Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

Carnea de porc necastrat (vier, mistret) sau femela in calduri.

- - - - -
  • Please log in to reply
66 replies to this topic

#19
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Miroase si cea cruda, repet, si eu uneori o simt, dar de exemplu daca te duci in hala, unde este expusa o cantitate mare de carne, acolo este greu sa o distingi, daca iti da ala voie sa o mirosi de aproape, si daca ai mirosul perfect, pentru ca el oricum va fi denaturat de la toate mirosurile din halile de carne, dar cel mai bine iti dai seama cand o prajesti, are un miros "altfel", nu imi gasesc cuvinte sa iti explic cum se simte la nas si la gust.

#20
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,160
  • Înscris: 28.06.2005
Carnea unor astfel de exemplare nu se consumă imediat.
Se lasă la maturat/fezandat/marinat etc.
Există suficiente alternative/procedee.
Dacă aţi mâncat ceva de vânat la vreun restaurant mai răsărit, aţi simţit mirosul/gustul neplăcut?

Edited by sfantu.dracu, 19 April 2013 - 10:40.


#21
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005

 ZorbaGrecu, on 19 aprilie 2013 - 10:11, said:

Vanatorii se grabesc sa-i scobesca imediat dupe ce-i impusca.
scopeasca, nu scobeasca

si dupa, nu dupe

#22
Aries(ro)

Aries(ro)

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,568
  • Înscris: 22.03.2004
@sfantu.dracu

La restaurant nu, ăia se pricep în teorie. Am luat însă o pastramă de căprioară (ambalată) și cred că l-am nimerit pe cerbu' ăla șef de clan.
Efectiv te țineai de nas Posted Image.

#23
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Incepem cu gramatica acum?
Am terminat cu subiectul cu mirosul?

#24
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

 Seb, on 19 aprilie 2013 - 10:44, said:

scopeasca, nu scobeasca

si dupa, nu dupe

Tu ce vrei mah?

#25
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005

 ZorbaGrecu, on 19 aprilie 2013 - 11:05, said:

Tu ce vrei mah?
Respect pentru limba romana.Si pentru cititori.

#26
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

 -Diana-, on 19 aprilie 2013 - 10:51, said:

Incepem cu gramatica acum?
Am terminat cu subiectul cu mirosul?
HAbar n-aveam ca se spune scopeasca
Ce ne facem cu google asta?!

 Seb, on 19 aprilie 2013 - 11:08, said:

Respect pentru limba romana.Si pentru cititori.
Foarte bine. Asta oferi si ceri tu. Bravo.
Mie mi se rupe insa de tine "cititorul meu" de scobit scopit, dupa ori dupe.
Pe mine ma intereseaza ala cu gust.

Edited by ZorbaGrecu, 19 April 2013 - 11:14.


#27
pxrotcenoc

pxrotcenoc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 973
  • Înscris: 16.01.2013

 ZorbaGrecu, on 19 aprilie 2013 - 11:14, said:


Mie mi se rupe insa de tine "cititorul meu"


Am elucidat misterul .
Testicolul trebuie rupt ca carnea sa nu aiba miros /

#28
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Carnea de mistret in calduri pute, rau. Stiu sigur ... Pute el destul de rau si asa, dar in perioada imperecherii e hoit.

#29
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

 pxrotcenoc, on 19 aprilie 2013 - 11:31, said:

Am elucidat misterul .
Testicolul trebuie rupt ca carnea sa nu aiba miros /
Exact. Trebuie scobit.

 Alucard, on 19 aprilie 2013 - 11:32, said:

Carnea de mistret in calduri pute, rau. Stiu sigur ... Pute el destul de rau si asa, dar in perioada imperecherii e hoit.
Scroafa sau vierul pute mai rau in acea perioada?

#30
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Amandoi, de la hormoni. Ea isi marcheaza zona cu urina, vierul vine si o cauta, marcheaza si el peste, ii ia urma pana o gaseste ... bataie intre ei pentru doamna scroafa ... niste imputiti :)

#31
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

 Alucard, on 19 aprilie 2013 - 11:42, said:

Amandoi, de la hormoni. Ea isi marcheaza zona cu urina, vierul vine si o cauta, marcheaza si el peste, ii ia urma pana o gaseste ... bataie intre ei pentru doamna scroafa ... niste imputiti Posted Image
Asa fac majoritatea animalelor. Insa, asa de rau nu stiu sa puta si altele.

#32
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007

 ZorbaGrecu, on 19 aprilie 2013 - 09:07, said:

Am si eu o curiozitate, cati dintre voi simtiti carnea de porc necastrat (vier, mistret) sau femela in calduri?
Cum poate fi bun un bucatar care nu simte gustul (mirosul) acelei carni?
Cum poate fi bun un bucatar care, pe langa rezistenta la masticatie a carnii de animal batran, nu-i simte si gustul?
Eu o simt si nu o pot manca. Am nimerit odata niste carnati cumparati cu vier si nu i-am putut manca. De mistret nu stiu. Nici carne de ovina nu pot manca.

#33
-Diana-

-Diana-

    Happy Zone

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,717
  • Înscris: 06.10.2012
Da astia de la abatoare de ce or taia animalele astea in conditiile in care le stiu statusul?

#34
ZorbaGrecu

ZorbaGrecu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,450
  • Înscris: 17.12.2012

 -Diana-, on 19 aprilie 2013 - 14:19, said:

Da astia de la abatoare de ce or taia animalele astea in conditiile in care le stiu statusul?
Se pare ca da. Si nu numai ei, insa macelarii sau alti vanzatori vand acesta carne in cunostinta de cauza.

#35
cristinaptudor

cristinaptudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,209
  • Înscris: 27.05.2007
O reteta buna, probata, are cineva pentru friptura de mistret? Am o bucata de pulpa si nu stiu cum sa o pregatesc. Am mai facut odata ceva gasit pe net dar n-am fost foarte multumita. Multumesc :)

#36
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004

 Alucard, on 19 aprilie 2013 - 11:32, said:

Carnea de mistret in calduri pute, rau. Stiu sigur ... Pute el destul de rau si asa, dar in perioada imperecherii e hoit.

eu stiu ca in acea perioada NU se vaneaza mistret! ca or avea si interdictiile astea un rost!

am mancat mistret vanat legal in afara perioadei de imperechere si care a fost castrat imediat dupa impuscare si nu avea niciun miros ciudat. am mancat si cerb si scroafa de mistret si caprioara...dar repet: in perioada legala de vanatoare si nicio carne nu avea miros ciudat.

 cristinaptudor, on 29 aprilie 2013 - 21:22, said:

O reteta buna, probata, are cineva pentru friptura de mistret? Am o bucata de pulpa si nu stiu cum sa o pregatesc. Am mai facut odata ceva gasit pe net dar n-am fost foarte multumita. Multumesc Posted Image

mie f.mult mi-a placut facuta friptura la oala romana (se inabusa in suc propriu). de exceptie sunt si carnatii de mistret, dar trebuie sa adaugi ceva grasime de porc intrucat mistretul nu are grasime.

Edited by anknic, 29 April 2013 - 21:36.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate