Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune

Sfat achizitie masina noua
 Numere inmatriculare inundatie

Adaptor mandrina la paleta

Achiziție și inlocuire ...

Recomandare service BMW Bucuresti
 Recomandare SSD

Cheie BMW X4 G02 duplicat

Colantare auto, locatii, preturi,...

Boxe fata golf 5
 Resizable BAR

Gratar/tigaie pentru friptura - p...

Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu
 

Windows 8.1 RTM Codename: Blue

- - - - -
  • Please log in to reply
2873 replies to this topic

Poll: IMPORTANT - CITITI PRIMUL POST (69 member(s) have cast votes)

Cititi primul post din topic !

  1. Contine informatii utile si linkuri. (47 votes [68.12%])

    Percentage of vote: 68.12%

  2. Va va scuti de repetarea acelorasi intrebari si raspunsuri. (22 votes [31.88%])

    Percentage of vote: 31.88%

Vote Guests cannot vote

#1747
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,867
  • Înscris: 15.06.2004
Posted Image Tu ai laptop. Si e imposibil sa fie HDD No-name, dar extrem de probabil sa ai un amarat de HDD pe 5400rpm - 99% din laptopuri au HDD de 5400.
Nici in ruptul capului n-ai putea atinge timpii astia de boot, cu exceptia cazului in care modelul tau de laptop nu are cumva un mic SSD ascuns bine in el. Si cum astea s-au cam inmultit in ultimii 2-3 ani inclin sa cred ca asta e motivul ptr timpii tai de boot.

#1748
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Vad ca numai merge Undo & Friends in Windows 8.1. Spune ca numai e disponibil nici o partida.

#1749
Gh3r0m

Gh3r0m

    Le Potato Master

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,981
  • Înscris: 14.04.2008

View Posteiffel, on 09 decembrie 2013 - 11:40, said:

Posted Image Tu ai laptop. Si e imposibil sa fie HDD No-name, dar extrem de probabil sa ai un amarat de HDD pe 5400rpm - 99% din laptopuri au HDD de 5400.
Nici in ruptul capului n-ai putea atinge timpii astia de boot, cu exceptia cazului in care modelul tau de laptop nu are cumva un mic SSD ascuns bine in el. Si cum astea s-au cam inmultit in ultimii 2-3 ani inclin sa cred ca asta e motivul ptr timpii tai de boot.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bTkFI18JbkM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ehehehe, voodoo shit right here, fara ssd, 5400rpm Posted Image

(click'u ala e cand imi focuseaza cartofu)

Edited by Gh3r0m, 09 December 2013 - 16:38.


#1750
rafan

rafan

    Banned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,143
  • Înscris: 04.05.2008
In discutia de acolo era vorba de Windows 7 ; tu ai Windows 8.

Edited by ursu_florin2002, 09 December 2013 - 16:43.


#1751
Gh3r0m

Gh3r0m

    Le Potato Master

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,981
  • Înscris: 14.04.2008
Mdea, greseala mea, acum am citit mai atent.
Da, aveti dreptate, n-ai nici o sansa sa scoti sub un minut boot la Windows 7 cu hard de 5400.

Edited by Gh3r0m, 09 December 2013 - 16:46.


#1752
rafan

rafan

    Banned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,143
  • Înscris: 04.05.2008
Normal ca nu. Si eu am tot Lenovo cu 4 GB/ram, Hdd 5400 rot/min. dar sub 1 minut nu scot. Poate din hibernare, sau din sleep.Posted Image

Edited by ursu_florin2002, 09 December 2013 - 16:49.


#1753
tyiby

tyiby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 822
  • Înscris: 05.11.2010
ca tot se discuta de boot time, Glary Utilities va arata cat scoateti (nu stiu cat de corect e, eu stiu ca se deschide ceva mai repede Windows 8.1-ul decat arata la ei..)
[ https://i.imgur.com/NteXmZG.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Am HDD de 5400 r/p.

#1754
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Adevaru' e ca am asa un orgasm mental cand vad cate secunde scoate laptopu' la pornire, de numa'. IQ-ul imi sare de la 200 la 500 in secundele alea.
De-aia nici fac altceva cu laptopul. Numa' il pornesc si-l opresc. Apoi il opresc (ups! stai ca-i oprit deja!) si-l pornesc din nou.
Adevaru' e ca de cand laptop-ul imi boot-eaza in 1.2 secunde am hotarat sa-l inscriu in concursu' de sfert de mila in SUA. Saptamana viitoare imi trimite Obama avionu' AirForce One ca sa-mi duc laptopul in siguranta deplina in SUA. Astia de la Redbull o zis ca-mi da gratis o tona de energizant si o gagica la fiecare 10 litri, iar CIA si NSA vor sta colac in juru' laptop-ului ca nu cumva sa-l virusese vreun hacher terorist.
Apoi io cu laptopu' o sa fiu rolu' principal in filmu' Swordfish 2, numa' ca actiunea o sa fie pe bune de data asta, nu doar mimata de gagica aia in timp ce laptop-ul va boota. Binenteles ca scena secventei de boot va fi filmata cu incetinitoru' ca tipa sa-si faca treaba pana la capat si cum are cineva semnatura p-aci, ea fiind o fata cuminte, nu scuipa.
Cam asta-i viitorul laptop-ului meu cu Windows 8.1. Misto, nu?

#1755
papagalus

papagalus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.02.2007
Am instalat Windows 8,1 Enterprise Evaluation valabil 90 de zile si nu-mi functioneaza Windows Live Mail 2012.Atunci cind introduc datele unui cont de mail procedez intocmai cum faceam in Windows 7.De fiecare data cind vreau sa primesc/trimit mailuri primesc raspunsul:
Unable to send or receive messages for the HOME account. The connection to the server has failed.
Server: '*****.******.ro'
Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0E
Protocol: POP3
Port: 110
Secure(SSL): No
Socket Error: 10013
Ma puteti ajuta?
Multumesc.

O alta problema care nu-mi da pace este aceea privitoare la modificarea numarului de coloane pe care le are un grup de aplicatii in meniul Start.La mine sunt cite 4 si doresc sa modific acest numar.Are cineva idee cum se face asta?
Multumesc.

Edited by papagalus, 10 December 2013 - 05:24.


#1756
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Contul respectiv de mail ofera suport POP3/IMAP/SMTP gratuit?
De exemplu yahoo nu mai ofera acest serviciu gratuit decat daca faci upgrade platit la yahoo plus.

#1757
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,710
  • Înscris: 01.01.2008
De citit pentru utilizatorii windows 8.1  x64 care se lovesc de problema instructiunilor absente(CMPXCHG16B,LAHF / SAHF,PrefetchW),acestea sunt in general absente pe toate Pentiumurile 4 lansate inainte de 2005,precum si pe amd athlon 64 pe 754/939 in diferite combinatii,pe Am2 toate procesoarele amd athlon 64/phenom au acest set de instructiuni,problemele apar datorita PLACILOR DE BAZA,care pot limita vizibilitatea acestor instructiuni pentru un program.Fenomenul este prezent si pe generatia core 2,Intel dp35DP nu expune instrunctiunile procesorului corect indiferent de ce CPU este instalat,asa ca inainte de a face upgrade la 8.1 x64 incercati un update de bios,sau workaroundurile existente pe forumul mydigitallife,desi stabilitatea e discutabila(am inteles ca dupa windows update poate da crash din nou).

Edited by xeleron, 10 December 2013 - 06:38.


#1758
papagalus

papagalus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.02.2007

View PostSOCRATE_MMXII, on 10 decembrie 2013 - 06:03, said:

Contul respectiv de mail ofera suport POP3/IMAP/SMTP gratuit?
De exemplu yahoo nu mai ofera acest serviciu gratuit decat daca faci upgrade platit la yahoo plus.

Este un cont dat de firma care imi furnizeaza internet ( RDS).

#1759
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postpapagalus, on 10 decembrie 2013 - 05:23, said:

Am instalat Windows 8,1 Enterprise Evaluation valabil 90 de zile si nu-mi functioneaza Windows Live Mail 2012.

Treci pe Mozilla Thunderbird care suporta si IMAP; pe deasupra este si mai rapid... in afara de aceasta, la Thunderbird este cel mai simplu de migrat profilul cu mesajele, conturile, parolele, agenda, semnatura etc. la o reinstalare de sistem sau la instalarea altui sistem (Windows, Linux etc.), iar daca utilizezi versiunea portabila (Windows), atunci pur si simplu doar copiezi folderul cu totul in alta locatie si pui un shortcut catre executabil; nici cand faci update nu ai probleme (nu trebuie sa dezinstalezi/ stergi nimic, ci doar sa dai comanda de update sau sa dezarhivezi manual versiunea portabila in aceeasi locatie)...

View PostSOCRATE_MMXII, on 10 decembrie 2013 - 06:03, said:

Contul respectiv de mail ofera suport POP3/IMAP/SMTP gratuit?
De exemplu yahoo nu mai ofera acest serviciu gratuit decat daca faci upgrade platit la yahoo plus.

Numai conturile Yahoo! create intr-o anumita perioada nu permit protocolul POP3. Pentru cele vechi este suficient sa treci pe Yahoo! Asia, iar cele noi sa le faci pe Yahoo! Romania... Oricum, daca utilizezi IMAP si eviti aplicatii de genul Outlook, WLM atunci nu ai probleme...

#1760
papagalus

papagalus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.02.2007

View Postxeleron, on 10 decembrie 2013 - 06:18, said:

De citit pentru utilizatorii windows 8.1  x64 care se lovesc de problema instructiunilor absente(CMPXCHG16B,LAHF / SAHF,PrefetchW),acestea sunt in general absente pe toate Pentiumurile 4 lansate inainte de 2005,precum si pe amd athlon 64 pe 754/939 in diferite combinatii,pe Am2 toate procesoarele amd athlon 64/phenom au acest set de instructiuni,problemele apar datorita PLACILOR DE BAZA,care pot limita vizibilitatea acestor instructiuni pentru un program.Fenomenul este prezent si pe generatia core 2,Intel dp35DP nu expune instrunctiunile procesorului corect indiferent de ce CPU este instalat,asa ca inainte de a face upgrade la 8.1 x64 incercati un update de bios,sau workaroundurile existente pe forumul mydigitallife,desi stabilitatea e discutabila(am inteles ca dupa windows update poate da crash din nou).

Procesorul este un AMD Phenom II x4 945.Placa de baza este ASUS M4A78.

Edited by papagalus, 10 December 2013 - 06:50.


#1761
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,710
  • Înscris: 01.01.2008
Nu ma refeream la tine(de-asta n-am dat quote),tu ai o problema ce nu tine de ceva atat de "low" cum e un set de instructiuni.

#1762
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,867
  • Înscris: 15.06.2004
Am scris cu cateva zile ca se lucreaza deja la versiunea urmatoare - Update 1 ( sau Windows 8.2 ) care va apare pe undeva pe la sfarsitul primaverii viitoare - nume de cod Threshold.

Se pare ca aduce ca noutate absoluta... meniul de start. Sursa - http://winsupersite....ndows-threshold

Si alta noutate - Metro Apps vor putea rula in Desktop.

#1763
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
MS si noutatea absoluta. Posted Image Posted Image Posted Image
Metrotarzii de pe neowin cred c-o sa se sinucida-n grup daca apare iar start menu in mod desktop.

#1764
BlackS0ull

BlackS0ull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 18.07.2005
mai are cineva probleme cu refresh-ul pe aplicatia de la windows de STIRI/NEWS ... pur si simplu nu isi mai face refresh. Am instalat/dezinstalat de 3 ori si degeaba. :D

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate