spania o cartela Digi mobil. Am înțeles ca ea funcționează și în România și ca va avea număr romanesc. Când voi ajunge în România ce extraoptiuni pot activa?
|
Posted 10 March 2019 - 21:36

Aceleași pe care le ai și în Spania... Nu merita.
Edited by cipry022, 10 March 2019 - 21:37. |
Posted 14 July 2021 - 19:15

Am o cartela de digi Spania de 10 euro, iar de la revenirea în Spania și reactivarea opțiunii, nu mai merge internetul. Am încercat cu sms la *148# dar degeaba. Știe cineva cum pot rezolva.
Am un iPhone 12 cu sim fizic de digi Spania și esim de la Orange cu nr de România |
Posted 11 August 2021 - 12:53

Am o cartela de digi Spania de 10 euro, iar de la revenirea în Spania și reactivarea opțiunii, nu mai merge internetul. Am încercat cu sms la *148# dar degeaba. Știe cineva cum pot rezolva. Am un iPhone 12 cu sim fizic de digi Spania și esim de la Orange cu nr de România Verifica daca ai Data Roaming pe Off |
Posted 16 February 2022 - 22:04

În sfârșit au actualizat și ei opțiunile în Spania. Probabil acum au cea mai buna oferta de pe piața.
https://blog.digimob...gasmismoprecio/ |
Posted 21 March 2023 - 20:33

Creșterea masivă a Digi în Spania sperie marii operatori, care cer la Bruxelles măsuri pentru limitarea expansiunii. Românii vor fi pe locul patru în piața de telefonie la finalul anului
Bine, articol scris la Scoala Ajutatoare de Presa, da’ ca idee… |
Posted 21 March 2023 - 21:00

Pai nu inteleg care-i de fapt stirea. Acum e locul 5 dar orange a cumparat mas movil si vor fuziona, deci tot dupa vodafone ramane ca si pana acum.
Edited by NikoroB, 21 March 2023 - 21:00. |
|
Posted 21 March 2023 - 21:53

Pai nu inteleg care-i de fapt stirea. Acum e locul 5 dar orange a cumparat mas movil si vor fuziona, deci tot dupa vodafone ramane ca si pana acum. Nu înțeleg cum de marii operatori din Spania s-au dus la Ue ca sa ce? Ori exista concurenta ori ba? Cand au venit in Ro sa facă bani era bine, acum cand pierd bani la ei acasă este rau. |
Posted 22 March 2023 - 15:03

Saracii, ditamai companiile planetare au ajuns să se plângă la UE că nu îi lasă văru Zoli sa japcateasca in voie ..
|
Posted 25 March 2023 - 19:34

Ieri am citit Știrea asta, probabil ca din aceasta cauza s-au activat granzii….
https://www.bursa.ro...alusia-08333940 |
Posted 18 April 2023 - 13:02

După Romania incep sa afle și spaniolii ce inseamănă servicii bune la preturi corecte.
Presimt că aceeași strategie urmează în Portugalia și Belgia. Bineînțeles că urmează alte vaicareli pe la UE .. Edited by gestt, 18 April 2023 - 13:05. |
Posted 18 April 2023 - 13:09

"Noroc" că nu au fost lasati de monopol sa intre și pe piata energiei la modul cum ar fi vrut RCS, am fi putut avea preturi normale și acolo...
Edited by KENSINGTON, 18 April 2023 - 13:11. |
Posted 18 April 2023 - 16:53

KENSINGTON, on 18 aprilie 2023 - 13:09, said:
"Noroc" că nu au fost lasati de monopol sa intre și pe piata energiei la modul cum ar fi vrut RCS, am fi putut avea preturi normale și acolo... E mult mai ieftin sa întreții o rețea de electricitate dintr-un oraș decât o rețea dintr-o zona rurala. Cum accesul la energie electrica e de interes național și strategic companiile care se ocupa de distribuția energiei trebuie sa fie companii stabile, care sa facă fata situațiilor neprevazute, de aceea profitul distribuitorilor e reglementat. În momentul de fata tariful pentru distribuție e unul uniform pe regiuni, indiferent de mediu, rural și urban. Dacă Digi primea acceptul sa construiască rețea de distribuție a energiei electrice în Oradea și Timișoara, și o construiau, clienții din cele 2 zone primeau un preț mai mic pentru tariful de distribuție. Clienții migrau, electrica pierdea clienți. Și ce-i rău în asta, ați zice? Concurenta mai mare, preturi mai bune pentru clienți. Da, într-adevăr, asa este, dar doar pentru clienții din urban, unde rețeaua de distribuție este mai ușor de întreținut, in zona rurala singura preturile urmând sa crească. Și aici apărea discrepanta de preț rural-urban. Și nu-mi spuneți acum ca Digi ar fi construit rețea de distribuție în toate satele uitate de lumea din cele 2 județe și ca după asta ar fi oferit un preț mai mic decât distribuitorii tradiționali. Ce ar putea sa facă Digi în domeniul asta e să-și creeze cât mai multe unități de producție a energiei electrice(panouri solare, eoliene etc) pentru a deveni producător și furnizor serios de energie electrica. Baza de date pentru clienți au de unde. Edited by heinz, 18 April 2023 - 16:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users