![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Televiziune HD
Last Updated: Jun 16 2017 20:19, Started by
qwayke
, May 03 2013 16:57
·
0

Posted 03 May 2013 - 16:57

Salut baieti. Si fete. Sarbatori fericite!
Stau in comuna Jilava, Ilfov si momentan sunt abonat la Digi TV. Cum puturosii astia nu au de gand sa se miste odata cu televiziunea HD, ma gandesc sa le-o iau inainte. Inchei contractul cu ei si trec la altceva. Oricum, de fiecare data cand ploua, semnalul e slab. ProTV-ul merge doar asa, din cand in cand. La mine in zona exista un singur furnizor de cablu digital, cu care as putea sa prind si o mana de posturi HD. Akta. Cum sunt baietii astia? Ma costa vreo 80-90 de lei pe luna cu pachetul standard, filme, sport si HD. Ar mai fi, in teorie, Romtelecom IPTV, dar inca nu am reusit sa dau de ei, sa ma lamureasca daca au sau nu acoperire in comuna, de altfel, faimoasa pentru cea mai scazuta criminalitate din Romania. O alta varianta, cred eu, este Romtelecom Dolce HD. Tot prin satelit, of. Asta nu-si pierde semnalul la fel de usor ca Digi, atunci cand ploua sau e foarte cald? Sincer, m-as orienta spre IPTV. As avea deja un castigator, INES, dar care nu are acoperire in catunul meu. |
Posted 03 May 2013 - 17:15

In primul rand, cred ca partea cu semnalul se datoreaza unui reglaj neigi, dar nu am probleme decat foarte rar. Cand e furtuna.
In al doilea rand, in bugetul de 80-90 lei/luna iti recomand sa patrezi Digi, cu avantajele lui (sport, canale proprii de film si documentare), la care sa adaugi un Focus cu pachetul full, inclusiv HD. Antena ramane pe aceeasi pozitie (dar cred ca trebuie reglata bine), pui doar un LNB cu doua iesiri. Iti recomand asta din proprie experienta! |
Posted 03 May 2013 - 19:02

In curand va intra pe satelit si Orange ! Sa vedem ce oferte vor avea si -mai ales- la ce preturi ! Din cate am inteles vor fi un concurent serios pentru digi ! Deocamdata calitatea la focus e cu mult peste digi, iar cine e microbist cu greu va renunta... Dolce, dupa opinia mea, nu merita...La cablu, upc digital e peste toti, iarasi parerea mea...
|
Posted 04 May 2013 - 10:44

La mine in zona nu exista cablu RCS&RDS, iar pe satelit nu exista inca HD.
Mi-ar placea sa vad Formula 1 HD pe televizorul meu cu 100 hz |
Posted 04 May 2013 - 15:24

iar pe satelit nu exista inca HD. http://www.focussat....ta-speciala-hd/ http://www.focussat....de-programe/hd/ |
Posted 04 May 2013 - 16:30

Exista HD la Focus! (...) ![]()
(...) Mi-ar placea sa vad Formula 1 HD pe televizorul meu cu 100 hz @qwayke Cel mai corect ar fi să urmezi sfatul colegului @Venboteam, iar după apariția HD-ului (și) la Digi hotărăști singur dacă mai păstrezi și FocusSat-ul...! ![]() |
Posted 16 June 2017 - 20:14

Salut. Exista vreo posibilitate sa vezi cat mai multe programe Tv in format HD? Eu am cablu de la RDS, prin smart-cam (Ci +) dar ma intreb daca exista mai multe programe in format HD la vreun alt provider de cablu TV ?
Si ma refer la orice posibilitate..Multumesc! |
Posted 16 June 2017 - 20:19

Salut. Exista vreo posibilitate sa vezi cat mai multe programe Tv in format HD? Eu am cablu de la RDS, prin smart-cam (Ci +) dar ma intreb daca exista mai multe programe in format HD la vreun alt provider de cablu TV ? Si ma refer la orice posibilitate..Multumesc! Edited by Kalman2007, 16 June 2017 - 20:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users