Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SteamLink Lag

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Montare pat si tip somiera

Doua comenzi - același produ...
 Sfatul FMI pentru Romania: Taxa&#...

Asigurare RCA in functie de cati ...

Suma mare cash, calatorie cu avio...

Sevraj benzodiazepine
 Calitate procesuala

Crapaturi la bloc din 1980

Masina sport britanica - Aston Ma...

Vouchere TAROM Black Friday
 Manea reclama medicament

Știrile cu Valea Prahovei

Alerte Google

Problema neintuitiva de matematica

Convertor semnal 16-255 la 0-255

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

spikje

spikje

Member

• Grup: Members
Am un monitor smart Samsung T27A750. Stie si DVI pentru mod monitor pe langa functiile tv tunerului.
Am o conserva de la providerul de cablu care scoate semnal de TV prin HDMI.
Monitorul detecteaza asta si incarca profilurile de imagine pentru TV - standard, dynamic, movie si natural.
Problema este ca TOATE, REPET TOATE, se vad praf. Culori exagerate, contrast prost, sharpness in excess.
Am incercat sa reglez dar nu imi iese nimic bun.
Daca conectez laptopul prin HDMI la el, detecteaza semnalul si incarca profilul de imagine pentru monitor. Si aici se vede LACRIMA.
Inteleg ca in modul monitor vine precalibrat din fabrica, dar modurile de TV se vad PRAF.
Cum fac sa scot semnal de la conserva si sa imi incarce profil de monitor? Pot sa convertesc cumva semnalul?

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators
Poate ori conserva face o prelucrare aiurea a semnalului (destul de probabil) ori tv-ul isi baga codita... sharpness este un control tipic pentru analog, la digital imaginea trebuie sa fie stas, nu se fac corectii de faza sau sharpness.
Nu ai posibilitatea de "enforce" pe profilul corect 0-255 monitor, adica s anu faca auto... ma gandesc ca smart inseamna sa-l poti regla corect ?

spikje

spikje

Member

Revin cu detalii suplimentare.
E conserva de la iNES, marca Yuxing, functioneaza prin IPTV.
Intra semnalul prin LAN si iese prin HDMI, e digital 100% fara conversie.
TV-ul are 2 intrari HDMI, si cablul HDMI de la STB e in mufa HDMI etichetata DVI-PC in spate la TV.
Aici un laptop conectat cu hdmi e detectat corect si vede lacrima.
Dar STB-ul conectat intotdeauna e vazut ca un HD set top box.
Am incercat de la source sa redenumesc inputul in PC sau DVI-PC dar tot mi-l vede ca set top box.

Asta pentru ca STB-ul scoate doar 1080i 50Hz.

Eu vreau acest 1080i 50hz sa il bag ca semnal de PC. Dar nu ma lasa TV-ul.

Mai exact, cum fac sa suprascriu semnalul de la STB sa fie vazut ca semnal de PC unde TV-ul e calibrat din fabrica?

Profilurile predefinite pentru TV sunt pentru ochi obositi, care prefera culori exagerate, sharpness excesiv, etc.

PS: smart e doar un meniu in care poti sa vezi youtube si sa adaugi plugins gen hbo go. E model 2011, deci nu e asa smart.

Ah, si rahat de voyo. Mai bine ma uit la desene.

Edited by spikje, 06 May 2013 - 02:01.

Azrael666

Azrael666

Junior Member

spikje, on 06 mai 2013 - 01:53, said:

Dar STB-ul conectat intotdeauna e vazut ca un HD set top box.
Am incercat de la source sa redenumesc inputul in PC sau DVI-PC dar tot mi-l vede ca set top box.

Eu vreau acest 1080i 50hz sa il bag ca semnal de PC. Dar nu ma lasa TV-ul.

Mai exact, cum fac sa suprascriu semnalul de la STB sa fie vazut ca semnal de PC unde TV-ul e calibrat din fabrica?
Imposibil - identificarea e facuta automat prin protocolul de identificare HDMI, e codat hardware in chipurile din STB si tv si nu poate fi modificat sub nici o forma.
Dar tu poti sa faci altceva: conecteaza-te cu laptopul si noteaza fiecare reglaj de imagine care apare in meniul tv-ului. Apoi conecteaza-te cu STB-ul si modifica reglajele din meniul tau de imagine la datele scrise si o sa ai o imagine similara - nu o sa fie niciodata asa de buna ca pe laptop deoarece laptopul scoate o imagine progresiva iar STB-ul una intercalata. Daca nu o ai atunci problema e in STB, nu in tv - vezi daca ai acolo niste reglaje (imagine, rezolutie, i/p), daca nu, asta e.

Edited by Azrael666, 06 May 2013 - 18:31.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate