![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ceva scurt pentru Connect-r!
Last Updated: May 03 2013 22:09, Started by
AllexBk
, May 02 2013 20:05
·
0

Posted 02 May 2013 - 20:05

Yo, yo...
Asculta aici motherfuckere Tragi de fiare ca un bou ![]() Vrei sa arati ca un erou ![]() Sa te place "fetilii" ![]() Cand iti arati bicepsii ![]() Te imbraci de la versace ![]() Stai numai la patru ace ![]() Te dai cu o tona de gel ![]() Ca sa fii smecher de smecher ![]() Fetele iti "zice" bazatu' ![]() Ai maieu cu Botezatu' ![]() Stii sa faci pe adevaratu' ![]() Yeeee... ![]() Am un stil beton ![]() De-a spune lucrurilor pe nume ![]() Stiu ca faci spume ![]() Sa ma sugi de alune. ![]() ![]() |
Posted 02 May 2013 - 20:12

Nu, este doar caterina muzicale
![]() Oricum n-as canta asa ceva (pe manele)! Nu-mi plac manelele. |
Posted 02 May 2013 - 20:14

Ce aveti ma cu omu'? A nu se intelege gresit, in afara de piesa aia in care nu doarme vara nu stiu nicio piesa de la el, da'-i ok omu'. Pe langa LaLa nu-stiu-ce si alti agarici asta-i parfum.
|
Posted 02 May 2013 - 20:46

Si mie imi place melodia aia, dar versurile astea sunt clar de manea. Sau un misto prea putin subtil la adresa manelelor, ceea ce e cam tot aia
![]() |
Posted 02 May 2013 - 20:49

Si mie imi place melodia aia, dar versurile astea sunt clar de manea. Sau un misto prea putin subtil la adresa manelelor, ceea ce e cam tot aia ![]() ![]()
Ce aveti ma cu omu'? A nu se intelege gresit, in afara de piesa aia in care nu doarme vara nu stiu nicio piesa de la el, da'-i ok omu'. Pe langa LaLa nu-stiu-ce si alti agarici asta-i parfum. Am o problema cu ce face acest om. |
Posted 02 May 2013 - 21:44

Ce aveti ma cu omu'? A nu se intelege gresit, in afara de piesa aia in care nu doarme vara nu stiu nicio piesa de la el, da'-i ok omu'. Pe langa LaLa nu-stiu-ce si alti agarici asta-i parfum. Cum ma, nu o stii pe aia cu "Da-te-n dragostea mea"? E naspa melodia, titlul ce suna bine, in rest... Mai e si furata de la Mateo! |
Posted 02 May 2013 - 22:07

Posted 03 May 2013 - 22:09

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users