![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Are cineva un Knoppix 3.2 LiveCD ?
Last Updated: May 11 2013 19:49, Started by
alinasd
, Apr 30 2013 08:34
·
0

Posted 01 May 2013 - 19:59

Cum doar versiunea aia o vrei, atunci nu are rost sa descarc KNOPPIX_v3.2-2003-07-26-EN....ca tot m-ai enervat. |
Posted 01 May 2013 - 20:03

Daca doar pe google stii sa cauti e clar....
Pastreaza-ti sucul, momentan beau bere. |
Posted 01 May 2013 - 20:06

Posted 01 May 2013 - 20:25

E de persici sucu' care zici ca-l oferi?
Edited by popascu, 01 May 2013 - 20:35. |
Posted 01 May 2013 - 20:26

DOAR Distribution Release: Knoppix 3.2-2003-07-24 !!!!!Nu altceva. Vezi ca Fabian este in continuare activ pe forum. Ia legatura cu el sa-ti trimita fisierul. |
Posted 01 May 2013 - 21:03

Eu nu inteleg de ce nu foloseste el -26, daca tot are imaginea...
V3.2-2003-07-24 - lots of package updates (KDE, koffice) - knoppix-install from Fabian Franz - switched to cloop V1.0 kernel module and file format - Kernel 2.4.21 V3.2-2003-07-26 - Bugfix: downgraded pppconfig from 2.2 to 2.1 to fix DNS problem with DSL - Use 12pt font in mozilla - latex-ttf-fonts for lyx-qt - added another audigy PCI ID -> emu10k1 driver - changed keyboard layout in XFree to pc105 to for better german keyboard support in non-KDE desktops Edited by xxvirusxx, 01 May 2013 - 21:03. |
Posted 01 May 2013 - 21:17

Posted 01 May 2013 - 21:30

In postul #12 spune ca este vorba de un laptop. Daca este un Armada iti cam rogi moartea pana gasesti drivere.
|
Posted 01 May 2013 - 21:46

Pesemne ca foloseste un P2/P3 si versiunea aceea i-a recunoscut tot hardware-le. ..........si postul 46 al tau...imi dai buna dispozitie...ai reusit sa ma inveselesti si chiar rad la modul serios...eee acum stau bn cu hardware-ul..laptop..2 cpu..3 giga rami cum zice romanu'..arhisuficient..Mai,nu vreau sa fiu imposibil si nici sa par prost desi se vede ca si voi stati bine cu configuratia "cenusie"..macar mai invat si cate ceva,ma si destind cu voi,imi fac si prieteni ![]() |
|
Posted 01 May 2013 - 21:51

Dar knopixu e roling? Daca nu atunci ce browser ar merge pe un SO din 2003?
Daca ai un fix cu disto aia pune umarul la ea si poate te vei gasi specificat apoi printre autori, sponsori, imbunatatitori. |
Posted 01 May 2013 - 21:52

Cu asa laptop tu vrei sa folosesti o versiune veche???
Apropo ce model este laptopul? Edited by xxvirusxx, 01 May 2013 - 21:54. |
Posted 01 May 2013 - 22:28

Topicul este cat se poate de real,cat si cautarea mea..knoppix-ul ala e extrem de bn facut,a mers pe 'enspe zeci de configuratii si pc-uri incepand cu P1 ,pana la Pentium 4,NOTEBOOK..Etc,nu are rost sa intru in detalii..l-am folosit de foarte multe ori cu succes,in diverse problemute..Aport si nasul bagat in Knoppix in mod special,nu am si nici nu imi doresc,sunt fan Xp Pro Sp2 sau Sp3 de o viata si ceva incoace..si bineinteles,interfata clasica fara zorzoane si spintecat la maxim,atat cat sa faca ce am eu nevoie.Knoppix am folosit cu precadere pt diagnostic si interfata dar cat si mai ales pt a trece de configuratiile "greoaie",hardware,de-a lungul vremii.
Aa..ca tot ma intrebase xxvirusxx..DELL Latitude D620,il am de vre-o 3 ani si merge f bine. Apropo baieti,un clasament Linux ca si recunoastere hardware,rapiditate si stabilitate,se poate?sper ca nu si aici aveti parerile inpartite in 1000 de fire!! ![]() Edited by alinasd, 01 May 2013 - 22:18. |
Posted 01 May 2013 - 22:55

Intai trebuie sa zici tu ce linux ai vrea adica sa fie cu suport sau fara
Cu suport pe CD e Ubuntu, bodhi, wattos, Debian si inca vreo cateva, restul vor dvd Fara suport ai TOATE incepand din 1998 inclusiv knopix La stabilitate si recunoastere depinde de pc. La rapiditate depinde de interfata folosita si de nr de programe instalate si rulate Pe ce pentium 1 ti-a mers knopix? adica KDE merge pe placa video slot pci de 2MB? Nu mai spune ca-l caut sa0l pun si eu pe pc-uri Ai mai incercat alte distro pe d620? O sa fi uimit sa vezi progres in 10 ani. Nu recomand nimic ca nu vreau sa supar fanii diverselor distro si nu am nici experience cu toate distro, dar cam poti vedea ce se foloseste in alte topice linux. Iti pot spune ca de exemplu eu am pe un laptop mai rau ca al tau un LM12 cu 2 DE -uri pus de un an (deja e fara suport-dar nu ma afecteaza) cu programe cu tot ce-mi trebuie si practic ma poate substitui 98% de windows Edited by popascu, 01 May 2013 - 22:58. |
|
Posted 01 May 2013 - 23:40

Am primit un raspuns de la unul din membrii de marca de pe site-ul knoppix:
I googled for this long and hard. Although googled showed old links to the iso, those links were invalid (non-extant). The only person who can help you is Klaus himself. Good luck, Deci mai sapam...si sa vad cum il contactez pe senior "Klaus himself". ![]()
Intai trebuie sa zici tu ce linux ai vrea adica sa fie cu suport sau fara Cu suport pe CD e Ubuntu, bodhi, wattos, Debian si inca vreo cateva, restul vor dvd Fara suport ai TOATE incepand din 1998 inclusiv knopix La stabilitate si recunoastere depinde de pc. La rapiditate depinde de interfata folosita si de nr de programe instalate si rulate Pe ce pentium 1 ti-a mers knopix? adica KDE merge pe placa video slot pci de 2MB? Nu mai spune ca-l caut sa0l pun si eu pe pc-uri Ai mai incercat alte distro pe d620? O sa fi uimit sa vezi progres in 10 ani. Nu recomand nimic ca nu vreau sa supar fanii diverselor distro si nu am nici experience cu toate distro, dar cam poti vedea ce se foloseste in alte topice linux. Iti pot spune ca de exemplu eu am pe un laptop mai rau ca al tau un LM12 cu 2 DE -uri pus de un an (deja e fara suport-dar nu ma afecteaza) cu programe cu tot ce-mi trebuie si practic ma poate substitui 98% de windows Da am folosit,au mers fara de repros ,mai putin evident pe partea de hardware ..functie de pc si configuratia la care lucram..Nu am inteles ce distributie folosesti mneata..LM12 cu 2 DE -uri ? Edited by alinasd, 01 May 2013 - 23:41. |
Posted 02 May 2013 - 00:39

LM12 = Linux Mint versiunea 12
Daca vrei sa testezi, ia frumos top 10 de aici si testeaza http://distrowatch.c...php?dataspan=52 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users