![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Comedy Central HD.
Last Updated: Dec 01 2023 11:32, Started by
alin632
, May 04 2013 17:02
·
12

Posted 31 August 2014 - 09:19

La voi nu se aud reclame suprapuse dpdv audio?
De 2 zile pe Ci+ nu am mai auzit o reclamă normală. De exemplu pe parte video și audio este reclama la King of Queens dar pe parte audio se mai aude încă o reclamă și se suprapune sunetul. |
Posted 31 August 2014 - 09:35

Se suprapune Audio-ul de la C.C.X. cu cel de la Insert-uri.
|
Posted 02 September 2014 - 13:24

DeCeDaT, on 31 august 2014 - 09:19, said:
La voi nu se aud reclame suprapuse dpdv audio? De 2 zile pe Ci+ nu am mai auzit o reclamă normală. De exemplu pe parte video și audio este reclama la King of Queens dar pe parte audio se mai aude încă o reclamă și se suprapune sunetul. Si la mine aceeasi problema. Ba mai mult, uneori se vede alb-negru sau in slow-motion. |
Posted 07 August 2015 - 19:11

Au inceput sa se strice si astia, de cateva zile observ ca baga publicitate si in timpul serialelor. Am vrut sa ma uit la South Park si la jumatatea episodului, au bagat publicitate. Au un mare minus din partea mea.
|
Posted 08 August 2015 - 13:34

Atunci când a început să fie retransmis pe rețelele românești nu avea gram de reclamă și acum e plin până la refuz. Asta e. Eu nu îl mai urmăresc.
|
Posted 08 August 2015 - 17:49

Pana saptamana trecuta erau reclame doare intre episoade. Maxim 5 minute. Acum, ca întrerup serialele cu publicitate, o sa il urmaresc foarte rar, l-am mutat deja spre capatul listei de canale favorite. Chiar si SpongeBob la 13 sau la 14, cand il difuzeaza, il intrerup pentru publicitate.
|
Posted 08 August 2015 - 17:53

Există şi versiunea care nu dă publicitate, e pe T.P.-ul Viacom. S-ar putea ca acolo să intre totuşi mai multe Promo-uri.
|
Posted 11 March 2016 - 12:49

Comedy Central Extra face un nou show de stand-up românesc. Micutzu, Teo și Costel Bojog, în distribuție
http://www.paginadem...o-urca-pe-scena |
Posted 28 June 2017 - 13:15

[ https://i.imgur.com/07c608w.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017 ![]() Family Guy (sezonul 11) PREMIERĂ din 17 iulie, în timpul săptămânii, de la 22:30 De 6 ori câștigător de Primetime Emmy Award. Un serial despre Peter Griffin, un tată ignorant și familia lui de clasă mijlocie, comic de ciudată, din Quahog, Rhode Island. ![]() Viața printre modele (sezonul 1) PREMIERĂ din 8 iulie, vinerea și sâmbăta, de la 08:30 Descoperit ca model de mâini, Tommy, un nătâng oarecare, se mută împreună cu trei modele superbe într-un apartament de pe plaja din Miami. Prima lui impresie nici nu poate fi mai proastă, până ce își dă seama că o poate ajuta pe Scarlet să facă rost de un job. ![]() În mintea lui Amy Schumer (sezonul 3) PREMIERĂ lunea, de la 01:00 De 3 ori câștigător de Primetime Emmy Award. Serialul prezintă gândurile provocatoare și amuzant de crude ale lui Amy Schumer, despre sex, despre relații și despre dezastrul universal care poartă numele de viață. ![]() Archer (sezonul 5) PREMIERĂ vinerea, de la 22:00 Câștigător de Primetime Emmy Award. Protagonistul este Archer, spionul cel mai periculos a lumii care − deși un geniu în profesie − este un tâmpit egoist și interesat numai de a cheltui banii organizației de spion − condus de mama sa tiranică − la a femei, băuturi și mașini. Sursa: https://zonadetelevi...rile-lunii.html |
Posted 28 July 2017 - 15:43

[ https://i.imgur.com/07c608w.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] - RECOMANDĂRILE LUNII AUGUST 2017 ![]() Family Guy (sezoanele 12 și 13) PREMIERĂ sezonul al doisprezecelea: din 8 august, marțea, de la 22:30 sezonul al treisprezecelea: din 29 august, marțea, de la 22:00 De șase or câștigător de Primetime Emmy Award. Un serial despre Peter Griffin, un tată ignorant și familia lui de clasă mijlocie, comic de ciudată, din Quahog, Rhode Island. ![]() Viața printre modele (sezonul al doilea) PREMIERĂ din 5 august, la sfârșitul săptămânii, de la 08:30 Descoperit ca model de mâini, Tommy, un nătâng oarecare, se mută împreună cu trei modele superbe într-un apartament de pe plaja din Miami. Prima lui impresie nici nu poate fi mai proastă, până ce își dă seama că o poate ajuta pe Scarlet să facă rost de un job. ![]() Agentul Archer (sezonul al șaselea) PREMIERĂ din 18 august, vinerea, de la 22:00 Câștigător de Primetime Emmy Award. Protagonistul este Archer, spionul cel mai periculos a lumii care − deși un geniu în profesie − este un tâmpit egoist și interesat numai de a cheltui banii organizației de spion − condus de mama sa tiranică − la a femei, băuturi și mașini. Sursa: https://zonadetelevi...rile-lunii.html |
|
Posted 12 October 2017 - 23:42

Observ ca au inceput sa difuzeze Rick & Morty. Am vazut cateva episoade pe AdultSwim UK in trecut si mi s-a parut ok.
Cu ocazia asta, poate vor difuza si Mr. Pickles, si scapam de alte seriale difuzate pana la refuz. Gen intervalul 23-00 cu South Park (oare de ce nu lasa S.P. doar in ziua de premiera cu episodul nou?), 00-00:30 Rick & Morty si 00:30-1:00 Mr. Pickles. Edited by flobuc, 12 October 2017 - 23:44. |
Posted 22 October 2017 - 16:49

Tare postu' asta 10 / 10, poate aduce si "Adult Swim" la noi in Romania.
|
Posted 28 October 2017 - 09:26

De ieri difuzeaza Dadaca. A treia oara. La aceleasi ore. Televiziunea isi poate schimba numele in Replay Central Extra.
|
Posted 28 October 2017 - 12:19

marga32, on 28 octombrie 2017 - 09:26, said:
De ieri difuzeaza Dadaca. A treia oara. La aceleasi ore. Televiziunea isi poate schimba numele in Replay Central Extra. Sa se ia de mana cu pro x! SI aia de cand s-au rebranduit difuzeaza in continuu simpson, big bang samd. Macar de lasau Married with Childreen, Seinfeld sau MASH, alea le revezi cu placere...nu mizeriile astea!!! |
|
Posted 28 October 2017 - 14:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users